SicaPelle Porvoo image 1
SicaPelle Porvoo image 2

SicaPelle

Loistava
5.3/6
107 arvostelua

SicaPelle – Tietoja

SicaPelle Wining & Dining on elämäniloa ja luovuutta hehkuva ravintola Porvoon keskustassa Kirkkotorilla. Ravintoloitsija Riku Stenros on rakentanut ravintolan konseptia nimeä myöten historiallisen pihapiirin tarinoiden inspiroimana. Hyvän ruoan ystävänä tunnetun kuvanveistäjä Ville Vallgrenin lemmikkipossun mukaan nimetty ravintola kunnioittaa erinomaisen ruoan ja viinin lisäksi taidetta, rohkeutta ja luovaa hulluutta. Keittiö tarjoaa viikoittain vaihtuvan menun sekä satunnaisesti fiiliksen ja sesongin mukaan vaihtelevia bistroklassikoita. Sunnuntaisin tarjolla on brunssi. Ruoassa näkyvät laajasti eri kansainväliset vaikutteet ja selkeät ja tarkoin mietityt makukokonaisuudet.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
perjantai
12:00 - 15:00
17:00 - 23:15
lauantai
12:00 - 15:00
17:00 - 23:15
sunnuntai
12:00 - 16:00
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 23:00
keskiviikko
17:00 - 23:00
torstai
17:00 - 23:00

Osoite

SicaPelle
Kirkkotori 3
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

LOUNASMENU<br/> 4 RUOKAA 39€/ 3 RUOKAA 34€/ 2 RUOKAA 29€purjo, peruna & osteri

kuha, pinaatti & kananmuna

kyyhky, tryffeli & ruusukaali

lakritsi, päärynä & fenkoli
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

ILLALLISMENU<br/>6 RUOKAA 69€/5 RUOKAA 64€/4 RUOKAA 59€osteria & endiiviä

tomaattia & risottoa

lintuparfait & herukkaa

lintuparfait & herukkaa

peuraa & lehtikaalia

artisokkaa & passionhedelmää
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta SicaPelle, Porvoo

Porvoon keskustassa Tuomiokirkon vieressä vanhan keltaisen puutalon kellarissa SicaPellessä voit kokea ainutlaatuisia gourmet-ruokailuelämyksiä iloisessa ja viihtyisässä tunnelmassa. Annoksissa on vaikutteita skandinaavisesta ja eri kansainvälisistä keittiöistä ja ne valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen ja keittiön luovuutta käyttäen. Lopputuloksena syntyy niin makunystyröitä kuin esteettistä silmää hiveleviä annoksia, joissa sekoittuvat tutut ja uudet yllättävätkin maut toimivalla tavalla. Viini muodostaa ruoan kanssa täydellisen kokonaisuuden ja tämä näkyy SicaPellessä henkilökunnan asiantuntemuksessa ja erinomaisissa viinivalinnoissa. Pientuottajien mainiot erikoisuudet ovat valikoimassa vahvasti edustettuna. Olutvalikoima on myös laaja ja monipuolinen sisältäen erikoisuuksia niin Suomesta kuin ulkomailta.

SicaPellen boheemin rouhea sisustus ilmentää Ravintoloitsija Riku Stenrosin omaa persoonaa ja tiloissa yhdistellään modernisti uutta ja vanhaa. SicaPelle on Rikun unelmien täyttymys ja on saanut inspiraatiota historiallisesta miljööstä, pihapiirin kiehtovista tarinoista ja luovasta henkilökunnasta. Lopputuloksena on elämäniloinen, hyvää viiniä, ruokaa ja taidetta kunnioittava viihtyisä ja trendikäs pikkuravintola vanhan Porvoon keskustassa Kirkkotorilla.

107 SicaPelle arvostelua

Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Paula H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli kaikin puolin mahtava kokemus, sekä paras risotto mitä olen koskaan syönyt, suosittelen! Vaikka en ole kalan ystävä, raaka kuha ja vesikrassi olivat erinomaisen hyviä.

