Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Roka Kitchen & Wine Bar
Roka Kitchen & Wine Bar Arvostelut

Arvostelut: Roka Kitchen & Wine Bar

Loistava
5.2/6
49 arvostelua
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 1
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 2
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

49 Roka Kitchen & Wine Bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Roka Kitchen & Wine Bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
49 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannele R.neljä päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista. Ehdottomasti mennään joku kerta uudelleen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jennie D.10 päivää sitten · 1 arvostelu

A MUST VISIT for foodies such an excellent restaurant! We enjoyed the restaurant menu (chose your own multi-course) trying between the two the cheese plate, arctic char soup, reindeer tartare, pasta of the day, and finally the flank steak. Each course was better than the last, but the reindeer tartar and steak were standouts. For dessert the Cloudberry crime brûlée and chocolate ganache cake with berries rounded out the meal perfectly. Our 6 year old daughter was with us and they accommodate her amazingly as well! Excellent portioning and plating, even a visit from Chef Rita. Wish we had a few more nights to enjoy it again!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jonna S.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Rovaniemen ravintoloista yksi parhaista. Ruoka ja palvelu oikein hyvää ja olimme tyytyväisiä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kenneth K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista maultaan ja esillelaitoltaan. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi.

"Upea"
5/6
Kirsi A.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

- äärettömän ihana palvelu - loistava miljöö - maailman parhaimmat ruoat - ihanasti osataan kertoa ja suositella viinejä - sukkahousut meni siskollani rikki, kun tuolit kivoja, mutta valitettavasti rosoisia, se oli varsin ikävää - naulakon edessä istuimme ulko-oven vieressä, todella kylmä ja asiakkaita kun lähti, niin yhden kerran siskoni päähän melkein jysähti hengari ja toisella kertaa tuntui että koko naulakko kaatuu päällemme.

"Upea"
5/6
Liisa M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää, ruoka ihan hyvää ja odotusaika oli lyhyt (klo 18 ei ruuhkaa). Ehkäpä pihvin seurassa ollut pekoni teki ruuasta liian suolaisen. Hampurilainen oli kooltaan verrattain pieni. Näin tipattomana tammikuuna olisin odottanut viinivalikoimaan kuuluvan alkoholittoman vaihtoehdon. Tulemme varmaan toistekin.

"Upea"
5/6
Iiris Y.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja sitä ei tarvinnut odottaa kauan, vaikka paikka oli melkein täynnä. Jouduimme odottamaan pöytää jonkin aikaa, mutta se meni kuitenkin tiskillä kivuttomasti. Tarjoilija oli oikein kiva ja esitteli ruoat hyvin. Miinuksena on vain yksi vessa koko ravintolaväelle.

"Upea"
5/6
Mikael M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Valitsin 45 € menun, johon sai valita kaksi alkuruokaa, väliruoan ja pääruoan. Hinta-laatusuhde erinomainen, nälissään ei tarvinnut lähteä. Lisäpisteet siitä, että ruokalista on vaihtuva. Hyvä konsepti ajatellen sekä paikallisia että turisteja. Suosittelen lämpimästi.

"Upea"
5/6
Anniina K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, tunnelma rento. Tykkäsin siitä että ruokalistalla ei ollut liikaa vaihtoehtoja, ja menu muuttuu satokauden mukaan. Henkilökunta oli palvelualtista, tarjoilija kävi varmistamassa monta kertaa että kaikki on hyvin, ja että ruoka maistuu. Myös drinkki lista oli hyvä!

"Upea"
5/6
Sauli M.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, erityisesti alku- ja pääruoka. Jälkiruoan arviointiin taisi vaikuttaa myös se, että vatsa oli siinä vaiheessa jo varsin täynnä. Ruoka oli kokonaisuutena ehdottomasti uuden käynnin arvoista. Ruoat tulivat sopivan nopeasti ja tarjoilu oli ystävällistä. Toimiva paikka.