Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Roka Kitchen & Wine Bar
Roka Kitchen & Wine Bar Arvostelut

Arvostelut: Roka Kitchen & Wine Bar

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
26 arvostelua
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 1
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 2
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

26 Roka Kitchen & Wine Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Roka Kitchen & Wine Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
26 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannu R.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli asiakasta huomioivaa ja ystävällistä. Tarjoilu sujui jouhevasti ja asiakkaista pidettiin hyvää huolta. Ruokaa oli runsaasti ja monipuolisesti. Jotkut annokset olivat liian suolaisia. Kylläisinä lähdimme!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi H.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, ystävällinen sekä henkilökohtainen palvelu. Ruoka ja juoma myös erinomaisen maittavaa. Ympäristö on myös mukavan viihtyisä, rento, ja jotenkin cosy. Ilta hurahti mukavasti ja kokonaisuus toi hyvän mielen.

"Erinomainen"
6/6
Cheryl R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

It was wonderful!!! I got the 4 course prix fixe— very tasty (but I am very full!). Would definitely recommend to others. The mushroom dishes were great.

"Erinomainen"
6/6
Aino K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ruoka oli todella hyvää. Annokset eivät ole kovin suuria, joten suosittelen ottamaan alkuruuan. Tila on todella viihtyisä ja siisti.

Uusi"Upea"
5/6
Kirsi A.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

- äärettömän ihana palvelu - loistava miljöö - maailman parhaimmat ruoat - ihanasti osataan kertoa ja suositella viinejä - sukkahousut meni siskollani rikki, kun tuolit kivoja, mutta valitettavasti rosoisia, se oli varsin ikävää - naulakon edessä istuimme ulko-oven vieressä, todella kylmä ja asiakkaita kun lähti, niin yhden kerran siskoni päähän melkein jysähti hengari ja toisella kertaa tuntui että koko naulakko kaatuu päällemme.

"Upea"
5/6
Iiris Y.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja sitä ei tarvinnut odottaa kauan, vaikka paikka oli melkein täynnä. Jouduimme odottamaan pöytää jonkin aikaa, mutta se meni kuitenkin tiskillä kivuttomasti. Tarjoilija oli oikein kiva ja esitteli ruoat hyvin. Miinuksena on vain yksi vessa koko ravintolaväelle.

Uusi"Upea"
5/6
Anniina K.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, tunnelma rento. Tykkäsin siitä että ruokalistalla ei ollut liikaa vaihtoehtoja, ja menu muuttuu satokauden mukaan. Henkilökunta oli palvelualtista, tarjoilija kävi varmistamassa monta kertaa että kaikki on hyvin, ja että ruoka maistuu. Myös drinkki lista oli hyvä!

"Upea"
5/6
Sauli M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, erityisesti alku- ja pääruoka. Jälkiruoan arviointiin taisi vaikuttaa myös se, että vatsa oli siinä vaiheessa jo varsin täynnä. Ruoka oli kokonaisuutena ehdottomasti uuden käynnin arvoista. Ruoat tulivat sopivan nopeasti ja tarjoilu oli ystävällistä. Toimiva paikka.

"Erinomainen"
6/6
Eija K.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka; alkuruoka oli loistava samoin 3 eril. pääruokaa, kaikki täydellisiä! Jälkiruuat kauniita ja jopa hauskoja! Erittäin innostunut ja ystävällinen asiakaspalvelu kruunasi kaiken!!! Se oli nautinto kaikkiaan :)

"Okei"
3/6
Pauliina T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tunnelma oli hyvä eikä asiakaspalvelussa moittimista. Alkoholitonta viiniä ei viinibaarin valikoimista löytynyt. Oma valintani ruoaksi oli oikein maittava, kala oli hyvin laitettu. Listalla oli kuitenkin heikosti kasvisruokavalioon sopivia annoksia eikä vegaanille oikein mitään. Seuralaiseni ei ollut tyytyväinen omaan kasvisruokaansa, ja tämä oli jo toinen vastaava kokemus. Voisin käydä toistekin, jos vain listat saadaan kohdilleen.