Arvostelut: Ravintola Tsing Tao

Keskustakiinalainen, aasialainen
Loistava
5.0/6
6 arvostelua
Ravintola Tsing Tao Turku image 1
Ravintola Tsing Tao Turku image 2
Ravintola Tsing Tao Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

6 Ravintola Tsing Tao arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Tsing Tao annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
6 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tea T.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi hyvin, olimme erittäin tyytyväisiä ja ruoka oli hyvää, kuten aina. Ravintola oli iltapäivästä melko tyhjä, mutta varattu pöytä oli laitettu valmiiksi ikkunanviereen mukavan rauhalliselle paikalle.

"Upea"
5/6
Filipe L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää, mutta kiinalaistyyliset ruoat tarvitsivat enemmän suolaa. Vessoja oli liian vähän, sillä vessat olivat koko ruokailun ajan varattuina. Kuitenkin suosittelisin ravintolaa lämpimästi.

"Upea"
5/6
Olli M.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

My first visit there during lunchtime. Over all buffet selection was wide ranging from raw salads, soup, sushi and typical chinese warm dishes incl. pork, beef and chicken.Tasty and excellent price performance.

"Upea"
5/6
Jukka N.seitsemän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Miellyttävä henkilökunta. Hinta- / laatu-suhde oli kohdallaan ja ruoka maistui niin aikuisille kuin lapsillekin. Lisäksi take-away toimi hyvin. Sisustus oli yksinkertainen ja toimiva kaiken kaikkiaan.

"Upea"
5/6
Jari K.seitsemän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Positiivisesti yllättänyt buffetti. Erityismaininta erinomaisille lihapullille. Hinta - laatusuhde kohdallaan. Hyvä ja ystävällinen palvelu. Kylmät oluet, mikä ei ole itsestäänselvyys. Buffettia täydennettiin, vaikka söimme virallisen lounasajan jälkeen.

"Hyvä"
4/6
Jenny T.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tavallista kiinalaista ruokaa, maultaan herkullista. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Ruuat tulivat nopeasti ja veivät kielen mennessään. Myös buffet näytti olivan tarjolla, me kuitenkin tilasimme listalta.