Ravintola Perho

Töölökansainvälinen
Loistava
4.8/6
103 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

Ravintola Perho – Tietoja

Ravintola Perho Mechelininkadulla Töölössä, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, tarjoilee sopivan mutkatonta ruokaa, jonka vaikutteet tulevat niin suomalaisesta kuin kansainvälisistä keittiöistä. Ravintola on ravintolakoulun opetusravintola, jossa opiskelijat pääsevät oppimaan käytännössä keittiössä ja ravintolasalissa työskentelyä. Ravintolan yhteydessä toimii myös Perhon oma pienpanimo, jossa valmistettuja oluita ruokailijat voivat halutessaan nauttia ruoan kanssa. Juomalistalla on tarjolla myös muita kotimaisia oluita sekä tietysti viinejä. Ruokasali on miellyttävästi valaistu ja tilana hieno ja viihtyisä, ja palvelu toimii mainiosti.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 15:00
Thursday
11:00 - 15:00
Friday
11:00 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 15:00

Osoite

Ravintola Perho
Mechelininkatu 7
00100 Helsinki

Lisää kohteesta Ravintola Perho, Helsinki

Ravintola Perho on Etu-Töölössä Mechelininkadulla sijaitsevan Perho Liiketalousopiston opetusravintola, jossa ravintola-alan opiskelijat saavat ensimmäiset asiakaskokemuksen salin ja keittiön puolella. Keittiössä valmistuu kansainvälisten keittiöiden vaikuttein suomalaista ruokaa taitavien oppilaiden ja asiantuntevien ravintola-alan ammattilaisten käsissä. Klassiset annokset, joissa maistuvat perinteiset suomalaiset raaka-aineet kuten poro, lohi ja silakka muodostavat listan perustan, mutta kansainväliset ja modernit vaikutteet tuovat oman lisänsä tarjontaan. Ennen kaikkea ruoka on maukasta ja hyvin tehtyä ja siinä näkyy taidokkuus.

Ravintolan yhteydessä on vuodesta 1995 toiminut Perhon Panimo, jossa valmistuu lähinnä kotimaisista raaka-aineista käsityönä valmistettua omaa olutta. Pienpanimo valmistaa päätuotteensa Perhon Rohkea -oluen lisäksi erilaisia kausioluita, joita kannattaa kysellä henkilökunnalta. Panimon omat oluet ovat erinomaisia ja todella mainio valinta esimerkiksi ravintolan hampurilaisen kanssa nautittavaksi.

Ravintolan tunnelma on rennon tyylikäs eikä lainkaan koulumainen. Sisustus on pelkistetyn kaunis ja yksityiskohtiin aina paksuista pöytäliinoista laadukkaisiin astioihin ja aterimiin ja ruoan esillepanoon on panostettu. Tarjoilussa näkyy halu luoda asiakkaalle miellyttävä ja onnistunut ruokakokemus. Ravintola Perho on mitä mainioin paikka nauttia tasokkaasta ruoasta Helsingissä erinomaiselle hinta-laatusuhteella.

103 Ravintola Perho arvostelua

Loistava
4.8/6
103 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
"Erinomainen"
6/6
Timo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Opiskelijatarjoilija palveli meitä ammattitaitoisesti ja iloisesti, rennosti. Ruoka oli erinomaista (söimme alkusalaatin, siikaa ja jälkiruokana mansikkaa ja raparperia). Voimme suositella Ravintola Perhoa lämpimästi muillekin, käykää lounaalla tai illallisella!

"Erinomainen"
6/6
Erkki H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta, kauniisti aseteltua ja ystävällisesti tarjoiltua. Hinta oli kohtuullinen sekä ruuan että viinien osalta. Tarjoilijat tekivät parhaansa ilman kömmähdyksiä. Ravintolan miljöö on siisti. Miellyttävä kokemus!

"Erinomainen"
6/6
Nina M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka (mm.parsa!!) oli erinomaista ja listassa oli valinnanvaraa. Paikka oli siisti/rauhallinen, jotta saimme keskustella rauhassa. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Tulemme pian uudestaan! Kiitos. Hinta/laatusuhde kohdillaan.