Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Vallila
Restaurante CocoGrill
Restaurante CocoGrill Arvostelut

Arvostelut: Restaurante CocoGrill

Loistava
5.0/6
33 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

33 Restaurante CocoGrill arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Restaurante CocoGrill annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
33 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Susanna S.vuosi sitten · 10 arvostelua

Hyvä ja monipuolinen menu, annoskokonaisuuksissa oli paljon eri makuja ja komponentteja. Reilun kokoiset annokset. Olisin ehkä odottanut enemmänkin eksotiikkaa, nyt monet listan ruoat tuntuivat olevan yhdistelmä venezuelalaista ja länsimaiden yleistä ruokakulttuuria.

"Erinomainen"
6/6
Tomas N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava tunnelma, mukava henkilökunta ja erinomaista ruokaa. Suosittelen lämpimästi

"Erinomainen"
6/6
Jorma M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mainio paikka ja erinomainen ateria. Rauhallinen tila seurustelulle ja pienimuotoiselle tapaamiselle. Henkilökunta oli mukavaa. Ja vielä, maniokia, mitä ei ole tähän asti missään Suomessa tullut vastaan.

"Erinomainen"
6/6
Kari P.kaksi vuotta sitten · 5 arvostelua

Tasty food, friendly service, short wine list. Worth money spent. I had lamb sirloin with corn bread, succulent meat and perfectly grilled, washed down with a Rhone grape red from southern France.

"Upea"
5/6
Heljä L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja annos oli yllättävän reilu. Klo oli tunti ennen sulkemisaikaa niin jälkiruoka oli loppu. Paikka oli aivan täynnä. Meitä oli seurue, mutta keskustelua haittasi huonetilan meluisuus ja kaikuisuus. Ääntä pehmentävät kankaat ehkä auttaisivat? Pienemmällä seurueella tulen varmasti uudelleen, kiitos!

"Upea"
5/6
Esa M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää mutta ei mitään erikoista. En pidempien matkojen päästä tänne lähtisi mutta lähikulmilta kannattaa kyllä tulla. Oltiin hyvien perusmakujen äärellä. Tila on seesteinen ja mukavan rauhallisen oloinen. Tarjoilu hoituu espanjaksi tai englanniksi.

"Upea"
5/6
Markku K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka hyvä palvelu, eräs parhaista ravintoloista koko Helsingissä, menemme varmasti uudestaan, hinta laatu suhde on myös hyvä, suosittelen eritoten grill mix oli molemmille hyvä valinta ja annos oli reilu joten nälkää ei jäännyt.

"Erinomainen"
6/6
Janne K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä tunnelma ja erinomainen ruoka. Minä söin maissileivän halloumitäytteellä ja avovaimoni söi avocado halloumisalaatin. Kummatkin annokset olivat juuri sopivan kokoisia - ei tullut ähkyä eikä jäänyt nälkä.

"Erinomainen"
6/6
Janna A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen kokonaisuus, maut kohdallaan ja annokset runsaita, annosten asettelu ja esillepano kaunis, erittäin hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu. Ehdottomasti voin suositella jos haluaa tehdä makumatkan venezuelalaiseen keittiöön.

"Upea"
5/6
Merja J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu👍🏻Annokset ovat isoja. Minulle, pieniruokaiselle syötävää oli liikaa. Tarkoilija tiedusteli ystävällisesti haluanko loput fileet kotipakettiin. Paikka oli lähes täynnä ruokailijoita, mikä osaltaa kertoo laadusta ja hyvästä palvelusta.