Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:
Treffi Pub & Bistro

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
Kansainvälinen
4.8/61240
Treffi Pub & Bistro
Mamma Rosa

Mamma Rosa

Töölö
Kansainvälinen
5.0/61128
Mamma Rosa

Ravintola Perho – Tietoja

Ravintola Perho Mechelininkadulla Töölössä, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, tarjoilee sopivan mutkatonta ruokaa, jonka vaikutteet tulevat niin suomalaisesta kuin kansainvälisistä keittiöistä. Ravintola on ravintolakoulun opetusravintola, jossa opiskelijat pääsevät oppimaan käytännössä keittiössä ja ravintolasalissa työskentelyä. Ravintolan yhteydessä toimii myös Perhon oma pienpanimo, jossa valmistettuja oluita ruokailijat voivat halutessaan nauttia ruoan kanssa. Juomalistalla on tarjolla myös muita kotimaisia oluita sekä tietysti viinejä. Ruokasali on miellyttävästi valaistu ja tilana hieno ja viihtyisä, ja palvelu toimii mainiosti.

Aukioloajat

Suljettu tänään
tiistai
11:00 - 15:00
keskiviikko
11:00 - 15:00
torstai
11:00 - 15:00
perjantai
11:00 - 15:00
lauantai
Suljettu
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 15:00

Osoite

Ravintola Perho
Mechelininkatu 7
00100 Helsinki

Lisää kohteesta Ravintola Perho, Helsinki

Ravintola Perho on Etu-Töölössä Mechelininkadulla sijaitsevan Perho Liiketalousopiston opetusravintola, jossa ravintola-alan opiskelijat saavat ensimmäiset asiakaskokemuksen salin ja keittiön puolella. Keittiössä valmistuu kansainvälisten keittiöiden vaikuttein suomalaista ruokaa taitavien oppilaiden ja asiantuntevien ravintola-alan ammattilaisten käsissä. Klassiset annokset, joissa maistuvat perinteiset suomalaiset raaka-aineet kuten poro, lohi ja silakka muodostavat listan perustan, mutta kansainväliset ja modernit vaikutteet tuovat oman lisänsä tarjontaan. Ennen kaikkea ruoka on maukasta ja hyvin tehtyä ja siinä näkyy taidokkuus.

Ravintolan yhteydessä on vuodesta 1995 toiminut Perhon Panimo, jossa valmistuu lähinnä kotimaisista raaka-aineista käsityönä valmistettua omaa olutta. Pienpanimo valmistaa päätuotteensa Perhon Rohkea -oluen lisäksi erilaisia kausioluita, joita kannattaa kysellä henkilökunnalta. Panimon omat oluet ovat erinomaisia ja todella mainio valinta esimerkiksi ravintolan hampurilaisen kanssa nautittavaksi.

Ravintolan tunnelma on rennon tyylikäs eikä lainkaan koulumainen. Sisustus on pelkistetyn kaunis ja yksityiskohtiin aina paksuista pöytäliinoista laadukkaisiin astioihin ja aterimiin ja ruoan esillepanoon on panostettu. Tarjoilussa näkyy halu luoda asiakkaalle miellyttävä ja onnistunut ruokakokemus. Ravintola Perho on mitä mainioin paikka nauttia tasokkaasta ruoasta Helsingissä erinomaiselle hinta-laatusuhteella.

102 Ravintola Perho arvostelua

Loistava
4.8/6
102 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Timo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Opiskelijatarjoilija palveli meitä ammattitaitoisesti ja iloisesti, rennosti. Ruoka oli erinomaista (söimme alkusalaatin, siikaa ja jälkiruokana mansikkaa ja raparperia). Voimme suositella Ravintola Perhoa lämpimästi muillekin, käykää lounaalla tai illallisella!

"Erinomainen"6/6
Erkki H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta, kauniisti aseteltua ja ystävällisesti tarjoiltua. Hinta oli kohtuullinen sekä ruuan että viinien osalta. Tarjoilijat tekivät parhaansa ilman kömmähdyksiä. Ravintolan miljöö on siisti. Miellyttävä kokemus!

"Erinomainen"6/6
Nina M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka (mm.parsa!!) oli erinomaista ja listassa oli valinnanvaraa. Paikka oli siisti/rauhallinen, jotta saimme keskustella rauhassa. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Tulemme pian uudestaan! Kiitos. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

"Erinomainen"6/6
Sofia P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Toimiva tarjoilu ja erinomaiset alkupalat, simpukka kattila oli suussa sulava, ja lakka jälkiruoka vei kielen mennessään. Kahvi oli tuoretta ja kokkikin tuli morjestamaan! Aion käydä uudelleen ruokailemassa!

"Upea"5/6
Marika L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruuan hinta-laatusuhde oli erinomainen ja ruoka oli todella hyvää (söimme karitsaa ja nieriää sekä jälkiruuaksi suklaa ja lakka + mustikkapiirakkaa, tulimme molemmat todella täyteen). Erikoisruokavalio otettiin huomioon eikä se vaikuttanut annosten monipuolisuuteen. Tarjoilija arasteli aluksi, mutta reipastui loppua kohti ja hoiti kaiken pyyntöjemme mukaan. Palvelu oli ystävällistä alusta loppuun ja oli kovin harmillista, että ravintola oli tyhjä perjanta-iltana parhaaseen aikaan. Etenkin alkuruokalista näytti kiinnostavalta ja sitä täytyy tulla vielä kokeilemaan. Pääruokalista on hieman suppea gluteenitonta ruokavaliota ajatellen, ja toisaalta vaihtoehtoja voisi olla muutenkin muutama enemmän.

"Upea"5/6
Johanna P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ilta Ravintola Perhossa. Erinomaisen maukasta ruokaa Mexico-illassa: lämpimän chilinen mustapapukeitto iloinen yllätys; pääruoan risotto oikeaoppisesti al dente ja pihvi juuri sopivan kypsää; jälkiruokaleivos ei järisyttävä, mutta miellyttävä. Pienenä miinuksena, että jäimme kaipaamaan rempseää meksikolaismusiikkia tunnelman letkeyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin loistava hinta-laatu-suhde!

"Upea"5/6
Leena M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olin eilen ensimmäistä kertaa Ravintola Perhossa. Olin kuullut kiittäviä arvioita siitä ystäviltäni, joten odotukset olivat suuret. Olen erittäin tyytyväinen kokemaani. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka oli todella maittavaa. Tulen varmaan toistekin. Kiitos!

"Hyvä"4/6
Erja N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tiedän, että kyseessä on opetusravintola ja juuri siihen liittyen opiskelijoille voisi painottaa asiakaspalvelun merkitystä eli reipasta puhetta (kiitos, olkaa hyvä eli muitakin sanoja kuin "juu"). Lisäksi sellainen perusasia, että kun asiakkaat ovat ruokailleet, niin lautaset viedään heti pois kun pöydässä käydään ja ennen jälkiruokien tuomista leivät ym. pois pöydästä. Ruuat olivat hyviä, alkuruoka (ricotta-kurpitsa) hieman mauton, mutta pääruuat hyviä, etenkin nieriäannos oli aivan loistava! Erityiskiitos siitä, että lyhyellä varoituksella keittiö pystyi valmistamaan vegaaniannoksen!

"Upea"5/6
Pedro R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

La experiencia en general ha sido positiva, con los camareros atentos y los platos servidos básicamente ha tiempo. Sólo ha habido un problema con la cafetera que ha retrasado los espresso que pedimos. La música de fondo era variada, pero ha veces sonaba demasiado alta. En general, preferiría que fuera más discreta.

"Erinomainen"6/6
Timo M.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Vilpittömästi tosi hyvä ja ystävällinen palvelu. Talon "Rohkea" -olut oli positiivinen yllätys. Simpukat maistuivat erinomaisilta paahdetun leivän kera. Sisäfile -pihvi oli todella HYVÄÄ. Hinta / Laatu -suhde erinomainen. Viinit laadukkaita ja maltillisesti hinnoiteltuja. Miljöö siisti ja rauhallinen. Suosittelen. Terveisin, Timo