Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Vapaala
Ravintola Tamarin Jumbo

Ravintola Tamarin Jumbo

Vapaalathaimaalainen
Ravintola Tamarin Jumbo Vantaa image 1
Ravintola Tamarin Jumbo Vantaa image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Tamarin Jumbo – Tietoja

Vantaan Vapaalassa Kauppakeskus Jumbossa, Vantaanportinkadulla sijaitseva Ravintola Tamarin Jumbo tarjoaa monipuolisen kattauksen thaimaalaisen keittiön ruokia, joissa maistuvat tuoreet ja laadukkaat ainekset perinteisin thaimaalaisin maustein höystettynä. Ruokalistalta löytyy paljon tuttuja perinteisiä thairuoka-annoksia sekä muutamia modernein ottein ja aineksin valmistettuja luomuksia. Raaka-aineissa käytetään myös mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Valitse alkuun vaikkapa tulinen Tom Yum Gong -jättikatkarapukeitto, sitten kotimaisista punajuurista valmistettu Gaeng Bi Truth -curry tofulla ja jälkiruuaksi kookosmaidossa keitettyjä mustikoita ja jäätelöä. Päivittäin vaihtuva lounasbuffet pitää huolen siitä, että pääset maistelemaan monipuolisesti vähän kaikkea, mitä mielit. Late Lunch palvelee niitä, jotka eivät esimerkiksi työkiireiltään ehtineet lounaalle aamupäivällä. Tamarin Jumbon ystävällinen henkilökunta huolehtii viihtyvyydestä nopean palvelun ja hymyn kera.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Tamarin Jumbo
Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

SOMTOM TAMARIND – PAPAYA SALAD

Tulinen vihreä papaijasalaatti vihanneksilla, pähkinöillä ja hedelmillä.
9,00 €

TOM YUM GONG – SPICY PRAWN SOUP

Perinteinen tulinen jättikatkarapukeitto.
9,00 €

TOM KHA GAI – CHICKEN COCONUT SOUP

Maukas kana-kookoskeitto.
8,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Tamarin Jumbo, Vantaa

Ravintola Tamarin Jumbo Vantaanportinkadulla tarjoaa vantaalaisille ja Vapaalan kauppakeskus Jumbossa asioiville perinteisiä thaimaalaisia makuelämyksiä. Thaimaalainen ruoka lienee yksi niistä keittiöistä, jolle tyypilliset ruuat monipuolisuudessaan maistuvat milloin vain – olipa kyseessä lounas, päivällinen tai illallinen. Mahdollisuus valita vahvan ja miedon mausteisuuden sekä eri lihojen, merenelävien ja kasvisainesten väliltä tekee Tamarin Jumbosta oivan ravintolavalinnan kaikille seurueille makumieltymyksiin ja ikään katsomatta.

Tarjolla on joka päivä päivittäin vaihtuva runsas ja edullinen lounas sekä Late Lunch noutopöydästä sekä iltaisin à la carte -listan monipuolinen annosvalikoima. Tamarin Jumbon tarjonta koostuu alkuruuista, joihin kuuluu muun muassa rapeita kevätkääryleitä ja tulisia keittoja sekä pääruuista, joita edustavat maukkaat curryt, paistetut, höyrytetyn riisin kera tarjottavat liha-, merenelävä ja kasvisannokset sekä riisi- ja nuudeliruuat. Kaiken kruunaavat makeat jälkiruuat, joissa aineksina ovat muun muassa hedelmät, marjat, kookosmaito ja jäätelö. Ravintolan kaikki kastikkeet ja liemet valmistetaan aina ilman lisäaineita, ja kaikki annokset ovat saatavissa vegaanisina ja ilman kalakastiketta. Suurin osa annoksista on gluteenittomia. Ruuasta nautitaan harmonisessa, puunsävyin, thaimaalaisin patsain ja koristein sisustetussa ympäristössä, joka tarjoaa miellyttävän hengähdyshetken ostosten tai vaikkapa työpäivän keskellä.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!