"Erinomainen"6/6
Kari J.vuosi sitten · 2 arvostelua

Loistava menu, kuten aina. Aiempi signature-annos, risotto monissa eri muodoissaan, korvattu risottomaisella spelttipuurolla; aivan loistavaa! Vielä siihen Baroloa kyytipoikana, ei paremmasta väliä. Palvelu erinomaista. Lämmin suosittelu kaikille fine dining -faneille!

"Erinomainen"6/6
Charlotta L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Upea ruokakokemus. 6-ruokalajin menu viineineen oli mahtava. Palvelu oli loistava. Tarjoilijat osaavia ja ystävällisiä. Upea kattaus, sisustus ja miljöö. Kaiken puolein laadukas ravintola jota voi suositella kaikille.

"Erinomainen"6/6
Tomi M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihan mahtavaa ruokaa ja juomaa. Myös sijainti loistavA Porvoon keskustassa.

"Okei"3/6
Kristiina A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ravintolan ulkoiset puitteet eli sijainti ja sisustus ovat upeat. Valitettavasti ruoka oli pettymys. Söimme neljän ruokalajin menun. Spelttirisotto oli tosi suolaista puuroa. Tämän jälkeen meille tuotiinkin jo pääruuat, yhdet alkuruuat unohdetiin tuoda. Tarjoilija huomasi tämän kyllä hetken päästä meidän pohtiessa, eikö yksi alkuruoka jäänyt välistä. Saimme härkätartarin pääruuan jälkeen. Meiltä toki virhe huomatessa tiedusteltiin, haluammeko sen pääruuan yhteydessä vai jälkeen. Tarjoilija toki pahoitteli ja ei laskuttanut tämän takia näistä alkuruuista. Hyvin toimittu tämän mokan osalta. Syömäni pääruoka eli munakoisoruukku oli tosi pieni annos pääruuaksi verrattuna seuralaiseni haukiannokseen. Munakoisoateria oli tosi suolainen ja lillui kastikkeessa. Seuralainen onneksi piti hauesta! Hörkätartar oli jokseenkin mauton, vaikka annoksen ulkonäkö olikin tosi kaunis. Jossain vaiheessa tarjoilija kaatoi lisää vettä (tätä sai odotella, vaikka asiakkaita oli vähän), mutta olimme juoneet kuplatonta vettä ja nyt laseihin kaadettiin kivennäisvettä. Mainitsin tästä ja toki tarjoilija pahoitteli asiaa ja korjasi virheen. Jälkiruoka raparperiparfait lillui kastikkeessa, jota tarjoilija kaatoi. Muuten se oli hyvä. Mielikuva vierailusta jäi heikoksi. Jotenkin tarjoilijan (nuori nainen) ja hovimestarin(nuori mies) toiminta oli jäässä. Hymyjä ei näkynyt ja palvelu oli jäykän väkinäistä. Asiantuntemusta löytyi viineihin liittyen ja ruoja esiteltiin moitteettomasti, mutta kokemus oli mekaanisen kylmä. Valitettavasti en tule uudelleen SicaPelleen. Saan laadukkaampaa ruokaa ja palvelua muualta.

"Erinomainen"6/6
Johannes K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa, hyvää palvelua ja elämys jolla hintaa. Erinomainen neljän annoksen lauantainen lounas. Alkuruoka erikoinen ja yllättävä punajuurinen ihme. Maultaa uutta, mutta ei ehkä komboltaa täydellinen. Ensimmäinen pääruoka suussa sulavaa kuhaa, taivaallisten porkkanoiden ja pyreiden kera. Ehdoton kohokohta. En mitään niin suussasulavaa kalaa ole koskaan maistanut. Toinen pääruoka peuraa ja sipulia. Pieni pettymyt kuhan jälkeen, vaikka erinomaista tämäkin. Erityisesti peuralta odotin enemmän. Sipulit veivät kyllä kielen mennessään. Jälkiruokana peruna jäätölöä jyvien ja suklaan kera. Kruunasi aterian ja antoin pohdittavaa sekä pureskeltavaa. Yhteensä neljältä henkilöltä viinien ja kahvien kera 240€. Arvoisensa sanoisin, vaikka varaa ei tällaisiin makuhermojen hemmotteluihin olekkaan, kuin ehkä kerran vuodessa.

