Roster

Keskustakansainvälinen
Mahtava
5.6/6
12 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

Roster – Tietoja

Helsingin keskustassa sijaitseva Ravintola Roster on helppo löytää Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmasta Torikorttelista, kauppatorin ja Havis Amandan kupeesta. Fine dining-kokemuksen tarjoava ravintola ei kannata turhaa pröystäilyä, vaan televisiostakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ja palkittu hovimestari-sommelier Paul Hickman ja heidän energinen tiiminsä ovat kehittäneet tuoreista raaka-aineista valmistetuista, huippuunsa hiottuja annoksia rennossa ympäristössä. Tästä makunystyröiden hemmottelusta voit nauttia vaikka joka päivä. Katutasossa sijaitsevassa lounge baarissa voit nauttia tyylikkäistä drinkeistä ja pienestä suolaisesta, kun taas alakerran ravintolassa voit varautua makunystyröiden hemmotteluun lounaan tai illallisen merkeissä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 15:00
Thursday
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
Friday
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
13:00 - 00:00
Monday
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00

Osoite

Roster
Pohjoisesplanadi 17
00170 Helsinki

Lisää kohteesta Roster, Helsinki

Ravintola Roster on toiminut vuodesta 2016 lähtien Helsingin keskustassa, tuoden raikkaan lisän Esplanadin tarjontaan. Idean Rosterista laittoi alulle huippukokki, ravintola Savoyssakin keittiömestarina toimiva Kari Aihinen. Ajatuksena oli rikkoa vallitsevia konsepteja ja kokeilla ennakkoluulottomasti uutta. Ruoan ja juoman tulisi olla huippulaatuista, palvelun erinomaista ja ravintolan olla hyvällä sijainnilla — hintojen rikkomatta kuitenkaan pankkia. Ruokia ei tarvitse tehdä vain yhden tyylin tai maan ruokakulttuurin perusteella. Hickman lähti jalostamaan ideaa Aihisen kanssa ja tuloksena syntyi tyylikkäästi sisustettu, mutta tunnelmaltaan mutkaton Roster, jossa esimerkiksi huippuviinejä tarjotaan koko pullon lisäksi myös laseittain kohtuuhintaan. Ruokalistalla leikitellään nimien, kuten Dirty Birdy ja Choco Loco, lisäksi menu-yhdistelmillä, jotka on tarkoitettu jaettaviksi helposti pöydässä. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, joten hyvästä ruoasta voi nauttia aina. Sunnuntaisin Rosterissa voi nauttia rennosta iltapäivästä Sunday Roastin merkeissä ystävien ja perheen kesken ja valita yksittäisiä annoksia tai kokin valitseman erikoismenun. Rosterissa pääset myös katsomaan kun kokit ovat työssään avokeittiössä ja voit halutessasi varata avokeittiön viereisen “Chef’s tablen” tai isoille ryhmille sopivan hieman yksityisemmän kabinetin. Sään salliessa voit nauttia ruoasta tai juomasta myös terassilla.

12 Roster arvostelua

Mahtava
5.6/6
12 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin lupaavaa. Mielenkiintoisia yhdistelmiä, esimerkiksi ankanmaksa ja kaali olivat erittäin hyvä ja hieman yllättävä yhdistelmä. Myös ensimmäisen kala-alkuruoan kalan kypsennys oli loistava ja herneet sopivat annokseen todella hyvin. Odotan innolla, että ravintola aukeaa.

"Erinomainen"
6/6
Outi M.vuosi sitten · 21 arvostelua

Onneksi ehdin Rosterin pop-upiin! Lounas pop-upissa lupasi hyvää kohta avautuvasta Rosterista! Alkuruuat olivat ihania kumpikin: kookosmaitoon tehty siika-ceviche ja kermaisen lumoava burrata. Pääruoan englantilainen ylikypsä possu oli mehevää ja tuhtia, lounaan pääruuaksi liiankin, mutta herkullista se oli! Jälkiruuaksi tarjottu pirtelö oli hellepäivään sopiva lopetus aterialle. Lounaan viinisuositus osui täydellisen nappiin. Rosterin aukeamista odotellessa...

"Erinomainen"
6/6
Sanna M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihania makuja ja todella hyvä serviisi. Drinkit olivat huippuhyvin tehty. Ruoka olisi kaivannut vähän ehkä happoja. Mustekala, kikherne, avocadojuttu oli ehkä vähän outo, olisi kaivannut vähän sitruunaa tai limeä. Kokonda oli täydellinen!! Sosiaalinen syöminen on hauskaa. Meillä oli huippuseuraa pöydässä ja illasta tuli todella kiva ja yllätyksellinen.