Arvostelut: Ravintola Perho

Töölökansainvälinen
Loistava
4.8/6
103 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

103 Ravintola Perho arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Perho annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
103 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Timo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Opiskelijatarjoilija palveli meitä ammattitaitoisesti ja iloisesti, rennosti. Ruoka oli erinomaista (söimme alkusalaatin, siikaa ja jälkiruokana mansikkaa ja raparperia). Voimme suositella Ravintola Perhoa lämpimästi muillekin, käykää lounaalla tai illallisella!

"Erinomainen"
6/6
Erkki H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta, kauniisti aseteltua ja ystävällisesti tarjoiltua. Hinta oli kohtuullinen sekä ruuan että viinien osalta. Tarjoilijat tekivät parhaansa ilman kömmähdyksiä. Ravintolan miljöö on siisti. Miellyttävä kokemus!

"Erinomainen"
6/6
Nina M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka (mm.parsa!!) oli erinomaista ja listassa oli valinnanvaraa. Paikka oli siisti/rauhallinen, jotta saimme keskustella rauhassa. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Tulemme pian uudestaan! Kiitos. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

"Erinomainen"
6/6
Sofia P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Toimiva tarjoilu ja erinomaiset alkupalat, simpukka kattila oli suussa sulava, ja lakka jälkiruoka vei kielen mennessään. Kahvi oli tuoretta ja kokkikin tuli morjestamaan! Aion käydä uudelleen ruokailemassa!

"Upea"
5/6
Marika L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruuan hinta-laatusuhde oli erinomainen ja ruoka oli todella hyvää (söimme karitsaa ja nieriää sekä jälkiruuaksi suklaa ja lakka + mustikkapiirakkaa, tulimme molemmat todella täyteen). Erikoisruokavalio otettiin huomioon eikä se vaikuttanut annosten monipuolisuuteen. Tarjoilija arasteli aluksi, mutta reipastui loppua kohti ja hoiti kaiken pyyntöjemme mukaan. Palvelu oli ystävällistä alusta loppuun ja oli kovin harmillista, että ravintola oli tyhjä perjanta-iltana parhaaseen aikaan. Etenkin alkuruokalista näytti kiinnostavalta ja sitä täytyy tulla vielä kokeilemaan. Pääruokalista on hieman suppea gluteenitonta ruokavaliota ajatellen, ja toisaalta vaihtoehtoja voisi olla muutenkin muutama enemmän.

"Upea"
5/6
Johanna P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ilta Ravintola Perhossa. Erinomaisen maukasta ruokaa Mexico-illassa: lämpimän chilinen mustapapukeitto iloinen yllätys; pääruoan risotto oikeaoppisesti al dente ja pihvi juuri sopivan kypsää; jälkiruokaleivos ei järisyttävä, mutta miellyttävä. Pienenä miinuksena, että jäimme kaipaamaan rempseää meksikolaismusiikkia tunnelman letkeyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin loistava hinta-laatu-suhde!

"Upea"
5/6
Leena M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olin eilen ensimmäistä kertaa Ravintola Perhossa. Olin kuullut kiittäviä arvioita siitä ystäviltäni, joten odotukset olivat suuret. Olen erittäin tyytyväinen kokemaani. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka oli todella maittavaa. Tulen varmaan toistekin. Kiitos!

"Hyvä"
4/6
Erja N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tiedän, että kyseessä on opetusravintola ja juuri siihen liittyen opiskelijoille voisi painottaa asiakaspalvelun merkitystä eli reipasta puhetta (kiitos, olkaa hyvä eli muitakin sanoja kuin "juu"). Lisäksi sellainen perusasia, että kun asiakkaat ovat ruokailleet, niin lautaset viedään heti pois kun pöydässä käydään ja ennen jälkiruokien tuomista leivät ym. pois pöydästä. Ruuat olivat hyviä, alkuruoka (ricotta-kurpitsa) hieman mauton, mutta pääruuat hyviä, etenkin nieriäannos oli aivan loistava! Erityiskiitos siitä, että lyhyellä varoituksella keittiö pystyi valmistamaan vegaaniannoksen!

"Upea"
5/6
Pedro R.vuosi sitten · 1 arvostelu

La experiencia en general ha sido positiva, con los camareros atentos y los platos servidos básicamente ha tiempo. Sólo ha habido un problema con la cafetera que ha retrasado los espresso que pedimos. La música de fondo era variada, pero ha veces sonaba demasiado alta. En general, preferiría que fuera más discreta.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 2 arvostelua

Vilpittömästi tosi hyvä ja ystävällinen palvelu. Talon "Rohkea" -olut oli positiivinen yllätys. Simpukat maistuivat erinomaisilta paahdetun leivän kera. Sisäfile -pihvi oli todella HYVÄÄ. Hinta / Laatu -suhde erinomainen. Viinit laadukkaita ja maltillisesti hinnoiteltuja. Miljöö siisti ja rauhallinen. Suosittelen. Terveisin, Timo