UusiRavintola Vaelsa

Keskustaitalialainen
Ravintola Vaelsa Helsinki image 1
Ravintola Vaelsa Helsinki image 2
Ravintola Vaelsa Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Vaelsa – Tietoja

Ravintola Vaelsa keskittää intohimonsa klassisiin italialaisiin ruokiin sekä hyvään tunnelmaan Helsingin keskustassa, Pohjoisesplanadilla. Vaelsa toimii kahdessa kerroksessa: samalla kun yläkerrassa nautitaan Ristoranten roomalaisista klassikoista, alakerrassa herkutellaan pizzalla ja pikkuannoksilla ja otetaan rennosti tunnelmallisessa Tavernassa, jonne voit tehdä pöytävarauksen Quandoon kautta lounaasta illalliseen. Vaelsassa pizzataikinan valmistus kestää kokonaiset kolme päivää. Kärsivällisyys tekee pohjasta kevyen, eikä herkullisesta pizzasta tule ähky. Listalta löytyy viitisentoista erilaista klassikkopizzaa sekä Vaelsan nimikko, gorgonzolasta, päärynästä, saksanpähkinöistä, mozzarellasta ja chili-hunaja-dressingistä makunsa saava pizza. Tarjolla on myös antipasti-annoksia ja salaatteja, jotka sopivat naposteltaviksi erinomaiseen juomalistaan tutustuessa. Makeannälkään ja pidempään viihtyessä italialaiset klassikkojälkiruuat kahvin ja digestiivin kera viimeistelevät tunnelman.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
14:00 - 20:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Vaelsa
Pohjoisesplanadi 9
00170 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

2496D586-2ACF-41D3-B35A-57ECED744716

Antipasti

Uusi

CAPRESE DI BUFALA

Tomato, buffalo mozzarella and our homemade basil dressing

Tomaattia, buffalo mozzarella ja Vaelsan basilikaöljyä

+ 2€ with Prosciutto
10,00 €
Uusi

BRUSCHETTE POMODORO

Toasted homemade bread with tomato, onion, garlic and capers

Paahdettua itsetehtyä leipää, tomaattia, sipulia, valkosipulia ja kapriksia
8,00 €
Uusi

ANTIPASTO ITALIANO

Italian specialty platter

Italialainen alkupalalajitelma

10€ for one person / yhdelle hengelle
14€ for two persons / kahdelle hengelle
24€ for four persons / neljälle hengelle
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Vaelsa, Helsinki

Ravintola Vaelsa tarjoilee aitoa, käsityötä ja lähituotantoa arvostavaa italialaista ruokaa Helsingin ydinkeskustassa, Pohjoisesplanadilla. Italiassa varttunut, sittemmin Helsinkiin asettunut ravintoloitsija Paola Chiodo halusi yhdistää kulttuuritaustansa parhaat palat, ja perusti ravintolan jossa tarjotaan aitoa käsintehtyä tuorepastaa ja muita italialaisia herkkuja lähiruokaa suosien. Tänä päivänä ravintola Vaelsa palvelee spontaanisti lasilliselle saapuvia ohikulkijoita, laatutietoisia lounastajia sekä kokopitkälle illalliselle saapuvia asiakkaita paraatipaikalla Helsingin etelärannassa, kauppatorin kupeessa. Vaelsan alakerrasta tuli Taverna Vaelsa – rennon tunnelman herkuttelu-, istuskelu- ja kohtaamispaikka.

Arkipäivisin kello kolmeen asti tarjoiltava lounas on yhdistelmä Vaelsan parhaita paloja pizzasta monenlaisiin pasta-annoksiin ja risottoon sekä päivän liha-, kala- tai kana-annoksiin. Illallisella Tavernassa keskitytään antipasteihin, salaatteihin sekä lounasta laajempaan artesaanipizzojen tarjontaan hyvin virvokkein ja jälkiruuilla kruunattuna. Listalta on helppo tilata muutamia annoksia pieneen naposteluun tai runsaammin koko pöydän kesken jaettavaksi. Saavuitpa Vaelsaan spontaanisti lasilliselle, maukkaan lounaan perässä tai rentoa illanistujaispaikkaa etsien, toivottaa Vaelsan kansainvälinen henkilökunta sinut ja seurueesi lämpimästi tervetulleeksi ja ruokatoiveenne täytetään rakkaudella, käsityötaidolla ja intohimolla valmistettuna.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!