Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 95 arvostelua

Rymy-Eetu

Keskusta Saksalainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Rymy-Eetu

Helsingin ydinkeskustassa Erottajalla sijaitseva Rymy-Eetu on saksalainen ravintola, baari ja bilepaikka, jossa tunnelma on varmasti aina katossa. Ravintolan esikuvana toimii Münchenin kuuluisa Hofbräuhaus oluineen, makkaroineen ja iloisine musiikkeineen. Ravintolan keittiö tarjoaa perinteisiä saksalaisia ja suomalaisia herkkuja ja todella laajan valikoiman oluita. Makkarat ja muut mehevät herkut nautitaan parhaiten litran tuoppien kyydittäminä ja menevän livemusiikin säestämänä. Rymy-Eetu on aina toimiva valinta tuhtia ruokaa, rehellistä meininkiä ja rennolla otteella irrottelua kaipaavalle niin viikolla kuin viikonloppuna.

HUOM! Pöytävarauksia otamme vastaan vain ruokailijoille.

1.5.2017 AINOASTAAN WAPPUBUFFET

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai 17:00 - 03:00
  • Keskiviikko 17:00 - 03:00
  • Torstai 17:00 - 03:00
  • Perjantai 17:00 - 04:00
  • Lauantai 17:00 - 04:00
  • Sunnutai Suljettu
Rymy-Eetu, Erottajankatu 15-17, 00130 Helsinki

Filosofia

Rymy-Eetu tuo aidon saksalaisen tunnelman keskelle Helsinkiä Erottajankadulle. Ravintolassa kaikki on suurta aina litran tuopeista runsaisiin ruoka-annoksiin ja valtavista puisista pöydistä livebändien korkeaan volyymiin. Keittiön vaikutteet ovat suomalais-saksalaiset ja loistavien makkaroiden lisäksi tarjolla on esimerkiksi schnitzeleleitä, porsaan potkaa, pihviä ja hampurilaisia. Jälkiruoaksi voi valita saksalaisittain Apfelstrudelin tai suomalaisittain pannukakun hillolla ja jäätelöllä. Tuhdin ruoan kyytipojaksi sopii tietenkin olut, joita on saatavilla useita erilaisia laatuja. Tarjolla on myös mukavasti pikkusuolaista purtavaa pienempään nälkään.

Nautitun tuhdin aterian pääsee sulattelemaan parhaiten tanssien vauhdikkaan elävän musiikin tahdissa. Rymy-Eetun musiikkitarjonnasta vastaavat mainiot livebändit, joiden ohjelmisto koostuu saksalaisesta nahkahousumusiikista, suomipopista, kansainvälisistä hiteistä ja juomalauluista. Laulu raikaa, tanssilattia on kovassa käytössä ja myös pöydillä tanssiminen on sallittua ja jopa suotavaa. Hervoton tunnelma on tarttuvaa eikä pönöttämiselle ole tilaa. Rymy-Eetu ei ota itseään turhan vakavasti vaan pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Ravintolan sisustus, keittiö, baari, musiikki ja henkilökunta takaavat aidon saksalaisen tunnelman, johon yhdistyy annos rehtiä suomalaisuutta. Konstailematon ruoka, suuret tuopit ja menevä livemusiikki houkuttelevat kaikenkirjavaa porukkaa juhlimaan hyvässä hengessä. Rymy-Eetussa tunnelma on taatusti aina korkealla ja paikka tunnetaan yhtenä Helsingin parhaista bilepaikoista.

Esimerkkimenu

95 arvostelua

4.5 /6 Loistava 95 arvostelua
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
Palvelu: ystävällinen
Melu: keskiarvo
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
25 6
29 5
20 4
11 3
5 2
5 1
5 arvostelua tähän mennessä 6
21.09.2017 13:14

Ruokalistalla on runsaasti valinnan varaa ja kaikki mitä 7 hengen seurueemme tilasi, oli herkullista. Tarjoilija oli erittäon ystävällinen ja tehokas. Kiva paikka käydä ennen naapurissa sijaitsevaa teatteria.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.06.2017 17:02

Hieno ilta oli ja porukka viihtyi hienosti! Ruoka loistavaa ja bändi myös.Ei tule yllätyksenä että paikkaa pidetään stadin kovimpana bailumestana... Tullaan ehdottomasti uudestaan. Kiitos vielä kerran.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.06.2017 21:08

Ruoka oli todella hyvää ja riitti isollekin miehelle, niin että maha täyttyi. Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä ja huolehtivat, että viihdyimme ruokailun ajan. Kiitos ja tulemme varmasti uudelleen.

2 arvostelua tähän mennessä 6
23.04.2017 14:29

October-fest style food and beers! Very much enjoyed eating the delicious meter-long sausage, and drinking excellent German beers! FUN live entertainment with lots of table dancing! :)

1 arvostelu tähän mennessä 3
14.10.2016 22:27

23.9.2016. Paikka, Paikanvarausjärjestelmä, ruoka ja palvelu perinteisen hyvät (pl. yhdellä illan miestarjoilijalla ei ollut viikon paras ilta. Naama oli niin vakava että :-). Oli Oktoberfest-teemaviikon ensimmäinen perjantai. Musiikki ei sitten yhtään sopinut Oktoberfest teemaan. Mitä tuumaatte Dannyn tuuliviiristä tai Vicky Rostin Charlie Brownista? Suomi-iskelmät eivät istu Oktoberfest tunnelmaan. Miksi sitten tuo ilta varattiin? Ilta sopi meiille pitkämatkalaisille muuten ja ohjelmaluettelossa oli kyllä esiintyjät, mutta täysin tuntemattomia meille. Oletus tietysti oli, että saksalaista musaa tulee...No illan puhallinorkesteri, joka esiintyi ensiksi ilman solistia, oli melko ok teemaan liittyen. Solistin saapuessa tälle bändille ja alkaessa laulaa, ihmetys iski - Suomi-iskelmää?! Tyttöyhtyettä ei kuunneltu enää loppuun asti. Mikäli jatkossa ei jokaiselle illalle ko. viikoille löydy Oktoberfest musaa soittavaa bändiä, voi laittaa vaikka nauhalta tulemaan. Orkesteritauoilla oli kyllä ok musat. Pidempään olisi istuttu muuten...No kokonaisuus oli kuiten ok ja tulemme uudestaankin. Edellä mainitun vuoksi vain 3 arvosanaksi tällä kertaa. Ystävällisin terveisin. Asikaiset

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.02.2016 12:01

Saimme Rymy-Eetussa erinomaista ruokaa, iloista palvelua ja hyvää olutta. Paikan ilmapiiri oli nautittava ja tilana ravintola on mukava. Pöydät ovat reilun kokoiset ja annoksia mahtuu hyvin syömään isommatkin ruokailijat. Pakollinen narikkamaksu jäi vähän harmittamaan, mutta muuten kokemuksemme oli positiivinen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.03.2016 11:48

Ruoka oli hyvä ja meno oli villiä! Jos on käynyt Saksassa ja tykkää olut tuvasta niin ehdottomasti pitää kokea Rymy-Eetun viikonlopun tunnelman! Ihmisiä on laidast laitaan, Vartuneempiä ja nuorempia.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.03.2016 10:04

Everything went perfect, thank you. Good price and good quality. Is great you have not only bears, nd we manage to get even a Mojito. Excellent band. Only mayb should be a little more control with the people who are in second floor, that they will not through things. But we all enjoy it

1 arvostelu tähän mennessä 6
31.10.2016 12:18

Rymy-Eetu oli oikein viihtyisä paikka,palvelu toimi mutkattomasti ja oli ammattitaitoista! Ruoka maittavaa! Illan esiintyjä oli huippuluokkaa,sai tunnelman heti kattoon! :) Tykkäsimme todella paljon! Kiitokset kaikille!

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.09.2017 13:05

Rymy-Eetussa ahkerat ja iloiset tarkoilijat. Hyvä ruoka (söimme kunnon Schnitzelit) ja rento, elävä musiikki! Voi lämpimästi suositella paikkaa työporukoille, polttarisakeille ja muille after work- tai before night club -toimikunnille.

2 arvostelua tähän mennessä 3
09.11.2016 12:30

Emme kuulleet mitään kun musiikki oli liian kovalla ja viereinen pöytä mölysi kovasti. Emme kuulleet edes mitä tarjoilija kysyi. Lisäksi muut asiakkaat häiritsivät meitä koko ajan ja pyysivät mm.lupaa saada ottaa meistä kuvia (?!) kesken ruokailun. Tulimme juttelemaan, syömään ja kuuntelemaan musiikkia työporukalla. Meillä olisi ollut paljon juteltavaa. Totesimme että yritetään jutella joku toinen kerta jossain muualla. Ruoka oli hyvää, tosin lista oli suppea näin naisen näkökulmasta. Ruoka tuli nopeasti. Kesken ruokailun tosin tultiin korjaamaan viinilaseja pois pöydästä, vaikka pullo oli vielä pöydässä. Laskussa kesti ihan tuhottoman kauan. Ei tänne enää uudestaan valitettavasti. Oli pettymys.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.01.2017 17:11

