Quandoo
(FI) Suomi
4.8 /6 Loistava 102 arvostelua

Ravintola Perho

Töölö Kansainvälinen €€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Perho

Ravintola Perho Mechelininkadulla Töölössä, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, tarjoilee sopivan mutkatonta ruokaa, jonka vaikutteet tulevat niin suomalaisesta kuin kansainvälisistä keittiöistä. Ravintola on ravintolakoulun opetusravintola, jossa opiskelijat pääsevät oppimaan käytännössä keittiössä ja ravintolasalissa työskentelyä. Ravintolan yhteydessä toimii myös Perhon oma pienpanimo, jossa valmistettuja oluita ruokailijat voivat halutessaan nauttia ruoan kanssa. Juomalistalla on tarjolla myös muita kotimaisia oluita sekä tietysti viinejä. Ruokasali on miellyttävästi valaistu ja tilana hieno ja viihtyisä, ja palvelu toimii mainiosti.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 15:00
  • Tiistai 11:00 - 15:00
  • Keskiviikko 11:00 - 15:00
  • Torstai 11:00 - 15:00
  • Perjantai 11:00 - 15:00
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Perho, Mechelininkatu 7, 00100 Helsinki

Filosofia

Ravintola Perho on Etu-Töölössä Mechelininkadulla sijaitsevan Perho Liiketalousopiston opetusravintola, jossa ravintola-alan opiskelijat saavat ensimmäiset asiakaskokemuksen salin ja keittiön puolella. Keittiössä valmistuu kansainvälisten keittiöiden vaikuttein suomalaista ruokaa taitavien oppilaiden ja asiantuntevien ravintola-alan ammattilaisten käsissä. Klassiset annokset, joissa maistuvat perinteiset suomalaiset raaka-aineet kuten poro, lohi ja silakka muodostavat listan perustan, mutta kansainväliset ja modernit vaikutteet tuovat oman lisänsä tarjontaan. Ennen kaikkea ruoka on maukasta ja hyvin tehtyä ja siinä näkyy taidokkuus.

Ravintolan yhteydessä on vuodesta 1995 toiminut Perhon Panimo, jossa valmistuu lähinnä kotimaisista raaka-aineista käsityönä valmistettua omaa olutta. Pienpanimo valmistaa päätuotteensa Perhon Rohkea -oluen lisäksi erilaisia kausioluita, joita kannattaa kysellä henkilökunnalta. Panimon omat oluet ovat erinomaisia ja todella mainio valinta esimerkiksi ravintolan hampurilaisen kanssa nautittavaksi.

Ravintolan tunnelma on rennon tyylikäs eikä lainkaan koulumainen. Sisustus on pelkistetyn kaunis ja yksityiskohtiin aina paksuista pöytäliinoista laadukkaisiin astioihin ja aterimiin ja ruoan esillepanoon on panostettu. Tarjoilussa näkyy halu luoda asiakkaalle miellyttävä ja onnistunut ruokakokemus. Ravintola Perho on mitä mainioin paikka nauttia tasokkaasta ruoasta Helsingissä erinomaiselle hinta-laatusuhteella.

102 arvostelua

4.8 /6 Loistava 102 arvostelua
Melu: hiljainen
Ruoka: herkullinen
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: lyhyt
Palvelu: ystävällinen
26 6
46 5
23 4
3 3
2 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
08.05.2017 06:50

Opiskelijatarjoilija palveli meitä ammattitaitoisesti ja iloisesti, rennosti. Ruoka oli erinomaista (söimme alkusalaatin, siikaa ja jälkiruokana mansikkaa ja raparperia). Voimme suositella Ravintola Perhoa lämpimästi muillekin, käykää lounaalla tai illallisella!

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.04.2017 11:19

Ruoka oli maukasta, kauniisti aseteltua ja ystävällisesti tarjoiltua. Hinta oli kohtuullinen sekä ruuan että viinien osalta. Tarjoilijat tekivät parhaansa ilman kömmähdyksiä. Ravintolan miljöö on siisti. Miellyttävä kokemus!

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.04.2017 10:38

Ruoka (mm.parsa!!) oli erinomaista ja listassa oli valinnanvaraa. Paikka oli siisti/rauhallinen, jotta saimme keskustella rauhassa. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Tulemme pian uudestaan! Kiitos. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.03.2017 19:35

Toimiva tarjoilu ja erinomaiset alkupalat, simpukka kattila oli suussa sulava, ja lakka jälkiruoka vei kielen mennessään. Kahvi oli tuoretta ja kokkikin tuli morjestamaan! Aion käydä uudelleen ruokailemassa!

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.03.2017 13:49

Ruuan hinta-laatusuhde oli erinomainen ja ruoka oli todella hyvää (söimme karitsaa ja nieriää sekä jälkiruuaksi suklaa ja lakka + mustikkapiirakkaa, tulimme molemmat todella täyteen). Erikoisruokavalio otettiin huomioon eikä se vaikuttanut annosten monipuolisuuteen. Tarjoilija arasteli aluksi, mutta reipastui loppua kohti ja hoiti kaiken pyyntöjemme mukaan. Palvelu oli ystävällistä alusta loppuun ja oli kovin harmillista, että ravintola oli tyhjä perjanta-iltana parhaaseen aikaan. Etenkin alkuruokalista näytti kiinnostavalta ja sitä täytyy tulla vielä kokeilemaan. Pääruokalista on hieman suppea gluteenitonta ruokavaliota ajatellen, ja toisaalta vaihtoehtoja voisi olla muutenkin muutama enemmän.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 21:58

Viihtyisä ilta Ravintola Perhossa. Erinomaisen maukasta ruokaa Mexico-illassa: lämpimän chilinen mustapapukeitto iloinen yllätys; pääruoan risotto oikeaoppisesti al dente ja pihvi juuri sopivan kypsää; jälkiruokaleivos ei järisyttävä, mutta miellyttävä. Pienenä miinuksena, että jäimme kaipaamaan rempseää meksikolaismusiikkia tunnelman letkeyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin loistava hinta-laatu-suhde!

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.03.2017 11:51

Olin eilen ensimmäistä kertaa Ravintola Perhossa. Olin kuullut kiittäviä arvioita siitä ystäviltäni, joten odotukset olivat suuret. Olen erittäin tyytyväinen kokemaani. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka oli todella maittavaa. Tulen varmaan toistekin. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 4
26.03.2017 12:51

Tiedän, että kyseessä on opetusravintola ja juuri siihen liittyen opiskelijoille voisi painottaa asiakaspalvelun merkitystä eli reipasta puhetta (kiitos, olkaa hyvä eli muitakin sanoja kuin "juu"). Lisäksi sellainen perusasia, että kun asiakkaat ovat ruokailleet, niin lautaset viedään heti pois kun pöydässä käydään ja ennen jälkiruokien tuomista leivät ym. pois pöydästä. Ruuat olivat hyviä, alkuruoka (ricotta-kurpitsa) hieman mauton, mutta pääruuat hyviä, etenkin nieriäannos oli aivan loistava! Erityiskiitos siitä, että lyhyellä varoituksella keittiö pystyi valmistamaan vegaaniannoksen!

1 arvostelu tähän mennessä 5
01.10.2016 21:30

La experiencia en general ha sido positiva, con los camareros atentos y los platos servidos básicamente ha tiempo. Sólo ha habido un problema con la cafetera que ha retrasado los espresso que pedimos. La música de fondo era variada, pero ha veces sonaba demasiado alta. En general, preferiría que fuera más discreta.

2 arvostelua tähän mennessä 6
26.04.2016 11:46

Vilpittömästi tosi hyvä ja ystävällinen palvelu. Talon "Rohkea" -olut oli positiivinen yllätys. Simpukat maistuivat erinomaisilta paahdetun leivän kera. Sisäfile -pihvi oli todella HYVÄÄ. Hinta / Laatu -suhde erinomainen. Viinit laadukkaita ja maltillisesti hinnoiteltuja. Miljöö siisti ja rauhallinen. Suosittelen. Terveisin, Timo

2 arvostelua tähän mennessä 5
04.12.2015 22:44

Huomasin uudet harjoittelijat, joilla selvästi oli vielä paljon opittavaa = harjoittelujakso vasta alussa. Yleistunnelma oli opinhaluinen, mistä monta plussaa. Mikä taidoissa uupui meitä palvelleelta nuorelta naiselta, korvasi monin verroin hänen asenteensa työhön ja asiakkaisiin! Ruoka oli hyvää, tosin kalaruoan kastikkeessa oli makuuni vähän liikaa sitruunan hapokkuutta.

3 arvostelua tähän mennessä 6
16.01.2016 17:35

Tarjoilu oli sujuvaa ja miellyttävää. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli TODELLA riittävästi (blinipaletti) ja tarjpilija kysyi vielä haluammeko lisää täytteitäkin. Kiitos ei, olimme jo aivan täynnä =) Käynti oli miellyttävä, olemme käyneet ennekinja tulemme myös jatkossakin uudelleen

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.02.2016 08:59

Siika oli loistavaa, tosin nälkäisemmälle se olisi kaivannut jonkin lisukkeen, esim, perunaa tai enemmän bataattia, jonka määrä oli hienoinen pettymys. Seurueemme maitoallergikko oli iloisesti yllättynyt erin- omaisesta ankasta. Jälkiruuat mutakakku sekä creme brulee olivat herkullisen suussasulavia! Kiitos hyvästä palvelusta, kerrankin ravintola jossa henkilökuntaa oli tarpeeksi.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.06.2017 00:10

Ystävällinen ja innokas palvelu, joka aluksi oli vähän hidas vaikka olimme tilanneet ruoan etukäteen. Suppea mutta hyvä ruokalista. Jotkin asiat kannattaa laittaa opiskelun piikkiin, mm. se että tarjoilija ei aina tullut täyttämään vesilasejamme eikä pöydässä ollut kannua. Mutta nuorten ihmisten yrittämistä katsoo mielellään!

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.02.2017 17:42

Se ei ole niin juhlallinen tila syödä mitä se joskus ennen muinoin oli tulee sellainen työpaikka ruokala mieleen. Toivoisin jotakin pehmennystä verhoa tauluja esim. Ja se takkien narrikka on huonossa paikassa kun toiset syö aivan sen vieressä, saa olla varovainen pukiessa ettei vain takin hihalla sutase syöjiä. Kodikkuutta kaipaisi piristystä. Muuten ok.

1 arvostelu tähän mennessä 5
11.04.2016 10:19

Excellent food and service!, we were a big group and they were very accommodating to our wishes. The duck and fish dish were very tasty, desserts were delicious too using their own house ice cream. All my guests were very pleased.

1 arvostelu tähän mennessä 6
18.12.2016 15:09

Kaikki toimi hyvin. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi hyvin. Hienoa, miten nuorista kasvaa hyviä ravintola alan ammattilaisia. Olimme Perhossa viime vuonnakin joululounaalla ja sovimme suvun kasken, että tapaamme siellä myös ensi vuonna.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2016 08:28

Pöytään saattaminen ihan onnistuneesti. Alkudrinkki tuli pikaisesti. Alku-Pää-Jälkiruoka kaikki aivan uskomattoman hyviä. Annoskoot sopivat kolmeen ruokalajiin. Paikka on upea, hienosti remontoitu jossain vaiheessa, pöydät kauniisti katettuina. Kaikki toimi. Maksaminen onnistui mutkattomasti. Kiitos

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.11.2015 17:02

Ruoka oli erinomaista. Saimme mukavan rauhallisen pöydän pyyntömme mukaisesti. Palvelu oli erittäin ystävällistä heti sisääntulosta alkaen. Toki tarjoilijoiden ammattitaito on vielä kehittymässä - kyseessä on kuitenkin ravintolakoulu - mutta oikealla asenteella puolin ja toisin kokemus on oikein mukava.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.02.2016 10:27

The food was very good. The staff provided very good service, with accommodation to special requests. The atmosphere of the restaurant is quite upscale and at the same time very comfortable.