Arvostelut: SicaPelle

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

107 SicaPelle arvostelua

Täällä voit lukea paikalle SicaPelle annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Paula L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Oli kaikin puolin mahtava kokemus, sekä paras risotto mitä olen koskaan syönyt, suosittelen! Vaikka en ole kalan ystävä, raaka kuha ja vesikrassi olivat erinomaisen hyviä.

"Erinomainen"
6/6
Kari J.vuosi sitten · 2 arvostelua

Loistava menu, kuten aina. Aiempi signature-annos, risotto monissa eri muodoissaan, korvattu risottomaisella spelttipuurolla; aivan loistavaa! Vielä siihen Baroloa kyytipoikana, ei paremmasta väliä. Palvelu erinomaista. Lämmin suosittelu kaikille fine dining -faneille!

"Erinomainen"
6/6
Charlotta L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Upea ruokakokemus. 6-ruokalajin menu viineineen oli mahtava. Palvelu oli loistava. Tarjoilijat osaavia ja ystävällisiä. Upea kattaus, sisustus ja miljöö. Kaiken puolein laadukas ravintola jota voi suositella kaikille.

"Erinomainen"
6/6
Tomi M.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ihan mahtavaa ruokaa ja juomaa. Myös sijainti loistavA Porvoon keskustassa.

"Okei"
3/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan ulkoiset puitteet eli sijainti ja sisustus ovat upeat. Valitettavasti ruoka oli pettymys. Söimme neljän ruokalajin menun. Spelttirisotto oli tosi suolaista puuroa. Tämän jälkeen meille tuotiinkin jo pääruuat, yhdet alkuruuat unohdetiin tuoda. Tarjoilija huomasi tämän kyllä hetken päästä meidän pohtiessa, eikö yksi alkuruoka jäänyt välistä. Saimme härkätartarin pääruuan jälkeen. Meiltä toki virhe huomatessa tiedusteltiin, haluammeko sen pääruuan yhteydessä vai jälkeen. Tarjoilija toki pahoitteli ja ei laskuttanut tämän takia näistä alkuruuista. Hyvin toimittu tämän mokan osalta. Syömäni pääruoka eli munakoisoruukku oli tosi pieni annos pääruuaksi verrattuna seuralaiseni haukiannokseen. Munakoisoateria oli tosi suolainen ja lillui kastikkeessa. Seuralainen onneksi piti hauesta! Hörkätartar oli jokseenkin mauton, vaikka annoksen ulkonäkö olikin tosi kaunis. Jossain vaiheessa tarjoilija kaatoi lisää vettä (tätä sai odotella, vaikka asiakkaita oli vähän), mutta olimme juoneet kuplatonta vettä ja nyt laseihin kaadettiin kivennäisvettä. Mainitsin tästä ja toki tarjoilija pahoitteli asiaa ja korjasi virheen. Jälkiruoka raparperiparfait lillui kastikkeessa, jota tarjoilija kaatoi. Muuten se oli hyvä. Mielikuva vierailusta jäi heikoksi. Jotenkin tarjoilijan (nuori nainen) ja hovimestarin(nuori mies) toiminta oli jäässä. Hymyjä ei näkynyt ja palvelu oli jäykän väkinäistä. Asiantuntemusta löytyi viineihin liittyen ja ruoja esiteltiin moitteettomasti, mutta kokemus oli mekaanisen kylmä. Valitettavasti en tule uudelleen SicaPelleen. Saan laadukkaampaa ruokaa ja palvelua muualta.

