FI
Rymy-Eetu Helsinki image 1
Rymy-Eetu Helsinki image 2
Rymy-Eetu Helsinki image 3
Rymy-Eetu Helsinki image 4
Rymy-Eetu Helsinki image 5

Rymy-Eetu

Keskusta · Saksalainen · 
Loistava
4.5/6
98 Reviews

Rymy-Eetu – Tietoja

Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla sijaitseva Rymy-Eetu on saksalainen ravintola, baari ja bilepaikka, jossa tunnelma on varmasti aina katossa. Ravintolan esikuvana toimii Münchenin kuuluisa Hofbräuhaus oluineen, makkaroineen ja iloisine musiikkeineen. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteisiä saksalaisia ja suomalaisia herkkuja ja todella laajan valikoiman oluita. Makkarat ja muut mehevät herkut nautitaan parhaiten litran tuoppien kyydittäminä ja menevän livemusiikin säestämänä. Rymy-Eetu on aina toimiva valinta tuhtia ruokaa, rehellistä meininkiä ja rennolla otteella irrottelua kaipaavalle niin viikolla kuin viikonloppuna.

HUOM! Pöytävarauksia otamme vastaan vain ruokailijoille.

1.5.2017 AINOASTAAN WAPPUBUFFET

Siirry ravintolan Rymy-Eetu verkkosivustoon

Osoite

Rymy-Eetu
Erottajankatu 15-17
00130 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
keskiviikko
17:00 - 03:00
torstai
17:00 - 03:00
perjantai
17:00 - 04:00
lauantai
17:00 - 04:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 03:00

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Mixed Green Salad

Green salad, tomato, cucumber and citrus vinaigrette
€ 5.50

Bratwurst

Bratwurst, sauerkraut and mustard.
€ 8.50

Snails

Gratinated snails with garlic and bacon
€ 9.50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Plate of sausages

Sheep sausage, bratwurst and bierwurst served with sauerkraut, potato salad and mustard
€ 13.00

Wienerschnitzel

Breaded cutlet of veal served with mashed potatoes. Lemon, anchovy and capers
€ 20.00

Pepper Steak

Tenderloin steak (180 g), creamy pepper sauce and wedge potatoes
€ 30.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Sorbet

Raspberry sorbet, raspberry melba and cantaloupe melon
€ 5.40

Pancake

With strawberry jam and vanilla ice cream. YUM!
€ 5.40

Apple Pie

Bavarian style apple pie served with soft vanilla sauce
€ 5.40
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Rymy-Eetu tuo aidon saksalaisen tunnelman keskelle Helsinkiä Erottajankadulle. Ravintolassa kaikki on suurta aina litran tuopeista runsaisiin ruoka-annoksiin ja valtavista puisista pöydistä livebändien korkeaan volyymiin. Keittiön vaikutteet ovat suomalais-saksalaiset ja loistavien makkaroiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi schnitzeleleitä, porsaan potkaa, pihviä ja hampurilaisia. Jälkiruoaksi voi valita saksalaisittain Apfelstrudelin tai suomalaisittain pannukakun hillolla ja jäätelöllä. Tuhdin ruoan kyytipojaksi sopii tietenkin olut, joita on saatavilla useita erilaisia laatuja. Tarjolla on myös mukavasti pikkusuolaista purtavaa pienempään nälkään.

Nautitun tuhdin aterian pääsee sulattelemaan parhaiten tanssien vauhdikkaan elävän musiikin tahdissa. Rymy-Eetun musiikkitarjonnasta vastaavat mainiot livebändit, joiden ohjelmisto koostuu saksalaisesta nahkahousumusiikista, suomipopista, kansainvälisistä hiteistä ja juomalauluista. Laulu raikaa, tanssilattia on kovassa käytössä ja myös pöydillä tanssiminen on sallittua ja jopa suotavaa. Hervoton tunnelma on tarttuvaa eikä pönöttämiselle ole tilaa. Rymy-Eetu ei ota itseään turhan vakavasti vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Ravintolan sisustus, keittiö, baari, musiikki ja henkilökunta takaavat aidon saksalaisen tunnelman, johon yhdistyy annos rehtiä suomalaisuutta. Konstailematon ruoka, suuret tuopit ja menevä livemusiikki houkuttelevat kaikenkirjavaa porukkaa juhlimaan hyvässä hengessä. Rymy-Eetussa tunnelma on taatusti aina korkealla ja paikka tunnetaan yhtenä Helsingin parhaista bilepaikoista.

