FI
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 1
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 2
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 3
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 4

Ravintola Wanha Mylly

Herttoniemi · Gourmet · 
Loistava
5.1/6
258 Reviews

Ravintola Wanha Mylly – Tietoja

Helsinkiläinen ravintola Wanha Mylly on toiminut yli neljäkymmentä vuotta ruokaravintolana Herttoniemen Kartanon pehtorin tuvassa. Vanha 1700-luvulla rakennettu kartano tarjoaa upeat puitteet ruokailuun ja seurusteluun historiallisessa ympäristössä. Ravintolan keittiö on sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä vaikutteita ja ruoanlaitossa noudatetaan perinteistä konstailematonta tyyliä. À la carte -listalla on runsaasti eri tyyppisiä ruoka-annoksia salaateista pihveihin, ja vaihtuva Mestarin Menu tarjoaa aina uusia makuja ja yllätyksiä. Ravintolan viinilista on monipuolinen ja laaja ja jokaiselle annokselle löytyy aina sopiva pari.

Osoite

Ravintola Wanha Mylly
Linnanrakentajantie 12
00810 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
perjantai
11:00 - 22:00
lauantai
12:00 - 22:00
sunnuntai
12:00 - 21:00
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 22:00
torstai
11:00 - 22:00

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Korvasienikeitto

€ 11.50

Karamellisoitua punajuurta, vuohenjuustoa sekä salaattia VL, G

€ 12.00

Mestarin kalalautanen, saaristolaislimppua L

€ 13.00

Toast Skagen L

€ 12.50

Hirvicarpaccio L, G

€ 12.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Myllärin maalaissalaatti L, G

€ 15.00

Pappardellepastaa herkkutatilla ja pekonilla, kirsikkatomaattia ja lehtipersiljaa L

€ 19.00

Kotimainen naudan entrecôte, rucola-kirsikkatomaattisalaattia G

€ 32.00

Paistettua maissikananpojanrintaa, herkkutattirisottoa, rucola-kirsikkatomaattisalaattia G

€ 23.00

Black Angus 200g hampurilainen Kolatun Martta-cheddarilla ja balsamico-sipulilla, maalaisranskalaisia

€ 18.50

Yön yli kypsennetty karitsan entrecôte, juurespyre, kauden kasviksia, portviinikastiketta L, G

€ 25.00

Kotimaista luomumakkaraa lankulla, hapankaalia, balsamico-sipulia, salaattia L, G

€ 16.50
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Erikoiset

Lankkupihvi, parsaa, herkkusieniä, rucola-kirsikkatomaattisalaattia, maalaisranskalaisia L, G

€ 33.00

Paistettua lohta, korvasienimuhennosta, keitinperunoita L, G

€ 24.00

Pariloitua maksaa, pekonia, sipulia, kaprista, juurespyree L, G

€ 23.00

Lankkuhärkää, paprikaa, sipulia, herkkusieniä, smetanaa, valkosipuliperunoita

€ 33.50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Wanhanajan Vaniljajäätelöä, suklaa- tai kinuskikastiketta, kermavaahtoa

€ 7.50

Suklaafondant, wanhan ajan vaniljajäätelöä

€ 9.00

Tyrni-paahtovanukas, marinoituja lakkoja L, G

€ 9.50

Myllärin lettuja, talon hilloa, hunajaa, kermavaahtoa

€ 11.50

Omenapaistos, wanhan ajan vaniljajäätelöä

€ 8.50

Lisää ravintolasta Ravintola Wanha Mylly, Helsinki

Ravintola Wanha Mylly on tunnelmallinen vanhan ajan maalaischarmia huokuva ravintola Helsingin Herttoniemessä. Ravintolan keittiö tarjoaa laadukasta ja mutkatonta kansainvälistä ja suomalaista ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Ravintolan tilat koostuvat suurehkon pehtorin tuvan lisäksi pienistä ja viihtyisistä kammareista, pienestä salista ja kabineteista. Lisäksi kesällä ruokailijat saavat nauttia kartanon pihan suuresta ja viehättävästä puistoravintolasta vehreän luonnon katveessa. Terassilla on myös erillinen katettu osio Myllyn Siipi, johon voi säästä riippuen paeta sadetta tai hellettä.

Ravintolan à la carte lista tarjoilee kattauksen suomalaisesta ja eurooppalaisesta keittiöstä tuttuja makuja ja hyviä hienostelemattomia annoksia. Listan klassikoita ovat esimerkiksi pippuripihvi maalaisranskalaisilla tai paistettu lohi korvasienimuhennoksella. Usein vaihtuva Mestarin Menu puolestaan tarjoaa hieman erikoisempia makuja vaativampaankin makuun. Myös matalahiilihydraattista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy hyvin vaihtoehtoja. Ravintolan viinilista on koottu ruokiin sopivista viineistä ja lista vakuuttaa erityisesti kellarin löytöjen osalta. Valikoima on todella kattava. Myös samppanjan ystäville löytyy useita vaihtoehtoja.

Ravintola Wanha Mylly on todellinen Itä-Helsingin helmi. Herttoniemen kartanon puisto ja upea vanha rakennus luovat ihanteelliset puitteet hyvästä ruoasta nauttimiseen. Ravintola sopii hyvin mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin kuten mukavaan perheillalliseen, liikelounaaseen tai iloiseen illanviettoon ystävien seurassa.

258 Ravintola Wanha Mylly Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Raimo M.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja palvelu tällä kerralla. Erityisesti nieriä ja maksapihvit olivat hyviä ja samoin kaikki jälkiruuat. Myös lasten lautaset tyhjenivät hyvää vauhtia. Aiempi kokemus myös hyvä, mutta joskus ollut laatuvaihteluita.

"Erinomainen"6/6
Marjaana T.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka on hyvistä raaka-aineista valmistettu ja erittäin maukasta. Annoskoko sopiva. Talon samppanja hinta-laatusuhde vertaansa vailla. Samppanjassa riittävästi kuplia. Miljöö tunnelmallinen, opaste ravintolaan hyvin esillä, helppo löytää. Henkilökunta palveli ammatti-taitoisesti ja ystävällisesti.

"Erinomainen"6/6
imgSaija P.20 päivää sitten · 3 arvostelua

Ravintola Wanha Mylly on klassikkojen klassikko, johon palaa mielellään herkuttelemaan

"Erinomainen"6/6
Jenni L.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Söimme perheen kanssa illallista Wanhassa Myllyssä ja kaikki toimi loistavasti: tarjoilu oli sujuvaa ja huomaavaista, ruoka todella hyvää ja tunnelma oli mukavan jouluinen. Todella kiva kokemus!

"Upea"5/6
Sirpa-Liisa I.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ensi kertaa ravintolassa. Ruoka ja palvelu olivat hyvää. Pieni miinus oli se että ravintolassa oli paljon väkeä ja tilat jotka on ns. pieniä tupia olivat aika ajoin aika meluisia. Pöydät olivat niin lähekkäin että välillä ei kuullut omaa ääntää. Mutta muuten ravintola oli tunnelmallinen. Ryhmässämme oli 7 henkeä ja yksi meistä oli ruoka-aine allerginen. Tämänkin henkilön ruoka oli hyvää ja allergia reaktiota ei tullut, joka oli suuri plussa! Lisäksi laskun tulo kesti liian kauan, loppujen lopuksi kävimme maksamassa kassalla laskut. Tulemme uudelleen ja ehkä kesäaikaan kun terassi ja ulkotilat on auki. Se on varmaan myös viihtyisä.

"Hyvä"4/6
JUho R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wanha Mylly on paikkana viihtyisä, ja palvelu toimi koko aterioinnin ajan hyvin. Söimme molemmat ilmeisesti talon nimikkoannoksena pidettävän lankkupihvin, joka oli annoksena tyyliltään aika 90-luvun huoltoasemaannoksen tyylinen. Ranskalaiset vaikuttivatpakasteranskalaisilta ja olivat perinteisen grillimausteen peitossa. Tämän hintaisessa annoksessa voisi ehkä tarjota jotain nykyaikaisempaa lisuketta? Alkuruokana suppilovahverokeitto oli hyvä ja jälkiruokana omenapaistos yhtä lailla hyvä. Omenapaistoksen annoskoko oli todella iso, mikä on toki monelle positiivinen asia. Menun viinipaketin sai tilattua puolikkaana ilman ongelmia. Viinit olivat myös pääosin hyvät, joskin jälkiruokaviini omenapaistokselle ei saanut meiltä kovinkaan hyvää arvosanaa. Yhteenvedettynä mukava ilta rauhallisessa ja paikallishenkisessä miljöössä. Ruoka osittain aika vanhanaikaista, joskin muuten ihan laadukasta. Hinta mielestäni aika korkea laatuun nähden.

"Erinomainen"6/6
Martti L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen hyvä ruoka ja ystävällinen ja hyvä palvelu. Vastaanotto oli sellainen, että asiakas tunsi aidosti olevansa tervetullut. Ravintola Wanha Myllyn toiminta oli ripeätä vaikkakin asiakkaita oli kohtalaisen paljon. Suoritus oli täysi 10.

"Erinomainen"6/6
Simo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen jo vuosia käynyt Wanhassa Myllyssä lounastamassa. Ruoka on ollut aina erinomaista, samoin suositellut viinit joita ei ennen ole välttämättä eteen tullut. Milöö on rauhoittava. Henkilökunta on asiansa osaavaa Hyvä että letut olivat ainakin vielä ennen talvikautta jälkiruokalistalla lisukkeineen. Hintataso on hyvä ja en koe sitä paikan tuntevana liian korkeaksi. Tulen jatkossakin käyttämään ko. ravintolan palveluita.

"Upea"5/6
Maija Y.12 päivää sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka, söin blinin alkuruoaksi ja maksan pääruoaksi. Varsinkin maksa oli todella hyvää. Myös muut annokset olivat kuulemma hyviä, lohi, suppilovahverokeitto. Erikoismaininnan voi antaa erittäin hyvälle palvelulle, tarjoilija osasi asiansa. Ainoastaan blinit vähän hajosivat ja voisulan voisi laittaa erikseen, nyt blinit aika rasvaisia, mutta ne olivat kyllä todella maukkaita ja syömäni lohitartar hyvää. Pitkä aika kun viimeksi olen käynyt, aina ollut hyvä, nyt ehkä vielä parempi.

"Upea"5/6
Heli M.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Ruoka ja palvelu olivat yleensä ottaen hyvää. Menuissa olisin toivonut, että ainakin toinen niistä olisi ollut alusta loppuun myös lakton/gluteteenittomalle sopivia, koska nyt jouduin niistä sen takia luopumaan, koska niin ei ollut. Lopussa olisimme toivoneet saavamme lisää vettä, mutta sitä ei käyty kysymässä/tarjoamassa. Voin kuitenkin suositella ruokapaikkaa toisillekin, kuten olen jo tehnytkin ja tulen edelleen tekemään! Ko. ruokapaikka on mielestäni Herttoniemen paras ruokapaikka, ainakin ruoan suhteen!

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: