Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Herttoniemi
Ravintola Wanha Mylly

Ravintola Wanha Mylly

HerttoniemiGourmet
Loistava
5.1/6
302 arvostelua
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 1
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 2
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Wanha Mylly – Tietoja

Helsinkiläinen ravintola Wanha Mylly on toiminut yli neljäkymmentä vuotta ruokaravintolana Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Vanha 1700-luvulla rakennettu kartano tarjoaa upeat puitteet ruokailuun ja seurusteluun historiallisessa ympäristössä. Ravintolan keittiö on sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä vaikutteita ja ruoanlaitossa noudatetaan perinteistä konstailematonta tyyliä. À la carte -listalla on runsaasti eri tyyppisiä ruoka-annoksia salaateista pihveihin, ja vaihtuva Mestarin Menu tarjoaa aina uusia makuja ja yllätyksiä. Ravintolan viinilista on monipuolinen ja laaja ja jokaiselle annokselle löytyy aina sopiva pari.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 20:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 19:00
Monday
Suljettu

Osoite

Ravintola Wanha Mylly
Linnanrakentajantie 12
00810 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Graavilohitartaria, Åbyn näkkileipää L

13,00 €

Toast Skagen L

13,50 €

Vuohenjuustosalaatti, marinoitua parsaa, mansikoita ja pähkinöitä VL, G

pieni 12.50 / iso 17.50
17,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Wanha Mylly, Helsinki

Ravintola Wanha Mylly on tunnelmallinen vanhan ajan maalaischarmia huokuva ravintola Helsingin Herttoniemessä. Ravintolan keittiö tarjoaa laadukasta ja mutkatonta kansainvälistä ja suomalaista ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Ravintolan tilat koostuvat suurehkon pehtorin tuvan lisäksi pienistä ja viihtyisistä kammareista, pienestä salista ja kabineteista. Lisäksi kesällä ruokailijat saavat nauttia kartanon pihan suuresta ja viehättävästä puistoravintolasta vehreän luonnon katveessa. Terassilla on myös erillinen katettu osio Myllyn Siipi, johon voi säästä riippuen paeta sadetta tai hellettä.

Ravintolan à la carte lista tarjoilee kattauksen suomalaisesta ja eurooppalaisesta keittiöstä tuttuja makuja ja hyviä hienostelemattomia annoksia. Listan klassikoita ovat esimerkiksi pippuripihvi maalaisranskalaisilla tai paistettu lohi korvasienimuhennoksella. Usein vaihtuva Mestarin Menu puolestaan tarjoaa hieman erikoisempia makuja vaativampaankin makuun. Myös matalahiilihydraattista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy hyvin vaihtoehtoja. Ravintolan viinilista on koottu ruokiin sopivista viineistä ja lista vakuuttaa erityisesti kellarin löytöjen osalta. Valikoima on todella kattava. Myös samppanjan ystäville löytyy useita vaihtoehtoja.

Ravintola Wanha Mylly on todellinen Itä-Helsingin helmi. Herttoniemen kartanon puisto ja upea vanha rakennus luovat ihanteelliset puitteet hyvästä ruoasta nauttimiseen. Ravintola sopii hyvin mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin kuten mukavaan perheillalliseen, liikelounaaseen tai iloiseen illanviettoon ystävien seurassa.

302 Ravintola Wanha Mylly arvostelua

Loistava
5.1/6
302 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Sini S.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ihana miljöö ja ja loistava paikka viettää leppoista, rauhallista kesäiltaa. Todella hyvät ruoat ja juomat. Ruokaa ei myöskään joutunut odottamaan ikuisuutta. Plussaa kivasta ja ystävällisestä henkilökunnasta.

"Erinomainen"
6/6
Osmo S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Iso miinus osoitteesta. Ulkolaiset vieraat laittoivat auton navigaattoriin Linnanrakentajan tie 12. Paikalla olikin puomi vastassa. Etsimisen ja sähläämisen jälkeen löytyi oikea osoite. Paikka oli viihtyisä, ruoka oli hyvää ja palvelu hyvää. Helteisin terveisin Osmo Silvas 97kios@gmail.com

"Erinomainen"
6/6
Leena T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Päivän kala oli erinomainen ja palvelu hyvää ja ystävällistä. Ruokailimme ulkona varjon alla, mainio tapa kauniina kesäpäivänä. Wanha Mylly ravintolan ympäristö on todella kaunis ja viihtyisä.