Ravintolat
Lappland
Rovaniemi
Keskusta
Roka Kitchen & Wine Bar

Roka Kitchen & Wine Bar

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
26 arvostelua
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 1
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 2
Roka Kitchen & Wine Bar Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Roka Kitchen & Wine Bar – Tietoja

Roka Kitchen & Wine Bar tarjoilee herkullista ruokaa ja hyviä viinejä keskellä Rovaniemeä, Koskikadulla – “kaikella rakkauella”. Rokan makumaailmoissa on rento, pohjoissuomalainen ote, ja vaikutteita otetaan myös eurooppalaisista keittiöistä. Listalta löytyy muun muassa loimulohta, porotartaria ja paistettua siikaa kasviksin ja juureksin höystettynä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella: annokset koostetaan muutamista laadukkaista aineksista, jotka korostavat niiden omaa, puhdasta makua, ja ne rakennetaan kauniiksi ja selkeiksi annoksiksi. Ja kuten kunnon viinibaarilta sopii odottaakin, ystävällinen henkilökunta jakaa mielellään asiantuntemustaan valitsemaasi ruokaan erityisesti sopivista viineistä. Rokan lämpimästä tunnelmasta voi nauttia niin salin pöydissä ja baaritiskin ääressä kuin kesäisin ravintolan edustalla olevalla terassilla, joka tarjoaa näkymiä Kemijoelle.

Yli 6 hengen varauksen voi tehdä puhelimitse 050 301 2288 tai sähköpostilla info@rokawinebar.fi

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Saturday
16:00 - 00:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 23:00
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 00:00

Osoite

Roka Kitchen & Wine Bar
Koskikatu 8
96200 Rovaniemi

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Parsaa ja hollandaisea (L,G)

12,00 €

Lohta ja kukkakaalta (L,G)

12,00 €

Porotartar ja mallasleipää (L)

12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Roka Kitchen & Wine Bar, Rovaniemi

Rovaniemen keskustassa, Koskikadulla sijaitseva Roka Kitchen & Wine Bar tarjoilee herkullisia, suomalaisen ja eurooppalaisen keittiön antimia sekä viinejä iltapäivästä myöhäisiltaan tiistaista lauantaihin, Eat & Drink- ajatuksella. Keittiössä luodaan sekä kotimaisia annoksia kansainvälisin ottein sekä toisin päin, kansainvälisistä keittiöstä inspiroituneita annoksia kotimaisin aineksin. Alkuruokalistalta voi valita vaikkapa leikkele- tai juustolautasen, jonka ainekset valitaan päivittäin. Pääruokien listalta löytyy niin liha-, kala- kuin kasvisannoksia, loimulohesta ja paistetusta siiasta grillattuun porsaan sisäfileeseen sekä burgereihin pastaan ja salaatteihin. Lisukkeina tarjoillaan erilaisia kasviksia ja salaattia sekä perunaa ja muita juureksia. Toki keittiössä kehitellään myös jatkuvasti uutta. Yleisesti ottaen Rokan ruuissa eri raaka-aineet erottaa ja maistaa selkeästi, sillä annokset kootaan ainesten ulkonäköä ja makua kunnioittaen. Lopputulos on simppeli, kaunis ja herkullinen. Sopivan viinin löytäminen valitsemansa ruuan painikkeeksi onnistuu parhaiten kysymällä suosituksia asiantuntevalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta. Roka Kitchen & Wine Bar on sisustettu tyylikkäästi tummahkoin maanläheisin sävyin, esiin jätetyin tiiliseinäpinnoin ja puisin kalustein. Salissa paikkansa voi valita ravintolan etuosaan, ikkunoiden puolelle sijoitettujen pöytien lisäksi myös turkooseilla kaakeleilla muusta erottuvan baaritiskin äärestä. Kesäisin tarjoillaan myös ravintolan edustan terassille, jolta tarjoutuu miellyttävät näkymät vieressä virtaavan Kemijoen vesille. Kauniilla säällä maistuu vaikkapa mustikka-sangria!

26 Roka Kitchen & Wine Bar arvostelua

Loistava
5.0/6
26 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannu R.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli asiakasta huomioivaa ja ystävällistä. Tarjoilu sujui jouhevasti ja asiakkaista pidettiin hyvää huolta. Ruokaa oli runsaasti ja monipuolisesti. Jotkut annokset olivat liian suolaisia. Kylläisinä lähdimme!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi H.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, ystävällinen sekä henkilökohtainen palvelu. Ruoka ja juoma myös erinomaisen maittavaa. Ympäristö on myös mukavan viihtyisä, rento, ja jotenkin cosy. Ilta hurahti mukavasti ja kokonaisuus toi hyvän mielen.

"Erinomainen"
6/6
Cheryl R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

It was wonderful!!! I got the 4 course prix fixe— very tasty (but I am very full!). Would definitely recommend to others. The mushroom dishes were great.