Pohjanmaalta lähdettiin, pöytä oli varattu ja torstai-ilta. Ystävällisti otettiin vastaan. Maukasta metrimakkaraa ja raikasta olutta. Ystävällisesti tarjoilija vastaili kysymyksiimme. Olimme ainoat asiakkaat, mutta viihdyimme tosi hyvin. Houseband viihdytti meitä mahtavalla musiikilla ja mukavalla esiintymistavalla. Tulemme toistekin. Toivottavasti silloin kuitenkin on tupa täynnä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
26.09.2017 11:34

Lähdin kuuntelemaan "nahkahousuorkesteria,tanssimaan ja syömään Haxea. Kun saavuin klo. 19.30 yleisöä oli aika vähän. Ystäväni saapuivat n. 20.30 ja väkeä vieläkin aika vähän mutta orkka soitti saksalaismusiikkia ja tanssilattialla oli tilaa sopivasti. Haxea ei ollut- pettymys. Mynhenissäkin sai vain automaattiuunissa paistettuja "sianjalkoja" ja lyttyyn lyötyjä. Söin siis Bratwurstia ja hapankaalia. Kun saksalaisorkesteri lähti tuli nuorten ryntäys ja minulle kotiin lähtö.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.10.2016 09:03

Oktoberfestin aikaan hyvä meininki, palvelu ripeää vaikkakaan ei ihan huippuystävällistä mutta voi olla jo viikon kestäneen festarin vaikutusta; annokset AIVAN mielettömän upean saksalaisia, Hexe oli täysin alkuperäisen veroinen, makkaralautasesta valitettiin sen suolaisuudesta mutten maistanut itse sitä. Tuli tunne että ei olla Suomessa lainkaan, hyvät bändit ja meiningit !

4 arvostelua tähän mennessä 6
20.03.2017 10:25

Erittäin hyvä, mukava ja nopea palvelu. Tosin olimme paikalla ennen sesonkiaikaa. Ruoka oli tuttua tuhtia saksalaista ilman mitään hienouksia, maistui kyllä. Juomat maistuvat ja tarjoilija suositteli sopivia vaihtoehtoja. Suosittelen paikkaa :)

1 arvostelu tähän mennessä 4
23.11.2016 23:51

Jumalaton orkesterin meteli, myös orkesterin taukojen aikana väliaikamusiikki. Ainakin 19.11. bändi osasi jopa soittaa hyvin. Korvatulpat mukaan!!!! Tarjoilijamme, vaaleahiuksinen lyhyttukkainen "tyttö" oli todella mukana ihanalla asenteella ja palveluhenkinen. Hänelle kiitokset. Makkaralautanen, mikä nyt sitten olikaan, lauantai-illan pikkunälkään ihan ok. Varauskin sujui, vaikka pieni epäilys siitä oli...

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.11.2015 16:57

Toisesta menukirjasta puuttui useita sivuja, mm. happy hour menu sivu. Ruoka oli hyvä, palvelu OK. Musiikki oli sopiva. Leipää ei ole tarjottu. Koska menimme teatteriin, oli pakko mennä jo klo 17.00 syömään, ja ravintola oli tietysti tyhjä. Tunnelma on varmaan erilainen, kun ravintola on täynnä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.09.2015 11:41

loistavaa palvelua:) Kaikki toimi hyvin ja palvelu toimi hyvin. Olut hyvää ja ihmiset iloisia. Kaikki meni suunnitelmien mukaan. Musiikki oli hyvää. Ruoka oli hyvää. voin suositella myös kavereille tätä.

2 arvostelua tähän mennessä 1
01.02.2017 19:13

When we arrived staff seemed very busy. Went to the bar counter to ask what table was ours. Bar staff made no eye contact and just kept pouring beer silently. Finally the man managed to say that he is busy and basically to deal with it. Service was so bad that we left after this and went to have a nice dinner around the corner. I guess Rymy-Eetu did not really care as no one tried to contact is to ask if we are coming

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.04.2017 10:16

Alkuilta on kovin rauhallinen, ruoka tuli ripeästi isollekin ryhmälle ja maistui hyvin! SYÖ Helsinki -hintaiset hampparit on TODELLA hintansa väärtit. Menemme tänään uudelleen, nyt tullee kokeiltua varmaan schnitzelit.