Rymy-Eetu

KeskustaSaksalainen
Loistava
4.5/6
115 arvostelua
Rymy-Eetu Helsinki image 1
Rymy-Eetu Helsinki image 2
Rymy-Eetu Helsinki image 3

Rymy-Eetu – Tietoja

Huomaathan, että keittiömme on kesälomalla 3.6-29.8.2018

Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla sijaitseva Rymy-Eetu on saksalainen ravintola, baari ja bilepaikka, jossa tunnelma on varmasti aina katossa. Ravintolan esikuvana toimii Münchenin kuuluisa Hofbräuhaus oluineen, makkaroineen ja iloisine musiikkeineen. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteisiä saksalaisia ja suomalaisia herkkuja ja todella laajan valikoiman oluita. Makkarat ja muut mehevät herkut nautitaan parhaiten litran tuoppien kyydittäminä ja menevän livemusiikin säestämänä. Rymy-Eetu on aina toimiva valinta tuhtia ruokaa, rehellistä meininkiä ja rennolla otteella irrottelua kaipaavalle niin viikolla kuin viikonloppuna.

Kaikki klo 16 jälkeen tehtävät saman päivän varaukset voi tehdä puhelimitse: 040 358 0585

HUOM! Pöytävarauksia otamme vastaan vain ruokailijoille.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
torstai
17:00 - 03:00
perjantai
17:00 - 04:00
lauantai
17:00 - 04:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 03:00
keskiviikko
17:00 - 03:00

Osoite

Rymy-Eetu
Erottajankatu 15-17
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Valkosipulietanat

Valkosipulilla kuorrutettuja etanoita ja talon leipää.
9,50 €

Lammas-Merguez

Tasty lamb Merguez sausage.
8,50 €

Thüringer

Traditional Bavarian sausage.
8,50 €

Lisää kohteesta Rymy-Eetu, Helsinki

Rymy-Eetu tuo aidon saksalaisen tunnelman keskelle Helsinkiä Erottajankadulle. Ravintolassa kaikki on suurta aina litran tuopeista runsaisiin ruoka-annoksiin ja valtavista puisista pöydistä livebändien korkeaan volyymiin. Keittiön vaikutteet ovat suomalais-saksalaiset ja loistavien makkaroiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi schnitzeleleitä, porsaan potkaa, pihviä ja hampurilaisia. Jälkiruoaksi voi valita saksalaisittain Apfelstrudelin tai suomalaisittain pannukakun hillolla ja jäätelöllä. Tuhdin ruoan kyytipojaksi sopii tietenkin olut, joita on saatavilla useita erilaisia laatuja. Tarjolla on myös mukavasti pikkusuolaista purtavaa pienempään nälkään.

Nautitun tuhdin aterian pääsee sulattelemaan parhaiten tanssien vauhdikkaan elävän musiikin tahdissa. Rymy-Eetun musiikkitarjonnasta vastaavat mainiot livebändit, joiden ohjelmisto koostuu saksalaisesta nahkahousumusiikista, suomipopista, kansainvälisistä hiteistä ja juomalauluista. Laulu raikaa, tanssilattia on kovassa käytössä ja myös pöydillä tanssiminen on sallittua ja jopa suotavaa. Hervoton tunnelma on tarttuvaa eikä pönöttämiselle ole tilaa. Rymy-Eetu ei ota itseään turhan vakavasti vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Ravintolan sisustus, keittiö, baari, musiikki ja henkilökunta takaavat aidon saksalaisen tunnelman, johon yhdistyy annos rehtiä suomalaisuutta. Konstailematon ruoka, suuret tuopit ja menevä livemusiikki houkuttelevat kaikenkirjavaa porukkaa juhlimaan hyvässä hengessä. Rymy-Eetussa tunnelma on taatusti aina korkealla ja paikka tunnetaan yhtenä Helsingin parhaista bilepaikoista.

115 Rymy-Eetu arvostelua

Loistava
4.5/6
115 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Karri E.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvää kaljaa ja syö helsinki 10 tarjous Haxenin kohdalla oli hyvä ei ollut paljon lössiä, joka sekin oli ihan ok juttu. tarjoilijat oli aika kivoja.

"Erinomainen"
6/6
Arto M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rymy-Eetu Helsingin Erottajalla on aivan uniikki paikka Helsingin ravintoloiden joukossa. Paikassa saa syödä, juoda ja tanssia pöydillä ! Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola ja on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, joissa joskus olen ollut paikalla, kun livemusiikista villiintynyt yleisö on noussut pöydilleen tanssimaan, eikä siitä saa "porttikieltoa." Ruokalista on konstailematon. Alkuun kalasalaattia, valkosipulietanoita tai makkkaralajitelma. Pääruoaksi erinomaisia erilaisia leikkeitä vasikasta ja porsaasta, sitten vaihtoehtona vaikka pyttipannua tai pippuripihviä. Muutamasta leikkeestä kuva liitteenä. Juomavalikoima saksalaiseen tapaan olutpainotteinen, mutta kaikkineen laaja ja hyvä. Palvelu moitteeton, interiööri konstailematon ja tunnelma hyvä ! Helppo suositella !

"Erinomainen"
6/6
Teijo N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Saavuttiin sovittuun aikaan paikalle, vahtimestarit olivatkin uusia, mutta ystävällisiä. Tarjoiluhenkilökunta oli vanhaa tuttua. Pöytä oli varattuna ja etanat sekä Pippuri pihvi oli Hyvää! Tarjoilija muisti käydä välillä kysymässä lisäjuomatilauksia. Ilta meni kaikinpuolin Hyvin, kiitos.