"Erinomainen"6/6
james and alice f.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Seurueemme kasvoi varauksen teon jälkeen ensin yhdellä ja sitten kahdella henkilöllä ja huolimatta viime hetken muutoksesta Sicapellen osaava henkilökunta sai meidät mahtumaan ja nauttimaan aivan mahtavasta Sicapellen brunssista iloisella mielellä. täysi kymppi, kuten myös aikaisemmilla kerroilla kun olemme käyneet luonaalla tai illallisella. Porvoon parhaita paikkoja. Suite Nous avons grandi après avoir réservé un, puis deux personnes, et malgré le changement de dernière minute Sicapellen personnel compétent nous a fait ajustons et profiter de la totally awesome brunch Sicapellen bonne chère. plein dix, ainsi que d'autres occasions quand nous avons été à la piscine ou au dîner. les meilleurs endroits à Porvoo.

"Erinomainen"6/6
MARKKU L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Alkupalat olivat suussasulavan maukkaita. Vaikka olen valmistanut graavilohta kymmeniä kertoja en ole saanut noin siitä noin maukasta. Maku oli raikas ja samalla aito, ei mausteilla kikkailtu. Lämminruoka sekä kala- että liharuoka oli edelleenkin imeskellen nautittavia. Hauki oli pehmeä ja maukas, ei puinen kuten usein saa. Possu oli kuin nyhtöpossua, pitkään haudutettu. Jälkiruoasta jäivät erityisesti tuoreet mustikat mieleen. Ne olivat maultaan kuin juuri poimittuja. Kahvi oli paikallisen paahtimon tuotetta, täyteläinen ja tuoreen makuinen sekin. Brunssi oli todella yksi Porvoon elämyksistä. Suosittelen meidän nuorisollekin, jotka osaavat nautiskella hyvästä ruoasta.

"Erinomainen"6/6
Sirpa M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ihan huippu ravintola; nautimme neljän ruokalajin lounasmenun. Kaikissa annoksissa maku oli taivaallisen hyvää. Tarjoilijan ehdottamat viinit komppasivat hyvin lounaan makuja. Palvelu oli erittäin hyvää. Koko yhdeksän hengen seurueemme oli erittäin tyytyväinen ja suosittelee lämpimästä SicaPelleä :)

"Hyvä"4/6
Miikka T.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Sicapellessä vuosien varrella muutaman kerran sekä brunssilla että dinnerillä ja olen pitänyt kovasti paikasta. Olimme nyt brunssilla ja oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että aikaisempi buffa + pääruoka oli mukavampi kuin nykyinen fine dining -setti kokonaisuudessaan pöytiin tarjoiltuna. Nyt kyllä maut olivat edelleen kohdallaan, mutta konseptina tykkäsin aikaisemmasta enemmän. Myös palvelun taso oli hieman aikaisempaa vaatimattomampi - lähtökohtaisesti ok, mutta esim. vesilaseja ei täytetty kuin pyynnöstä viiveellä ja tämmöistä pientä. Mielestäni rento, mutta asiat asiantunteva ja huomioonottava palvelu olisi parasta. Edelleenkin kiva ja hyväntasoinen paikka, muttei ihan niin huippu tällä kertaa kuin aikaisemmat kokemukset.

Samankaltaisia ravintoloita

Lähistöllä olevia ravintoloita