"Erinomainen"
6/6
Johannes K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa, hyvää palvelua ja elämys jolla hintaa. Erinomainen neljän annoksen lauantainen lounas. Alkuruoka erikoinen ja yllättävä punajuurinen ihme. Maultaa uutta, mutta ei ehkä komboltaa täydellinen. Ensimmäinen pääruoka suussa sulavaa kuhaa, taivaallisten porkkanoiden ja pyreiden kera. Ehdoton kohokohta. En mitään niin suussasulavaa kalaa ole koskaan maistanut. Toinen pääruoka peuraa ja sipulia. Pieni pettymyt kuhan jälkeen, vaikka erinomaista tämäkin. Erityisesti peuralta odotin enemmän. Sipulit veivät kyllä kielen mennessään. Jälkiruokana peruna jäätölöä jyvien ja suklaan kera. Kruunasi aterian ja antoin pohdittavaa sekä pureskeltavaa. Yhteensä neljältä henkilöltä viinien ja kahvien kera 240€. Arvoisensa sanoisin, vaikka varaa ei tällaisiin makuhermojen hemmotteluihin olekkaan, kuin ehkä kerran vuodessa.

"Erinomainen"
6/6
james and alice f.vuosi sitten · 1 arvostelu

Seurueemme kasvoi varauksen teon jälkeen ensin yhdellä ja sitten kahdella henkilöllä ja huolimatta viime hetken muutoksesta Sicapellen osaava henkilökunta sai meidät mahtumaan ja nauttimaan aivan mahtavasta Sicapellen brunssista iloisella mielellä. täysi kymppi, kuten myös aikaisemmilla kerroilla kun olemme käyneet luonaalla tai illallisella. Porvoon parhaita paikkoja. Suite Nous avons grandi après avoir réservé un, puis deux personnes, et malgré le changement de dernière minute Sicapellen personnel compétent nous a fait ajustons et profiter de la totally awesome brunch Sicapellen bonne chère. plein dix, ainsi que d'autres occasions quand nous avons été à la piscine ou au dîner. les meilleurs endroits à Porvoo.

"Erinomainen"
6/6
MARKKU L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Alkupalat olivat suussasulavan maukkaita. Vaikka olen valmistanut graavilohta kymmeniä kertoja en ole saanut noin siitä noin maukasta. Maku oli raikas ja samalla aito, ei mausteilla kikkailtu. Lämminruoka sekä kala- että liharuoka oli edelleenkin imeskellen nautittavia. Hauki oli pehmeä ja maukas, ei puinen kuten usein saa. Possu oli kuin nyhtöpossua, pitkään haudutettu. Jälkiruoasta jäivät erityisesti tuoreet mustikat mieleen. Ne olivat maultaan kuin juuri poimittuja. Kahvi oli paikallisen paahtimon tuotetta, täyteläinen ja tuoreen makuinen sekin. Brunssi oli todella yksi Porvoon elämyksistä. Suosittelen meidän nuorisollekin, jotka osaavat nautiskella hyvästä ruoasta.

"Erinomainen"
6/6
Sirpa M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihan huippu ravintola; nautimme neljän ruokalajin lounasmenun. Kaikissa annoksissa maku oli taivaallisen hyvää. Tarjoilijan ehdottamat viinit komppasivat hyvin lounaan makuja. Palvelu oli erittäin hyvää. Koko yhdeksän hengen seurueemme oli erittäin tyytyväinen ja suosittelee lämpimästä SicaPelleä :)

"Hyvä"
4/6
Miikka T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Sicapellessä vuosien varrella muutaman kerran sekä brunssilla että dinnerillä ja olen pitänyt kovasti paikasta. Olimme nyt brunssilla ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että aikaisempi buffa + pääruoka oli mukavampi kuin nykyinen fine dining -setti kokonaisuudessaan pöytiin tarjoiltuna. Nyt kyllä maut olivat edelleen kohdallaan, mutta konseptina tykkäsin aikaisemmasta enemmän. Myös palvelun taso oli hieman aikaisempaa vaatimattomampi - lähtökohtaisesti ok, mutta esim. vesilaseja ei täytetty kuin pyynnöstä viiveellä ja tämmöistä pientä. Mielestäni rento, mutta asiat asiantunteva ja huomioonottava palvelu olisi parasta. Edelleenkin kiva ja hyväntasoinen paikka, muttei ihan niin huippu tällä kertaa kuin aikaisemmat kokemukset.