Roster Helsinki image 1
Roster Helsinki image 2

Roster

Mahtava
5.6/6
12 arvostelua

Roster – Tietoja

Helsingin keskustassa sijaitseva Ravintola Roster on helppo löytää Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmasta Torikorttelista, kauppatorin ja Havis Amandan kupeesta. Fine dining-kokemuksen tarjoava ravintola ei kannata turhaa pröystäilyä, vaan televisiostakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen ja palkittu hovimestari-sommelier Paul Hickman ja heidän energinen tiiminsä ovat kehittäneet tuoreista raaka-aineista valmistetuista, huippuunsa hiottuja annoksia rennossa ympäristössä. Tästä makunystyröiden hemmottelusta voit nauttia vaikka joka päivä. Katutasossa sijaitsevassa lounge baarissa voit nauttia tyylikkäistä drinkeistä ja pienestä suolaisesta, kun taas alakerran ravintolassa voit varautua makunystyröiden hemmotteluun lounaan tai illallisen merkeissä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 14:00
lauantai
14:00 - 00:00
sunnuntai
13:00 - 00:00
maanantai
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
tiistai
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
keskiviikko
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
torstai
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00
perjantai
11:00 - 15:00
17:00 - 00:00

Osoite

Roster
Pohjoisesplanadi 17
00170 Helsinki

Lisää kohteesta Roster, Helsinki

Ravintola Roster on toiminut vuodesta 2016 lähtien Helsingin keskustassa, tuoden raikkaan lisän Esplanadin tarjontaan. Idean Rosterista laittoi alulle huippukokki, ravintola Savoyssakin keittiömestarina toimiva Kari Aihinen. Ajatuksena oli rikkoa vallitsevia konsepteja ja kokeilla ennakkoluulottomasti uutta. Ruoan ja juoman tulisi olla huippulaatuista, palvelun erinomaista ja ravintolan olla hyvällä sijainnilla — hintojen rikkomatta kuitenkaan pankkia. Ruokia ei tarvitse tehdä vain yhden tyylin tai maan ruokakulttuurin perusteella. Hickman lähti jalostamaan ideaa Aihisen kanssa ja tuloksena syntyi tyylikkäästi sisustettu, mutta tunnelmaltaan mutkaton Roster, jossa esimerkiksi huippuviinejä tarjotaan koko pullon lisäksi myös laseittain kohtuuhintaan. Ruokalistalla leikitellään nimien, kuten Dirty Birdy ja Choco Loco, lisäksi menu-yhdistelmillä, jotka on tarkoitettu jaettaviksi helposti pöydässä. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä, joten hyvästä ruoasta voi nauttia aina. Sunnuntaisin Rosterissa voi nauttia rennosta iltapäivästä Sunday Roastin merkeissä ystävien ja perheen kesken ja valita yksittäisiä annoksia tai kokin valitseman erikoismenun. Rosterissa pääset myös katsomaan kun kokit ovat työssään avokeittiössä ja voit halutessasi varata avokeittiön viereisen “Chef’s tablen” tai isoille ryhmille sopivan hieman yksityisemmän kabinetin. Sään salliessa voit nauttia ruoasta tai juomasta myös terassilla.

12 Roster arvostelua

Mahtava
5.6/6
12 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Niina H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erittäin lupaavaa. Mielenkiintoisia yhdistelmiä, esimerkiksi ankanmaksa ja kaali olivat erittäin hyvä ja hieman yllättävä yhdistelmä. Myös ensimmäisen kala-alkuruoan kalan kypsennys oli loistava ja herneet sopivat annokseen todella hyvin. Odotan innolla, että ravintola aukeaa.

"Erinomainen"6/6
Outi M.kaksi vuotta sitten · 15 arvostelua

Onneksi ehdin Rosterin pop-upiin! Lounas pop-upissa lupasi hyvää kohta avautuvasta Rosterista! Alkuruuat olivat ihania kumpikin: kookosmaitoon tehty siika-ceviche ja kermaisen lumoava burrata. Pääruoan englantilainen ylikypsä possu oli mehevää ja tuhtia, lounaan pääruuaksi liiankin, mutta herkullista se oli! Jälkiruuaksi tarjottu pirtelö oli hellepäivään sopiva lopetus aterialle. Lounaan viinisuositus osui täydellisen nappiin. Rosterin aukeamista odotellessa...

"Erinomainen"6/6
Sanna M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ihania makuja ja todella hyvä serviisi. Drinkit olivat huippuhyvin tehty. Ruoka olisi kaivannut vähän ehkä happoja. Mustekala, kikherne, avocadojuttu oli ehkä vähän outo, olisi kaivannut vähän sitruunaa tai limeä. Kokonda oli täydellinen!! Sosiaalinen syöminen on hauskaa. Meillä oli huippuseuraa pöydässä ja illasta tuli todella kiva ja yllätyksellinen.

"Erinomainen"6/6
Petri A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, viinit ja ruoka. Erityisesti alkupalat osuivat nappiin. Pop-up-mallissa vain yksi menu, joten kannattaa katsoa, mitä on tarjolla, jos on tuosta tarkkana. Me pidimme.

"Erinomainen"6/6
Marko M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Roster Pop Up on kun Die Hard elokuvan ensimmäiset kolme osa - jännitys kasvaa ja ruoka menee vaan paremmaksi starterista jälkiruuan asti.. Miellyttävä kokemus. Kiitos teille!

"Erinomainen"6/6
Tomi S.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Kyseessä oli uuden ravintolan 'testaus'! Kaikesta kuvastui se että ollaan hakemassa oikeita kulmia uuteen avautuvaan ravintolaan, mutta se ei haitannut kokemusta millään lailla. Idea on minusta vallan mainio, ja ruoka oli loistavaa

"Erinomainen"6/6
Anna L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kiitos ihanaasta lounaasta! Raikas alkuruoka, tuhti ja hyvä pääruoka, kylmä shake oli raikas ja toimi loistavasti jälkiruokana. Kapelle, Burtille ja koko poppoolle tsemppiä avaukseen, ravintola tulee olemaan huikea menestys!!

"Upea"5/6
Suvi L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Maistelin viiden ruokalajin dinnerin. Erinomainen ruoka. Kiireetön palvelu loi hyvän tunnelman. Alkupalat (kolme kpl) tarjoiltiin kaikki samalla kerralla, joka oli vähän erikoista - ehkä mieluummin erikseen vaikkakin nyt on mahdollisuus maistella ristiin kaikkia.

"Erinomainen"6/6
Jaana H.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Koimme palvelun yksiölliseksi. Henkilöstö oli osaava ja innokasta. Menu oli koottu hyvin. Viinit tukivat upeasti ateriaa. Turska alkupala yllätti meidät iloisesti. Odotamme varsinaisen ravintolan aukeamista.

"Upea"5/6
Riikka S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kokemukseni oli oikein hyvä ja ruoka oli "taivaallisen" hyvää. Palvelu hyvää, asiakas huomioituu hyvin, mutta ei jatkuvasti käyty kyselemässä maistuuko...... Itse ravintola täytyy ilman muuta tulla testaamaan.