98 Rymy-Eetu Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Sanna M.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka, palvelu ja tunnelma ansaitsee täydet pisteet! Live-musa on ihan parasta ja oli bändi sitten mikä tahansa, niin aina se saa porukan liikkumaan ja pitämään hauskaa. Rymis ei ole pettänyt kertaakaan, päin vastoin - odotukset ovat aina ylittyneet :)

"Erinomainen"6/6
Jorma K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Neljän nykyisen ja entisen työkaverin porukka tuli perjantaina heti viideltä. Vastaanotto oli ystävällinen. Hyvä ruoka ja jälkiruoka, hyvät juomat ja mukava ilmapiiri. Palvelu oli tosi ystävällistä.

"Erinomainen"6/6
Mari J.kolme kuukautta sitten · 5 arvostelua

Ruokalistalla on runsaasti valinnan varaa ja kaikki mitä 7 hengen seurueemme tilasi, oli herkullista. Tarjoilija oli erittäon ystävällinen ja tehokas. Kiva paikka käydä ennen naapurissa sijaitsevaa teatteria.

"Erinomainen"6/6
Tero V.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno ilta oli ja porukka viihtyi hienosti! Ruoka loistavaa ja bändi myös.Ei tule yllätyksenä että paikkaa pidetään stadin kovimpana bailumestana... Tullaan ehdottomasti uudestaan. Kiitos vielä kerran.

"Okei"3/6
Tapani A.vuosi sitten · 1 arvostelu

23.9.2016. Paikka, Paikanvarausjärjestelmä, ruoka ja palvelu perinteisen hyvät (pl. yhdellä illan miestarjoilijalla ei ollut viikon paras ilta. Naama oli niin vakava että :-). Oli Oktoberfest-teemaviikon ensimmäinen perjantai. Musiikki ei sitten yhtään sopinut Oktoberfest teemaan. Mitä tuumaatte Dannyn tuuliviiristä tai Vicky Rostin Charlie Brownista? Suomi-iskelmät eivät istu Oktoberfest tunnelmaan. Miksi sitten tuo ilta varattiin? Ilta sopi meiille pitkämatkalaisille muuten ja ohjelmaluettelossa oli kyllä esiintyjät, mutta täysin tuntemattomia meille. Oletus tietysti oli, että saksalaista musaa tulee...No illan puhallinorkesteri, joka esiintyi ensiksi ilman solistia, oli melko ok teemaan liittyen. Solistin saapuessa tälle bändille ja alkaessa laulaa, ihmetys iski - Suomi-iskelmää?! Tyttöyhtyettä ei kuunneltu enää loppuun asti. Mikäli jatkossa ei jokaiselle illalle ko. viikoille löydy Oktoberfest musaa soittavaa bändiä, voi laittaa vaikka nauhalta tulemaan. Orkesteritauoilla oli kyllä ok musat. Pidempään olisi istuttu muuten...No kokonaisuus oli kuiten ok ja tulemme uudestaankin. Edellä mainitun vuoksi vain 3 arvosanaksi tällä kertaa. Ystävällisin terveisin. Asikaiset

"Upea"5/6
Markus M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Saimme Rymy-Eetussa erinomaista ruokaa, iloista palvelua ja hyvää olutta. Paikan ilmapiiri oli nautittava ja tilana ravintola on mukava. Pöydät ovat reilun kokoiset ja annoksia mahtuu hyvin syömään isommatkin ruokailijat. Pakollinen narikkamaksu jäi vähän harmittamaan, mutta muuten kokemuksemme oli positiivinen.

"Erinomainen"6/6
Peter H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvä ja meno oli villiä! Jos on käynyt Saksassa ja tykkää olut tuvasta niin ehdottomasti pitää kokea Rymy-Eetun viikonlopun tunnelman! Ihmisiä on laidast laitaan, Vartuneempiä ja nuorempia.

"Erinomainen"6/6
Jessica K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Everything went perfect, thank you. Good price and good quality. Is great you have not only bears, nd we manage to get even a Mojito. Excellent band. Only mayb should be a little more control with the people who are in second floor, that they will not through things. But we all enjoy it

"Erinomainen"6/6
TIINA T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetu oli oikein viihtyisä paikka,palvelu toimi mutkattomasti ja oli ammattitaitoista! Ruoka maittavaa! Illan esiintyjä oli huippuluokkaa,sai tunnelman heti kattoon! :) Tykkäsimme todella paljon! Kiitokset kaikille!

"Upea"5/6
Sakko S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetussa ahkerat ja iloiset tarkoilijat. Hyvä ruoka (söimme kunnon Schnitzelit) ja rento, elävä musiikki! Voi lämpimästi suositella paikkaa työporukoille, polttarisakeille ja muille after work- tai before night club -toimikunnille.

2 Henkilöä
12345678910111213141516
Tänään (tiistai)
joulukuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään