Roster – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Roster
Helsingin keskustassa sijaitseva Ravintola Roster on helppo löytää Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmasta Torikorttelista, kauppatorin ja Havis Amandan kupeesta. Fine dining-kokemuksen tarjoava ravintola ei kannata turhaa pröystäilyä, vaan televisiostakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ja palkittu hovimestari-sommelier Paul Hickman ja heidän energinen tiiminsä ovat kehittäneet tuoreista raaka-aineista valmistetuista, huippuunsa hiottuja annoksia rennossa ympäristössä. Tästä makunystyröiden hemmottelusta voit nauttia vaikka joka päivä. Katutasossa sijaitsevassa lounge baarissa voit nauttia tyylikkäistä drinkeistä ja pienestä suolaisesta, kun taas alakerran ravintolassa voit varautua makunystyröiden hemmotteluun lounaan tai illallisen merkeissä.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Roster pysäköintitilaa?
Tarjoileeko ravintola Roster kansainvälinen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Roster?
Ravintola Roster on toiminut vuodesta 2016 lähtien Helsingin keskustassa, tuoden raikkaan lisän Esplanadin tarjontaan. Idean Rosterista laittoi alulle huippukokki, ravintola Savoyssakin keittiömestarina toimiva Kari Aihinen. Ajatuksena oli rikkoa vallitsevia konsepteja ja kokeilla ennakkoluulottomasti uutta. Ruoan ja juoman tulisi olla huippulaatuista, palvelun erinomaista ja ravintolan olla hyvällä sijainnilla — hintojen rikkomatta kuitenkaan pankkia. Ruokia ei tarvitse tehdä vain yhden tyylin tai maan ruokakulttuurin perusteella. Hickman lähti jalostamaan ideaa Aihisen kanssa ja tuloksena syntyi tyylikkäästi sisustettu, mutta tunnelmaltaan mutkaton Roster, jossa esimerkiksi huippuviinejä tarjotaan koko pullon lisäksi myös laseittain kohtuuhintaan. Ruokalistalla leikitellään nimien, kuten Dirty Birdy ja Choco Loco, lisäksi menu-yhdistelmillä, jotka on tarkoitettu jaettaviksi helposti pöydässä. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, joten hyvästä ruoasta voi nauttia aina. Sunnuntaisin Rosterissa voi nauttia rennosta iltapäivästä Sunday Roastin merkeissä ystävien ja perheen kesken ja valita yksittäisiä annoksia tai kokin valitseman erikoismenun. Rosterissa pääset myös katsomaan kun kokit ovat työssään avokeittiössä ja voit halutessasi varata avokeittiön viereisen “Chef’s tablen” tai isoille ryhmille sopivan hieman yksityisemmän kabinetin. Sään salliessa voit nauttia ruoasta tai juomasta myös terassilla.