Roka Kitchen & Wine Bar – Tietoja

Roka Kitchen & Wine Bar tarjoilee herkullista ruokaa ja hyviä viinejä keskellä Rovaniemeä, Koskikadulla – “kaikella rakkauella”. Rokan makumaailmoissa on rento, pohjoissuomalainen ote, ja vaikutteita otetaan myös eurooppalaisista keittiöistä. Listalta löytyy muun muassa loimulohta, porotartaria ja paistettua siikaa kasviksin ja juureksin höystettynä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella: annokset koostetaan muutamista laadukkaista aineksista, jotka korostavat niiden omaa, puhdasta makua, ja ne rakennetaan kauniiksi ja selkeiksi annoksiksi. Ja kuten kunnon viinibaarilta sopii odottaakin, ystävällinen henkilökunta jakaa mielellään asiantuntemustaan valitsemaasi ruokaan erityisesti sopivista viineistä. Rokan lämpimästä tunnelmasta voi nauttia niin salin pöydissä ja baaritiskin ääressä kuin kesäisin ravintolan edustalla olevalla terassilla, joka tarjoaa näkymiä Kemijoelle.

Yli 6 hengen varauksen voi tehdä puhelimitse 050 301 2288 tai sähköpostilla info@rokawinebar.fi

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
16:00 - 00:00
lauantai
16:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
16:00 - 23:00
keskiviikko
16:00 - 23:00
torstai
16:00 - 23:00

Osoite

Roka Kitchen & Wine Bar
Koskikatu 8
96200 Rovaniemi

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Parsaa ja hollandaisea (L,G)

12,00 €

Lohta ja kukkakaalta (L,G)

12,00 €

Porotartar ja mallasleipää (L)

12,00 €

Lisää kohteesta Roka Kitchen & Wine Bar, Rovaniemi

Rovaniemen keskustassa, Koskikadulla sijaitseva Roka Kitchen & Wine Bar tarjoilee herkullisia, suomalaisen ja eurooppalaisen keittiön antimia sekä viinejä iltapäivästä myöhäisiltaan tiistaista lauantaihin, Eat & Drink- ajatuksella. Keittiössä luodaan sekä kotimaisia annoksia kansainvälisin ottein sekä toisin päin, kansainvälisistä keittiöstä inspiroituneita annoksia kotimaisin aineksin. Alkuruokalistalta voi valita vaikkapa leikkele- tai juustolautasen, jonka ainekset valitaan päivittäin. Pääruokien listalta löytyy niin liha-, kala- kuin kasvisannoksia, loimulohesta ja paistetusta siiasta grillattuun porsaan sisäfileeseen sekä burgereihin pastaan ja salaatteihin. Lisukkeina tarjoillaan erilaisia kasviksia ja salaattia sekä perunaa ja muita juureksia. Toki keittiössä kehitellään myös jatkuvasti uutta. Yleisesti ottaen Rokan ruuissa eri raaka-aineet erottaa ja maistaa selkeästi, sillä annokset kootaan ainesten ulkonäköä ja makua kunnioittaen. Lopputulos on simppeli, kaunis ja herkullinen. Sopivan viinin löytäminen valitsemansa ruuan painikkeeksi onnistuu parhaiten kysymällä suosituksia asiantuntevalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta. Roka Kitchen & Wine Bar on sisustettu tyylikkäästi tummahkoin maanläheisin sävyin, esiin jätetyin tiiliseinäpinnoin ja puisin kalustein. Salissa paikkansa voi valita ravintolan etuosaan, ikkunoiden puolelle sijoitettujen pöytien lisäksi myös turkooseilla kaakeleilla muusta erottuvan baaritiskin äärestä. Kesäisin tarjoillaan myös ravintolan edustan terassille, jolta tarjoutuu miellyttävät näkymät vieressä virtaavan Kemijoen vesille. Kauniilla säällä maistuu vaikkapa mustikka-sangria!

7 Roka Kitchen & Wine Bar arvostelua

Loistava
4.6/6
7 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
New"Upea"
5/6
Savanna P.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Käymisen arvoinen paikka. Ruoka oli hyvää, tarjoilijat kohteliaita ja innokkaita. Suosittelen Rokan kitchen menuuta, lähtee isokin nälkä. Monipuolinen kokonaisuus. Ainoa miinus oli, että meiltä perittiin jälkiruoka väärin, mutta tämä huomattiin vasta kotona.

New"Upea"
5/6
Reino R.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

45 € menu oli hyvää. Erityisesti alkuoruoat. Palvelu oli ystävällistä. Pääruokana vasikkaa italialaisella mausteella. Se oli myös hyvää mutta ei yltänyt alkuruokien tasolle. Joku päivää uudestaan.

"Upea"
5/6
Marjo A.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja isot annokset.valistsimme kitchen menun, jossa ruokaa oli hintaan nähden erittäin runsaasti! Henkilökunta oli todella ystävällistä. Hyvä sijainti ja miellyttävä tunnelma ravintolassa. Suosittelen!

Lähistöllä olevia ravintoloita