Arvostelut: Roster

Keskustakansainvälinen
Mahtava
5.6/6
12 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61586
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61454
Treffi Pub & Bistro

12 Roster arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Roster annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.6/6
12 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin lupaavaa. Mielenkiintoisia yhdistelmiä, esimerkiksi ankanmaksa ja kaali olivat erittäin hyvä ja hieman yllättävä yhdistelmä. Myös ensimmäisen kala-alkuruoan kalan kypsennys oli loistava ja herneet sopivat annokseen todella hyvin. Odotan innolla, että ravintola aukeaa.

"Erinomainen"
6/6
Outi M.kaksi vuotta sitten · 21 arvostelua

Onneksi ehdin Rosterin pop-upiin! Lounas pop-upissa lupasi hyvää kohta avautuvasta Rosterista! Alkuruuat olivat ihania kumpikin: kookosmaitoon tehty siika-ceviche ja kermaisen lumoava burrata. Pääruoan englantilainen ylikypsä possu oli mehevää ja tuhtia, lounaan pääruuaksi liiankin, mutta herkullista se oli! Jälkiruuaksi tarjottu pirtelö oli hellepäivään sopiva lopetus aterialle. Lounaan viinisuositus osui täydellisen nappiin. Rosterin aukeamista odotellessa...

"Erinomainen"
6/6
Sanna M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ihania makuja ja todella hyvä serviisi. Drinkit olivat huippuhyvin tehty. Ruoka olisi kaivannut vähän ehkä happoja. Mustekala, kikherne, avocadojuttu oli ehkä vähän outo, olisi kaivannut vähän sitruunaa tai limeä. Kokonda oli täydellinen!! Sosiaalinen syöminen on hauskaa. Meillä oli huippuseuraa pöydässä ja illasta tuli todella kiva ja yllätyksellinen.

"Erinomainen"
6/6
Petri A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, viinit ja ruoka. Erityisesti alkupalat osuivat nappiin. Pop-up-mallissa vain yksi menu, joten kannattaa katsoa, mitä on tarjolla, jos on tuosta tarkkana. Me pidimme.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Roster Pop Up on kun Die Hard elokuvan ensimmäiset kolme osa - jännitys kasvaa ja ruoka menee vaan paremmaksi starterista jälkiruuan asti.. Miellyttävä kokemus. Kiitos teille!

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Kyseessä oli uuden ravintolan 'testaus'! Kaikesta kuvastui se että ollaan hakemassa oikeita kulmia uuteen avautuvaan ravintolaan, mutta se ei haitannut kokemusta millään lailla. Idea on minusta vallan mainio, ja ruoka oli loistavaa

"Erinomainen"
6/6
Anna L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kiitos ihanaasta lounaasta! Raikas alkuruoka, tuhti ja hyvä pääruoka, kylmä shake oli raikas ja toimi loistavasti jälkiruokana. Kapelle, Burtille ja koko poppoolle tsemppiä avaukseen, ravintola tulee olemaan huikea menestys!!

"Upea"
5/6
Suvi L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Maistelin viiden ruokalajin dinnerin. Erinomainen ruoka. Kiireetön palvelu loi hyvän tunnelman. Alkupalat (kolme kpl) tarjoiltiin kaikki samalla kerralla, joka oli vähän erikoista - ehkä mieluummin erikseen vaikkakin nyt on mahdollisuus maistella ristiin kaikkia.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Koimme palvelun yksiölliseksi. Henkilöstö oli osaava ja innokasta. Menu oli koottu hyvin. Viinit tukivat upeasti ateriaa. Turska alkupala yllätti meidät iloisesti. Odotamme varsinaisen ravintolan aukeamista.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kokemukseni oli oikein hyvä ja ruoka oli "taivaallisen" hyvää. Palvelu hyvää, asiakas huomioituu hyvin, mutta ei jatkuvasti käyty kyselemässä maistuuko...... Itse ravintola täytyy ilman muuta tulla testaamaan.