Ravintola Wanha Mylly – Tietoja

Helsinkiläinen ravintola Wanha Mylly on toiminut yli neljäkymmentä vuotta ruokaravintolana Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Vanha 1700-luvulla rakennettu kartano tarjoaa upeat puitteet ruokailuun ja seurusteluun historiallisessa ympäristössä. Ravintolan keittiö on sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä vaikutteita ja ruoanlaitossa noudatetaan perinteistä konstailematonta tyyliä. À la carte -listalla on runsaasti eri tyyppisiä ruoka-annoksia salaateista pihveihin, ja vaihtuva Mestarin Menu tarjoaa aina uusia makuja ja yllätyksiä. Ravintolan viinilista on monipuolinen ja laaja ja jokaiselle annokselle löytyy aina sopiva pari.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 22:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
12:00 - 23:00
sunnuntai
12:00 - 21:00
maanantai
11:00 - 22:00
tiistai
11:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Wanha Mylly
Linnanrakentajantie 12
00810 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Graavilohitartaria, Åbyn näkkileipää L

13,00 €

Toast Skagen L

13,50 €

Vuohenjuustosalaatti, marinoitua parsaa, mansikoita ja pähkinöitä VL, G

pieni 12.50 / iso 17.50
17,50 €

Lisää kohteesta Ravintola Wanha Mylly, Helsinki

Ravintola Wanha Mylly on tunnelmallinen vanhan ajan maalaischarmia huokuva ravintola Helsingin Herttoniemessä. Ravintolan keittiö tarjoaa laadukasta ja mutkatonta kansainvälistä ja suomalaista ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Ravintolan tilat koostuvat suurehkon pehtorin tuvan lisäksi pienistä ja viihtyisistä kammareista, pienestä salista ja kabineteista. Lisäksi kesällä ruokailijat saavat nauttia kartanon pihan suuresta ja viehättävästä puistoravintolasta vehreän luonnon katveessa. Terassilla on myös erillinen katettu osio Myllyn Siipi, johon voi säästä riippuen paeta sadetta tai hellettä.

Ravintolan à la carte lista tarjoilee kattauksen suomalaisesta ja eurooppalaisesta keittiöstä tuttuja makuja ja hyviä hienostelemattomia annoksia. Listan klassikoita ovat esimerkiksi pippuripihvi maalaisranskalaisilla tai paistettu lohi korvasienimuhennoksella. Usein vaihtuva Mestarin Menu puolestaan tarjoaa hieman erikoisempia makuja vaativampaankin makuun. Myös matalahiilihydraattista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy hyvin vaihtoehtoja. Ravintolan viinilista on koottu ruokiin sopivista viineistä ja lista vakuuttaa erityisesti kellarin löytöjen osalta. Valikoima on todella kattava. Myös samppanjan ystäville löytyy useita vaihtoehtoja.

Ravintola Wanha Mylly on todellinen Itä-Helsingin helmi. Herttoniemen kartanon puisto ja upea vanha rakennus luovat ihanteelliset puitteet hyvästä ruoasta nauttimiseen. Ravintola sopii hyvin mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin kuten mukavaan perheillalliseen, liikelounaaseen tai iloiseen illanviettoon ystävien seurassa.

294 Ravintola Wanha Mylly arvostelua

Loistava
5.1/6
294 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"6/6
Minna L.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa, laatu on tasaista, hyvä palvelu, ihastuttava paikka. Ainoa pienen pieni miinus tulee siitä, että annoskoot ovat isohkoja (useimpien ravintoloiden ongelma). Toivoisin, että ravintolat ratkaisisivat tämän jotenkin, siten että asiakas voisi halutessaan tilata pienemmän annoksen ilman suurta hämminkiä, selittelyä, ihmetystä.... Summa summarum, ravintola, jossa käymme melko usein ja syystä.

"Erinomainen"6/6
Erkki L.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan huippu palvelu😄 parempaa ja ystävällisempää tarjoilijaa saa hakea! Ruoka oli keskinkertaista. Wanhaa Myllyä voi hyvin suositella, positiivinen kokonaisuus! Vanha perinteikäs paikka jonka toivoisi säilyvän vielä pitkään

"Erinomainen"6/6
Irma P.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen henkilökunta ja nopea palvelu. ruoka oli hyvää ja annos iso hinta laatu suhde ovat kohdallaan. Säästä huolimatta lämmin ja hyvä tunnelma. Käyn varmaan uudelleen.