Rymy-Eetu

Keskustasaksalainen
Loistava
4.5/6
119 arvostelua
Rymy-Eetu Helsinki image 1
Rymy-Eetu Helsinki image 2
Rymy-Eetu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Rymy-Eetu – Tietoja

Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla sijaitseva Rymy-Eetu on saksalainen ravintola, baari ja bilepaikka, jossa tunnelma on varmasti aina katossa. Ravintolan esikuvana toimii Münchenin kuuluisa Hofbräuhaus oluineen, makkaroineen ja iloisine musiikkeineen. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteisiä saksalaisia ja suomalaisia herkkuja ja todella laajan valikoiman oluita. Makkarat ja muut mehevät herkut nautitaan parhaiten litran tuoppien kyydittäminä ja menevän livemusiikin säestämänä. Rymy-Eetu on aina toimiva valinta tuhtia ruokaa, rehellistä meininkiä ja rennolla otteella irrottelua kaipaavalle niin viikolla kuin viikonloppuna.

Kaikki klo 16 jälkeen tehtävät saman päivän varaukset voi tehdä puhelimitse: 040 358 0585

HUOM! Pöytävarauksia otamme vastaan vain ruokailijoille.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 04:00
Saturday
17:00 - 04:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 03:00
Wednesday
17:00 - 03:00
Thursday
17:00 - 03:00
Friday
17:00 - 04:00

Osoite

Rymy-Eetu
Erottajankatu 15-17
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

Pretzel ja saksalaista Obazda-tuorejuustoa VL

Pretzel with Bavarian cheese.
5,00 €
Uusi

Tomaattikeitto L

Pekonitomaattikeitto, tarjoillaan leivästä.
Tomatosoup with bacon. Served in bread.
10,00 €
Uusi

Thüringer L,G / Bratwurst L,G / Lammas-merguez L,G

Makkarat tarjoillaan lämpimän hapankaalin ja talon sinapin kanssa.
All sausages are served with warm sauerkraut and house mustard.
8,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Rymy-Eetu, Helsinki

Rymy-Eetu tuo aidon saksalaisen tunnelman keskelle Helsinkiä Erottajankadulle. Ravintolassa kaikki on suurta aina litran tuopeista runsaisiin ruoka-annoksiin ja valtavista puisista pöydistä livebändien korkeaan volyymiin. Keittiön vaikutteet ovat suomalais-saksalaiset ja loistavien makkaroiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi schnitzeleleitä, porsaan potkaa, pihviä ja hampurilaisia. Jälkiruoaksi voi valita saksalaisittain Apfelstrudelin tai suomalaisittain pannukakun hillolla ja jäätelöllä. Tuhdin ruoan kyytipojaksi sopii tietenkin olut, joita on saatavilla useita erilaisia laatuja. Tarjolla on myös mukavasti pikkusuolaista purtavaa pienempään nälkään.

Nautitun tuhdin aterian pääsee sulattelemaan parhaiten tanssien vauhdikkaan elävän musiikin tahdissa. Rymy-Eetun musiikkitarjonnasta vastaavat mainiot livebändit, joiden ohjelmisto koostuu saksalaisesta nahkahousumusiikista, suomipopista, kansainvälisistä hiteistä ja juomalauluista. Laulu raikaa, tanssilattia on kovassa käytössä ja myös pöydillä tanssiminen on sallittua ja jopa suotavaa. Hervoton tunnelma on tarttuvaa eikä pönöttämiselle ole tilaa. Rymy-Eetu ei ota itseään turhan vakavasti vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Ravintolan sisustus, keittiö, baari, musiikki ja henkilökunta takaavat aidon saksalaisen tunnelman, johon yhdistyy annos rehtiä suomalaisuutta. Konstailematon ruoka, suuret tuopit ja menevä livemusiikki houkuttelevat kaikenkirjavaa porukkaa juhlimaan hyvässä hengessä. Rymy-Eetussa tunnelma on taatusti aina korkealla ja paikka tunnetaan yhtenä Helsingin parhaista bilepaikoista.

119 Rymy-Eetu arvostelua

Loistava
4.5/6
119 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Uusi"Erinomainen"
6/6
Marko T.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Rento ja hyvä paikka,hyvä tunnelma,sekä loistava bändi. Hinta ja laatu kohdillaan. Helppo tulla,melkein keskustassa. Henkilökunta ystävällistä,mutta melko kiireisiä. Eteispalvelu ystävällistä , vaikkakin kiireisiä. Retroakin oli

"Erinomainen"
6/6
Karri E.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvää kaljaa ja syö helsinki 10 tarjous Haxenin kohdalla oli hyvä ei ollut paljon lössiä, joka sekin oli ihan ok juttu. tarjoilijat oli aika kivoja.

"Erinomainen"
6/6
Arto M.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetu Helsingin Erottajalla on aivan uniikki paikka Helsingin ravintoloiden joukossa. Paikassa saa syödä, juoda ja tanssia pöydillä ! Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola ja on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, joissa joskus olen ollut paikalla, kun livemusiikista villiintynyt yleisö on noussut pöydilleen tanssimaan, eikä siitä saa "porttikieltoa." Ruokalista on konstailematon. Alkuun kalasalaattia, valkosipulietanoita tai makkkaralajitelma. Pääruoaksi erinomaisia erilaisia leikkeitä vasikasta ja porsaasta, sitten vaihtoehtona vaikka pyttipannua tai pippuripihviä. Muutamasta leikkeestä kuva liitteenä. Juomavalikoima saksalaiseen tapaan olutpainotteinen, mutta kaikkineen laaja ja hyvä. Palvelu moitteeton, interiööri konstailematon ja tunnelma hyvä ! Helppo suositella !