Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Munkkiniemi
Ravintola Solna

Ravintola Solna

eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin21€

Kuva kohteesta Ravintola Solna, Munkkiniemi, Helsinki
Ravintola Solna ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Solna – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pöytiä ulkona
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Solna

Ravintola Solna Helsingin Munkkiniemessä on vuodesta 1966 toiminut kortteliravintola Solnantiellä. Solna tarjoaa modernia ranskalaista-eurooppalaista ruokaa jossa hallitsevat korkealuokkaiset, puhtaat raaka-aineet ja selkeä makumaailma. Ravintola on vuosien varrella kokenut monenmoisia muutoksia ja täyttää ensi vuonna kultaiset 50-vuotta! Solnassa tarjoillaan ensiluokkaista ruokaa lämpimässä ja konstailemattomassa miljöössä. Ruoka on modernia, unohtamatta ravintolan pitkiä ruokaperinteitä. Tavoitteena on tarjota makuelämyksiä arjen ulkopuolelta. Nykyään ravintola toimii yksityisenä perheyrityksenä ja haluaa nostaa esille alkuperäistä tunnelmaa Munkkiniemeläisenä kortteliravintolana, jossa nauru ja puheensorina ympäröivät tunnelmallisen miljöön! Solna on vain spåramatkan päässä stadista... Varaa pöytä ja tule nauttimaan!

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Solna eurooppalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Solna tarjoilee eurooppalainen ruokaa

Onko ravintolassa Ravintola Solna pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Ravintola Solna ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Solna?

Miksi kohteesta Ravintola Solna puhutaan niin paljon? Erinomainen eurooppalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Solna. Ravintola Solna sijaitsee alueella Munkkiniemi, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten Ravintola Solna erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.