Arvostelut: Rymy-Eetu

Keskustasaksalainen
Loistava
4.5/6
119 arvostelua
Rymy-Eetu Helsinki image 1
Rymy-Eetu Helsinki image 2
Rymy-Eetu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

119 Rymy-Eetu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Rymy-Eetu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
119 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Marko T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Rento ja hyvä paikka,hyvä tunnelma,sekä loistava bändi. Hinta ja laatu kohdillaan. Helppo tulla,melkein keskustassa. Henkilökunta ystävällistä,mutta melko kiireisiä. Eteispalvelu ystävällistä , vaikkakin kiireisiä. Retroakin oli

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mari J.seitsemän päivää sitten · 2 arvostelua

Tarjoilija oli todella tehokas ja ystävällinen. Auttoi räätälöimään annoksia. Ihmettelen, miksi kaikki yhteydenpito varauksessa ja kyselyssä on saksaksi. Kaikki ei puhu saksaa, vaikka kävisivätkin saksalaisessa ravintoloissa. Hyvä, ettei buukattu kiinalaiseen;)

"Erinomainen"
6/6
Karri E.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvää kaljaa ja syö helsinki 10 tarjous Haxenin kohdalla oli hyvä ei ollut paljon lössiä, joka sekin oli ihan ok juttu. tarjoilijat oli aika kivoja.

"Erinomainen"
6/6
Arto M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetu Helsingin Erottajalla on aivan uniikki paikka Helsingin ravintoloiden joukossa. Paikassa saa syödä, juoda ja tanssia pöydillä ! Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola ja on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, joissa joskus olen ollut paikalla, kun livemusiikista villiintynyt yleisö on noussut pöydilleen tanssimaan, eikä siitä saa "porttikieltoa." Ruokalista on konstailematon. Alkuun kalasalaattia, valkosipulietanoita tai makkkaralajitelma. Pääruoaksi erinomaisia erilaisia leikkeitä vasikasta ja porsaasta, sitten vaihtoehtona vaikka pyttipannua tai pippuripihviä. Muutamasta leikkeestä kuva liitteenä. Juomavalikoima saksalaiseen tapaan olutpainotteinen, mutta kaikkineen laaja ja hyvä. Palvelu moitteeton, interiööri konstailematon ja tunnelma hyvä ! Helppo suositella !

"Okei"
3/6
Tapani A.vuosi sitten · 1 arvostelu

23.9.2016. Paikka, Paikanvarausjärjestelmä, ruoka ja palvelu perinteisen hyvät (pl. yhdellä illan miestarjoilijalla ei ollut viikon paras ilta. Naama oli niin vakava että :-). Oli Oktoberfest-teemaviikon ensimmäinen perjantai. Musiikki ei sitten yhtään sopinut Oktoberfest teemaan. Mitä tuumaatte Dannyn tuuliviiristä tai Vicky Rostin Charlie Brownista? Suomi-iskelmät eivät istu Oktoberfest tunnelmaan. Miksi sitten tuo ilta varattiin? Ilta sopi meiille pitkämatkalaisille muuten ja ohjelmaluettelossa oli kyllä esiintyjät, mutta täysin tuntemattomia meille. Oletus tietysti oli, että saksalaista musaa tulee...No illan puhallinorkesteri, joka esiintyi ensiksi ilman solistia, oli melko ok teemaan liittyen. Solistin saapuessa tälle bändille ja alkaessa laulaa, ihmetys iski - Suomi-iskelmää?! Tyttöyhtyettä ei kuunneltu enää loppuun asti. Mikäli jatkossa ei jokaiselle illalle ko. viikoille löydy Oktoberfest musaa soittavaa bändiä, voi laittaa vaikka nauhalta tulemaan. Orkesteritauoilla oli kyllä ok musat. Pidempään olisi istuttu muuten...No kokonaisuus oli kuiten ok ja tulemme uudestaankin. Edellä mainitun vuoksi vain 3 arvosanaksi tällä kertaa. Ystävällisin terveisin. Asikaiset

"Upea"
5/6
Markus M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Saimme Rymy-Eetussa erinomaista ruokaa, iloista palvelua ja hyvää olutta. Paikan ilmapiiri oli nautittava ja tilana ravintola on mukava. Pöydät ovat reilun kokoiset ja annoksia mahtuu hyvin syömään isommatkin ruokailijat. Pakollinen narikkamaksu jäi vähän harmittamaan, mutta muuten kokemuksemme oli positiivinen.

"Erinomainen"
6/6
Peter H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvä ja meno oli villiä! Jos on käynyt Saksassa ja tykkää olut tuvasta niin ehdottomasti pitää kokea Rymy-Eetun viikonlopun tunnelman! Ihmisiä on laidast laitaan, Vartuneempiä ja nuorempia.

"Erinomainen"
6/6
Jessica K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Everything went perfect, thank you. Good price and good quality. Is great you have not only bears, nd we manage to get even a Mojito. Excellent band. Only mayb should be a little more control with the people who are in second floor, that they will not through things. But we all enjoy it

"Erinomainen"
6/6
TIINA T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetu oli oikein viihtyisä paikka,palvelu toimi mutkattomasti ja oli ammattitaitoista! Ruoka maittavaa! Illan esiintyjä oli huippuluokkaa,sai tunnelman heti kattoon! :) Tykkäsimme todella paljon! Kiitokset kaikille!

"Upea"
5/6
Sami S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetussa ahkerat ja iloiset tarkoilijat. Hyvä ruoka (söimme kunnon Schnitzelit) ja rento, elävä musiikki! Voi lämpimästi suositella paikkaa työporukoille, polttarisakeille ja muille after work- tai before night club -toimikunnille.