SicaPelle

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

SicaPelle – Tietoja

SicaPelle Wining & Dining on elämäniloa ja luovuutta hehkuva ravintola Porvoon keskustassa Kirkkotorilla. Ravintoloitsija Riku Stenros on rakentanut ravintolan konseptia nimeä myöten historiallisen pihapiirin tarinoiden inspiroimana. Hyvän ruoan ystävänä tunnetun kuvanveistäjä Ville Vallgrenin lemmikkipossun mukaan nimetty ravintola kunnioittaa erinomaisen ruoan ja viinin lisäksi taidetta, rohkeutta ja luovaa hulluutta. Keittiö tarjoaa viikoittain vaihtuvan menun sekä satunnaisesti fiiliksen ja sesongin mukaan vaihtelevia bistroklassikoita. Sunnuntaisin tarjolla on brunssi. Ruoassa näkyvät laajasti eri kansainväliset vaikutteet ja selkeät ja tarkoin mietityt makukokonaisuudet.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
12:00 - 15:00
17:00 - 23:15
Saturday
12:00 - 15:00
17:00 - 23:15
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
Suljettu

Osoite

SicaPelle
Kirkkotori 3
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

LOUNASMENU<br/> 4 RUOKAA 39€/ 3 RUOKAA 34€/ 2 RUOKAA 29€purjo, peruna & osteri

kuha, pinaatti & kananmuna

kyyhky, tryffeli & ruusukaali

lakritsi, päärynä & fenkoli
773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

ILLALLISMENU<br/>6 RUOKAA 69€/5 RUOKAA 64€/4 RUOKAA 59€osteria & endiiviä

tomaattia & risottoa

lintuparfait & herukkaa

lintuparfait & herukkaa

peuraa & lehtikaalia

artisokkaa & passionhedelmää

Lisää kohteesta SicaPelle, Porvoo

Porvoon keskustassa Tuomiokirkon vieressä vanhan keltaisen puutalon kellarissa SicaPellessä voit kokea ainutlaatuisia gourmet-ruokailuelämyksiä iloisessa ja viihtyisässä tunnelmassa. Annoksissa on vaikutteita skandinaavisesta ja eri kansainvälisistä keittiöistä ja ne valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen ja keittiön luovuutta käyttäen. Lopputuloksena syntyy niin makunystyröitä kuin esteettistä silmää hiveleviä annoksia, joissa sekoittuvat tutut ja uudet yllättävätkin maut toimivalla tavalla. Viini muodostaa ruoan kanssa täydellisen kokonaisuuden ja tämä näkyy SicaPellessä henkilökunnan asiantuntemuksessa ja erinomaisissa viinivalinnoissa. Pientuottajien mainiot erikoisuudet ovat valikoimassa vahvasti edustettuna. Olutvalikoima on myös laaja ja monipuolinen sisältäen erikoisuuksia niin Suomesta kuin ulkomailta.

SicaPellen boheemin rouhea sisustus ilmentää Ravintoloitsija Riku Stenrosin omaa persoonaa ja tiloissa yhdistellään modernisti uutta ja vanhaa. SicaPelle on Rikun unelmien täyttymys ja on saanut inspiraatiota historiallisesta miljööstä, pihapiirin kiehtovista tarinoista ja luovasta henkilökunnasta. Lopputuloksena on elämäniloinen, hyvää viiniä, ruokaa ja taidetta kunnioittava viihtyisä ja trendikäs pikkuravintola vanhan Porvoon keskustassa Kirkkotorilla.

107 SicaPelle arvostelua

Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Paula L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Oli kaikin puolin mahtava kokemus, sekä paras risotto mitä olen koskaan syönyt, suosittelen! Vaikka en ole kalan ystävä, raaka kuha ja vesikrassi olivat erinomaisen hyviä.

"Erinomainen"
6/6
Kari J.vuosi sitten · 2 arvostelua

Loistava menu, kuten aina. Aiempi signature-annos, risotto monissa eri muodoissaan, korvattu risottomaisella spelttipuurolla; aivan loistavaa! Vielä siihen Baroloa kyytipoikana, ei paremmasta väliä. Palvelu erinomaista. Lämmin suosittelu kaikille fine dining -faneille!

"Erinomainen"
6/6
Charlotta L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Upea ruokakokemus. 6-ruokalajin menu viineineen oli mahtava. Palvelu oli loistava. Tarjoilijat osaavia ja ystävällisiä. Upea kattaus, sisustus ja miljöö. Kaiken puolein laadukas ravintola jota voi suositella kaikille.