Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Turku
Keskusta
Ravintola Shibui

Ravintola Shibui

aasialainen fuusioruoka, aasialainen, sushiravintola

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Ravintola Shibui, Keskusta, Turku
Ravintola Shibui ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Shibui – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
16:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Shibui

Ravintola Shibui tarjoaa aasialaisia keittiöitä fuusioivaa ruokaa modernilla otteella Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Shibui on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia aasialaisista mauista monipuolisesti. Kala- ja äyriäisruuista pitävät löytävät listalata vaikkapa nopeasti pintapaistetut tataki-annokset upeine kastikkeineen. Keitoissa maut ammennettu sekä Itä- että Kaakkois-Aasiasta – Tom-keitot ovat thaimaalaista, ramen- ja miso-keitot japanilaista keittiöperintöä. Lämpimissä pääruuissa näkyvät samat vaikutteet; ja kylkeen voi tilata esimerkiksi koukuttavia edamame-papuja ja tulista papaijasalaattia. Onpa listalla myös liha-, kana- ja tofuburgeritkin herkullisine lisukkeineen. Ja kaiken lisäksi tarjolla on runsas valikoima sushia eri muodoissaan, joissa käytetään sopivasti länsimaiseen makuun sopivia aineksia. Kokonaisuuden kruunaa sommelierin annoksiin sovittama viinilista. Parin lämpimän ruuan tai sushilajitelman lounas salaatin ja keiton kera tarjoillaan arkisin.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Shibui?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Shibui aasialainen fuusioruoka ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Shibui tarjoilee aasialainen fuusioruoka ruokaa ja myös aasialainen, sushiravintola ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Shibui?

Miksi kohteesta Ravintola Shibui puhutaan niin paljon? Erinomainen aasialainen fuusioruoka ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Shibui. Ravintola Shibui sijaitsee alueella Keskusta, Turku, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen, sushiravintola. Katso, miten Ravintola Shibui erottuu muista kaupungin Turku paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.