Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Roka Kitchen & Wine Bar
Roka Kitchen & Wine Bar Arvostelut

Arvostelut: Roka Kitchen & Wine Bar

Loistava
5.2/6
35 arvostelua
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 1
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 2
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

35 Roka Kitchen & Wine Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Roka Kitchen & Wine Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
35 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Laura H.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maittavaa ja palvelu erinomaista. Alkuruoka oli seurueemme mielestä parasta. Annoskoot olivat sopivia ja ihanan värikkäitä. Myös allergikot oli huomioitu erinomaisesti. Ei mitään moitittavaa.

"Erinomainen"
6/6
Minna K.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola Roka oli positiivinen yllätys. Ruoka oli erittäin hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Tarjoilijamme oli miellyttävä sekä ammattitaitoinen. Tulemme varmasti uudestaan kun seuraavan kerran olemme Rovaniemellä.

"Erinomainen"
6/6
Hanna T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tunnelmallinen ravintola. Hyvät ruoat. Eritoten jälkiruoka todella hyvää. Lakka creme brulee. Suosittelen paikkaa

"Erinomainen"
6/6
Sara P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ilmapiiri ravintolassa oikein mukava, hiukan meluisaa, pitäisi ehkä miettiä akustiikkaa hiukan lisää. Siika-annos oli loistava, kuin myös lakkainen crème brûlée. Palvelu oli myös hyvää ja tarjoilija oli helppo saada kiinni.

"Upea"
5/6
Kirsi A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

- äärettömän ihana palvelu - loistava miljöö - maailman parhaimmat ruoat - ihanasti osataan kertoa ja suositella viinejä - sukkahousut meni siskollani rikki, kun tuolit kivoja, mutta valitettavasti rosoisia, se oli varsin ikävää - naulakon edessä istuimme ulko-oven vieressä, todella kylmä ja asiakkaita kun lähti, niin yhden kerran siskoni päähän melkein jysähti hengari ja toisella kertaa tuntui että koko naulakko kaatuu päällemme.

"Upea"
5/6
Iiris Y.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja sitä ei tarvinnut odottaa kauan, vaikka paikka oli melkein täynnä. Jouduimme odottamaan pöytää jonkin aikaa, mutta se meni kuitenkin tiskillä kivuttomasti. Tarjoilija oli oikein kiva ja esitteli ruoat hyvin. Miinuksena on vain yksi vessa koko ravintolaväelle.

"Upea"
5/6
Anniina K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, tunnelma rento. Tykkäsin siitä että ruokalistalla ei ollut liikaa vaihtoehtoja, ja menu muuttuu satokauden mukaan. Henkilökunta oli palvelualtista, tarjoilija kävi varmistamassa monta kertaa että kaikki on hyvin, ja että ruoka maistuu. Myös drinkki lista oli hyvä!

"Upea"
5/6
Sauli M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, erityisesti alku- ja pääruoka. Jälkiruoan arviointiin taisi vaikuttaa myös se, että vatsa oli siinä vaiheessa jo varsin täynnä. Ruoka oli kokonaisuutena ehdottomasti uuden käynnin arvoista. Ruoat tulivat sopivan nopeasti ja tarjoilu oli ystävällistä. Toimiva paikka.

"Erinomainen"
6/6
Eija K.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka; alkuruoka oli loistava samoin 3 eril. pääruokaa, kaikki täydellisiä! Jälkiruuat kauniita ja jopa hauskoja! Erittäin innostunut ja ystävällinen asiakaspalvelu kruunasi kaiken!!! Se oli nautinto kaikkiaan :)

"Erinomainen"
6/6
Päivi H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, ystävällinen sekä henkilökohtainen palvelu. Ruoka ja juoma myös erinomaisen maittavaa. Ympäristö on myös mukavan viihtyisä, rento, ja jotenkin cosy. Ilta hurahti mukavasti ja kokonaisuus toi hyvän mielen.