Rymy-Eetu

Loistava
4.6/6
143 arvostelua
Rymy-Eetu Helsinki image 1
Rymy-Eetu Helsinki image 2
Rymy-Eetu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Rymy-Eetu – Tietoja

Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla sijaitseva Rymy-Eetu on saksalainen ravintola, baari ja bilepaikka, jossa tunnelma on varmasti aina katossa. Ravintolan esikuvana toimii Münchenin kuuluisa Hofbräuhaus oluineen, makkaroineen ja iloisine musiikkeineen. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteisiä saksalaisia ja suomalaisia herkkuja ja todella laajan valikoiman oluita. Makkarat ja muut mehevät herkut nautitaan parhaiten litran tuoppien kyydittäminä ja menevän livemusiikin säestämänä. Rymy-Eetu on aina toimiva valinta tuhtia ruokaa, rehellistä meininkiä ja rennolla otteella irrottelua kaipaavalle niin viikolla kuin viikonloppuna.

Kaikki klo 16 jälkeen tehtävät saman päivän varaukset voi tehdä puhelimitse: 040 358 0585

HUOM! Pöytävarauksia otamme vastaan vain ruokailijoille.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 03:00
Wednesday
17:00 - 03:00
Thursday
17:00 - 03:00
Friday
17:00 - 04:00
Saturday
17:00 - 04:00
Sunday
Suljettu

Osoite

Rymy-Eetu
Erottajankatu 15-17
00130 Helsinki

143 Rymy-Eetu arvostelua

Loistava
4.6/6
143 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
"Erinomainen"
6/6
Minna W.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli tosi hyvää. Ihanaa kun raglettea sai reilusti lisää

"Erinomainen"
6/6
Sirpa T.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Loistava henkilökunta, ruoka oli hyvää, siistit tilat. Parasta kun sai tuoda oman jälkkärin. Tänne täytyy tulla uudestaan kokeilemaan pöydällä tanssiminen. Kiitoksia loistavasta palvelusta ja illasta

"Erinomainen"
6/6
Markku R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta otti hienosti vastaan ja oli loistava palvelu sekä ruoka oli hyvää. Myös annokset olivat riittävän isot kovaan nälkään. Pöytä saatiin ylhäältä tiskin viereltä, mikä oli toivomuskin.

Lisää kohteesta Rymy-Eetu, Helsinki

Rymy-Eetu tuo aidon saksalaisen tunnelman keskelle Helsinkiä Erottajankadulle. Ravintolassa kaikki on suurta aina litran tuopeista runsaisiin ruoka-annoksiin ja valtavista puisista pöydistä livebändien korkeaan volyymiin. Keittiön vaikutteet ovat suomalais-saksalaiset ja loistavien makkaroiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi schnitzeleleitä, porsaan potkaa, pihviä ja hampurilaisia. Jälkiruoaksi voi valita saksalaisittain Apfelstrudelin tai suomalaisittain pannukakun hillolla ja jäätelöllä. Tuhdin ruoan kyytipojaksi sopii tietenkin olut, joita on saatavilla useita erilaisia laatuja. Tarjolla on myös mukavasti pikkusuolaista purtavaa pienempään nälkään.

Nautitun tuhdin aterian pääsee sulattelemaan parhaiten tanssien vauhdikkaan elävän musiikin tahdissa. Rymy-Eetun musiikkitarjonnasta vastaavat mainiot livebändit, joiden ohjelmisto koostuu saksalaisesta nahkahousumusiikista, suomipopista, kansainvälisistä hiteistä ja juomalauluista. Laulu raikaa, tanssilattia on kovassa käytössä ja myös pöydillä tanssiminen on sallittua ja jopa suotavaa. Hervoton tunnelma on tarttuvaa eikä pönöttämiselle ole tilaa. Rymy-Eetu ei ota itseään turhan vakavasti vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Ravintolan sisustus, keittiö, baari, musiikki ja henkilökunta takaavat aidon saksalaisen tunnelman, johon yhdistyy annos rehtiä suomalaisuutta. Konstailematon ruoka, suuret tuopit ja menevä livemusiikki houkuttelevat kaikenkirjavaa porukkaa juhlimaan hyvässä hengessä. Rymy-Eetussa tunnelma on taatusti aina korkealla ja paikka tunnetaan yhtenä Helsingin parhaista bilepaikoista.