FI
Restaurante CocoGrill Helsinki image 1
Restaurante CocoGrill Helsinki image 2
Restaurante CocoGrill Helsinki image 3
Restaurante CocoGrill Helsinki image 4
Restaurante CocoGrill Helsinki image 5
Restaurante CocoGrill Helsinki image 6
Restaurante CocoGrill Helsinki image 7
Restaurante CocoGrill Helsinki image 8
Restaurante CocoGrill Helsinki image 9

Restaurante CocoGrill

Vallila · Latinalaisamerikkalainen, Venezuelalainen · 
Loistava
5.0/6
21 Reviews

Restaurante CocoGrill – Tietoja

Restaurante Coco Grill Sturenkadulla Vallillassa on tunnelmallinen perheravintola, joka tarjoilee venezuelalaisen keittiön parhaimmistoa ja vaihtelevasti myös muista Latinalaisen-Amerikan maista inspiraationsa saanutta ruokaa.

Ravintola Tarjoilee Buffet lounaan arkisin maanantaista perjantaihin kello 11-14. Tämän lisäksi tarjolla on aina yksi valinnainen annos, joka vaihtuu päivittäin. Illallis aikaan käytössä on menu, johon voitte tutustua näillä sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan venezuelalaisista herkuista ja tunnelmasta.

Siirry ravintolan Restaurante CocoGrill verkkosivustoon

Osoite

Restaurante CocoGrill
Sturenkatu 31
00550 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
keskiviikko
11:00 - 21:00
torstai
11:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 22:00
lauantai
12:00 - 22:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 21:00
tiistai
11:00 - 21:00

Menu (General)

CocoGrill A´La Carte

Every Day - All Day
pdf

21 Restaurante CocoGrill Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Jouni M.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja palvelu. Varauksenkin soittivat vielä erikseen kun oli 10 hengelle. Annokset runsaat ja mukava henkilökunta. Helppo tulla vaikka kauempaakin koska busseja ratikoita menee ohi usein.

"Erinomainen"6/6
Jorma M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Mainio paikka ja erinomainen ateria. Rauhallinen tila seurustelulle ja pienimuotoiselle tapaamiselle. Henkilökunta oli mukavaa. Ja vielä, maniokia, mitä ei ole tähän asti missään Suomessa tullut vastaan.

"Erinomainen"6/6
Kari P.kolme kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tasty food, friendly service, short wine list. Worth money spent. I had lamb sirloin with corn bread, succulent meat and perfectly grilled, washed down with a Rhone grape red from southern France.

"Erinomainen"6/6
Janne K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä tunnelma ja erinomainen ruoka. Minä söin maissileivän halloumitäytteellä ja avovaimoni söi avocado halloumisalaatin. Kummatkin annokset olivat juuri sopivan kokoisia - ei tullut ähkyä eikä jäänyt nälkä.

"Upea"5/6
Heljä L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja annos oli yllättävän reilu. Klo oli tunti ennen sulkemisaikaa niin jälkiruoka oli loppu. Paikka oli aivan täynnä. Meitä oli seurue, mutta keskustelua haittasi huonetilan meluisuus ja kaikuisuus. Ääntä pehmentävät kankaat ehkä auttaisivat? Pienemmällä seurueella tulen varmasti uudelleen, kiitos!

"Upea"5/6
Markku K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka hyvä palvelu, eräs parhaista ravintoloista koko Helsingissä, menemme varmasti uudestaan, hinta laatu suhde on myös hyvä, suosittelen eritoten grill mix oli molemmille hyvä valinta ja annos oli reilu joten nälkää ei jäännyt.

"Erinomainen"6/6
Janna A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen kokonaisuus, maut kohdallaan ja annokset runsaita, annosten asettelu ja esillepano kaunis, erittäin hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu. Ehdottomasti voin suositella jos haluaa tehdä makumatkan venezuelalaiseen keittiöön.

"Upea"5/6
Merja J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu👍🏻Annokset ovat isoja. Minulle, pieniruokaiselle syötävää oli liikaa. Tarkoilija tiedusteli ystävällisesti haluanko loput fileet kotipakettiin. Paikka oli lähes täynnä ruokailijoita, mikä osaltaa kertoo laadusta ja hyvästä palvelusta.

"Hyvä"4/6
Sanna S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli siisti ja viihtyisä. Palvelu oli ystävällistä. Saimme kuitenkin odottaa ruokiamme tovin jos toisenkin siitä huolimatta, että olimme sillä hetkellä ravintolan ainoat asiakkaat. Ruokailukokemus oli kuitenkin erittäin maittava talon valkoviinillä höystettynä, joten voisimme mennä toistekin. :)

"Upea"5/6
Antti F.kuukausi sitten · 1 arvostelu

food was very good like the last time I are there. Service seemed though s bit slow. We had to ask the Bull a couple of times for example.

2 Henkilöä
1234
Tänään (tiistai)
joulukuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään