Arvostelut: Ravintola Vaelsa

Loistava
4.8/6
32 arvostelua
Ravintola Vaelsa Helsinki image 1
Ravintola Vaelsa Helsinki image 2
Ravintola Vaelsa Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

32 Ravintola Vaelsa arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Vaelsa annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
32 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Merja G.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hei, ruoka oli hyvää ja henkilökunta oli ystävällistä. Ravintola on hyvällä paikalla. Voin suositella lämpimästi ravintolaa ystävilleni. Mukavaa kevättä ja kesää teille, toivottaa Merja Grahn

"Erinomainen"
6/6
Hanna L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa, sijainti on erinomainen. Asiantunteva suositus viineistä tarjoilijalta. Englannin- tai italiankielinen palvelu onnistuu, ei suomenkielinen. Ravintolan tilat ovat kahdessa kerroksessa, joten varausta tehdessä siihen voi vaikuttaa.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kaksi kuukautta sitten · 19 arvostelua

Olin aivan yhtä ihastunut Tavernan pizzaan kuin edelliselläkin kerralla. Pohja on juuri sopivanpaksuinen makuuni. Pidin myös eri täytevaihtoehdoista ja maukkaasta kastikkeesta. Viihtyisässä ja rennossa paikassa on mukavaa istuskella ja katsella Kauppatorin tapahtumia. Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Yksi suosikkipaikoistani!

"Erinomainen"
6/6
Tuomo H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

rauhallinen ainakin yläkerta oli, alakerrassa täytyisi käydä pizaa kokeilemassa , hyvää ruokaa, ehkä hiukan isompaa annoskokoa odotin, viini oli todella hyvää. ystävällinen palvelu ja ääntämyksessäkin autettiin. menen uudestaankin, sopiva deittipaikka:)

"Erinomainen"
6/6
Maarit L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana ilta jälleen kerran, kiitos Vaelsan herkullisen ruuan, tunnelmallisen ympäristön sekä äärimmäisen ystävällisen ja asiantuntevan palvelun! Jälkiruokana tällä kertaa suklaamousse, josta aina varma valinta, klassikko tiramisu, sai vahvan haastajan. Suosittelen Vaelsaa lämpimästi! Lovely evening at Vaelsa, again. Excellent, delicious food combined with the warm, friendly atmosphere and the great, professional service. I can warmly recommend Vaelsa! Even on a rather busy Saturday night the waiters had time to share their expertise about the menu and wines - thank you. Looking forward to my next visit. And yes, both tiramisu and chocolate mousse are brilliant choices for dessert. Maarit PS. Muista pöytävaraus! Book a table in advance!

"Hyvä"
4/6
Leena T.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilijan käytös oli vähän liian temperamenttinen. Yksi meistä tilasi vain pääruuan, ja pyysi sen samaan aikaan kun muut saa lämpimän ruuan alkupalojen jälkeen. Ruoka tuotiin kuitenkin alkupalojen kanssa, jolloin huomautettiin, että oli tarkoitus syödä muiden kanssa lämpimien aikana. Tarjoilija tuohtui, nappasi lautasen hyvin dramaattisin elein, samalla kaikki ruokailuvälineet ja väitti hyvin kiukkuisen oloisena, että näinhän se sovittiin. Kahdeksan hengen pöytäämme tuli pöyristynyt hiljaisuus hetkeksi, joka onneksi meni kuitenkin ohi. Loppuajan ko. tarjoilija taas oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ymmärrämme eteläeurooppalaisen temperamentin, mutta kuitenkin...

Uusi"Hyvä"
4/6
Heikki M.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Vaelsa oli arki-iltana melkein tyhjä. Interiööri on asiallinen ja näköala Kauppatorille mukava. Söimme Lorenzon maistelumenun. Vitello tonnaton vasikanliha oli ylikypsää ja kuivaa. Artisokkastruudeli oli mielenkiintoinen tuttavuus, mutta jotain terästystä se olisi kaivannut. Jättikatkarapurisotto oli erinomainen; risotto hanmpaalle sopivaa, jättikatkarapu maukas ja mehukas - melkein kuin carpaccio. Viiriäinen oli hyvää, joskin leipä-juuressisusta aika turhaa. Monte Biancon kastanjapyree oli mielenkiintoinen tuttavuus ja Baba maukas ja mehukas. Viinipaketti sopi hyvin yhteen ruokien kanssa. Tarjoilija oli asiallinen, mutkaton ja kotoisa.

Uusi"Hyvä"
4/6
Riikka P.viisi päivää sitten · 8 arvostelua

Ravintola oli erinomaisen viihtyisä ja palvelu oli erinomaista. Toisen kerroksen ikkunoista oli hieno näkymä Kauppatorille. Ruoka oli keskimäärin oikein hyvää. Erityisen herkullista oli pääruuaksi nauttimani viiriäinen. Myös marenkijälkiruoka oli erittäin hyvää. Sen sijaan alkuruoka oli vähän pliisu minun makuuni. Pöytäseurueeni (meitä oli neljä) piti myös ravintolasta, sekä ruuasta, miljööstä että erityisesti palvelusta. Ravintola ei ihan kivunnut Top 10 listalleni Helsingissä, mutta voin lämpimästi suositella tätä ravintolaa ja saatan itsekin mennä uudemman kerran.

"Upea"
5/6
Thorbjörn S.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Excellent service with both humor and knowledge. Great menu and very good food. There could ans should be more ro choose from for customers that prefer non alcoholic drinks. The market is full of excellent alcohol beers, pick som else than cheap Heineken. Broken chairs is a bad sign...

"Upea"
5/6
Camilla Z.19 päivää sitten · 2 arvostelua

tosi hyviä pizzoja - pizzataikina ohut ja rapea! Talon viini tasapainoinen ja hyvä, sopi hyvin pizzan kaveriksi! Palvelu hyvä ja tunnelma myös hyvä! jälkiruokavalikoima olisi voinut olla monipuolisempi mutta ne joita syötiin oli kaikkien mieleen, vaikka siis jälkiruokavalikoima vähän yllätyksetön.