Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

TöölöSushi, Japanilainen
Loistava
5.0/6
4 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Tokyo 55

Töölö
Sushi
5.1/6442
Tokyo 55

Ravintola Domo

Keskusta
Japanilainen
5.2/642
Ravintola Domo

Sushibar + Wine Korjaamo – Tietoja

Sushibar + Wine ravintolassa Korjaamolla pääset nauttimaan tuoreesta sushista, loistavista pientilaviineistä ja taiteesta ainutlaatuisessa ympäristössä Helsingin Töölössä. Sushibar + Wine tarjoaa aina tuoretta ja paikan päällä käsintehtyä sushia sekä makuihin sopivia erinomaisia viinejä. Ruoan valmistusmetodit noudattavat japanilaisia perinteitä, mutta raaka-aineina käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita ja makumaailmaan on haluttu tuoda ripaus myös suomalaisille tuttuja aineksia. Tuoreus, laatu, erinomaiset maut, tyyli ja uniikki kulttuurimiljöö ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät Sushibar + Winesta erityisen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:30
Wednesday
11:30 - 22:00
Thursday
11:30 - 22:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 22:00
Tuesday
11:30 - 22:00

Osoite

Sushibar + Wine Korjaamo
Töölönkatu 51 a-b
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

56BD4533-47B6-4562-AA28-B9B05D4F74F0

Pienet annokset

MISO

misokeittoa
3,40 €

KIM CHI

korealaista mausteista kaalisalaattia, seesamin siemeniä
3,40 €

EDAMAME

vihreitä soijapapuja, merisuolaa
4,90 €

Lisää kohteesta Sushibar + Wine Korjaamo, Helsinki

Ravintola Sushibar + Winessa Töölössä japanilainen ruoka kohtaa skandinaavisen miljöön mitä suurenmoisimmalla tavalla. Nimensä mukaisesti ravintola on erikoistunut sushiin ja viineihin, ja laatu on sekä ruoka- että juomapuolella ykkösasia. Koska tuoreus on sushissa kaikkein tärkeintä, sushin valmistuksessa käytetään aina vain tuoretta kalaa, joka toimitetaan päivittäin ravintolaan. Lisäksi sushit rullataan ja annokset valmistetaan aina vasta tilauksen yhteydessä. Myös kaikki sushien kastikkeet on luonnollisista ja tuoreista raaka-aineista paikan päällä käsin valmistettuja. Japanilaisittain valmistetussa ruoassa käytetään mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita ja eksoottisten makujen keskeltä löytyy myös suomalaiseen makuun tuttuja elementtejä. Raaka-aineiden lisäksi myös keittiöhenkilökunnan taidot ovat priimaa ja ruoka valmistetaan vankalla ammattitaidolla aidoin japanilaisin menetelmin. Viinilista on kattava ja viinivalinnoissa on suosittu pientilaviinejä ja luomua.

Erinomaisen ruoan ja viinien lisäksi ainutlaatuinen ympäristö ja urbaani tunnelma ovat oleellinen osa Korjaamon Sushibar + Winen lumoa. Raikas skandinaavinen sisustus ja ainutlaatuinen tila Kulttuurikeskus Korjaamon poikkeuksellisen hienossa miljöössä luovat ainutlaatuiset puitteet sushin ja viinien nauttimiseen. Korjaamon Gallerian näyttelyt laajenevat usein myös Sushibar + Winen seinille tuoden ruokailuun myös taiteellisen aspektin. Kesäisin ravintola laajenee myös ihanalle ja aurinkoiselle terassille. Korjaamon Sushibar + Winessa Töölönkadulla voit nauttia laadukkaasta lounaasta tai illallisesta keskellä Helsingin kaupunkikulttuurin parasta antia eläväisen särmikkäässä ympäristössä.

4 Sushibar + Wine Korjaamo arvostelua

Loistava
5.0/6
4 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Artturi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Korjaamolla sijaitsevassa ravintolassa on mukava ympäristö, paikka on rauhallinen, tarjoilu on sujuvaa ja ruoka kerta toisen jälkeen maukasta. :) Ravintolaa voi helposti suositella sushin ystäville.

"Upea"
5/6
Taina H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mainiot sushit ja ystävällinen palvelu. Tarjoilijan suosittelema riesling oli erinomaista sekin. Soijapavut saatiin kahteen kertaan, koska ensimmäiset eivät tarjoilijan mielestä olleet aivan täydelliset. Syötiin ulkona terassilla leppoisana kesäpäivänä. Kiitos!

"Upea"
5/6
Heli S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos paljon!Erittäin hyvä ruoka ja palvelu.Pidimme kovasti paikasta ja tunnelmasta!Tulemme varmasti uudelleen ruokailemaan.itse Ravintola on hyvällä paikalla ja sinne on helppo tulla.Ruoan hinta-laatusuhde on hyvä.