4 ravintolaa paikassa Vallila, Helsinki

Rentoa bistro-tunnelmaa, etnisiä herkkuja vai hienostunutta fine diningia? Löydä unelmiesi ravintola Helsingin Vallilasta!

Helsingin kantakaupungin pohjoisosassa sijaitseva Vallila on hurmaava yhdistelmä kalliolaista kaupunkikulttuuria, vehreitä puistikkoja ja idyllistä puutaloromantiikkaa. Punatiilinen konepaja ja vanhat tehdasrakennukset kertovat tarinoita työläiskaupunginosan historiasta, ja modernia ilmapiiriä alueelle luovat omaleimaiset ravintolat ja värikkäät kivijalkapuodit. Uniikki historiallinen miljöö ja lukuisat ravintolat tekevät Helsingin Vallilasta kulinaristin suosikkikohteen, jonne matkustaa mielellään kauempaakin. Olisiko tänään aika vetää ykköset ylle ja nauttia ikimuistoinen fine dining -ateria hyvän viinin kera? Vai kaipaatko ennemmin huoletonta tunnelmaa ja tukevaa purtavaa laiskaan sunnuntaihin tai arjen piristykseksi? Kun etsit laadukasta ravintolaa Helsingin Vallilasta, Quandoo auttaa sinua löytämään täydellisen ruokapaikan joka tilanteeseen!

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
  • Osuvimmat ensin
  • Parhaiten arvioidut ensin
  • Eniten arvioita saaneet ensin
  • Kalleimmat ensin
  • Halvimmat ensin

Alice Italian

Vallila
italialainen
5.0/6113
Alice Italian
Uusi

Platito

Vallila
filippiiniläinen
5.5/637
Platito

Thai Orchid - Konepaja

Vallila
thaimaalainen
5.0/68
Thai Orchid - Konepaja
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Mashiro Vallila

Vallila
japanilainen
4.4/67
Mashiro Vallila
  1. 1.

    Kansainväliset ravintolat tuovat Helsingin Vallilaan makuja jokaisesta ilmansuunnasta

    Puutalojen ja puistikoiden lisäksi ravintolat ovat ehdoton osa Helsingin Vallilan sielua ja sydäntä. Vallilan katuja talsiessa nenään saattaa kulkeutua esimerkiksi turkkilaisen shish-kebabin, venezuelalaisen grillilampaan tai mausteisten afrikkalaisten pataruokien tuoksuja. Aasialaisten makujen ystävä voi herkutella Vallilassa kiinalaisen keittiön antimilla, Nepalin lämmittävällä vuoristoruoalla tai raikkaalla japanilaisella sushilla sekä täyteläisellä ramen-keitolla. Vallilan alueelta löydät myös tämän hetken suosituimpiin etnisiin keittiöihin kuuluvan Lähi-idän makuja, kuten värikkäitä meze-lautasia, rapeita falafel-pyöryköitä ja pehmeitä pita-leipiä. Vallilassa voit herkutella myös lähiseudun aineksista valmistetulla artesaaniburgerilla, nauttia annoksen suomalaista kotiruokaa ja tutustua maamme huippukokkien taidonnäytteisiin.