Arvostelut: Ravintola Muru

Loistava
5.3/6
1 771 arvostelua
Ravintola Muru Helsinki image 1
Ravintola Muru Helsinki image 2
Ravintola Muru Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

1 771 Ravintola Muru arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Muru annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
1 771 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo Y.kaksi tuntia sitten · 2 arvostelua

Täysi kymppi niin ruoasta kuin palvelustakin. Helsingin paras kenties ?

Uusi"Erinomainen"
6/6
Merja N.päivä sitten · 1 arvostelu

Mainio päivän menu, siihen täydellisesti sopivat viinit, huippusommelierin asiantunteva palvelu, todella ystävällinen henkilökunta ja miellyttävä ravintolasali.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kirsi K.neljä päivää sitten · 2 arvostelua

Ihania makuelämyksiä, riittävät kokoiset annokset, että nälkäkin lähtee ja erinomainen palvelu. Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanna H.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä kokemus,olimme juhlimassa hääpäivää meme.Ruoka tosi hyvää,esim sitruuna pasta taivaallista...

"Erinomainen"
6/6
Juuso M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka, tunnelma ja palvelu. Nämä kaikki olivat Ravintola Murussa täydellisyyteen hiottuja. Ruoka tarjosin makujen matkan ranskalaiseen ruokakulttuuriin ja ei voi muuta kuin hattua nostaa keittiönväelle. Varsinkin ankka oli omaan makuuni enemmän kuin täydellistä! Muidenkin ruokalajien (sinieväpallas, juustolautanen ja tuulihatut) maut olivat todella viimeisteltyjä. Ravintola Muru menee omalle kaikkien aikojen top5 paikkoihin. Samuil Angeloville propsit lämpimästä vastaanotosta ja ravintolan esittelystä.

"Erinomainen"
6/6
Sanna W.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola Murussa palvelu oli loistavaa ja kaikki sujui hienosti. Kesä helteessä ravintolassa oli tuskaisen kuuma, mutta siitä huolimatta henkilökunta jaksoi olla hyvällä tuulella ja palvella alusta loppuun saakka todella hienosti ja asiakkaisiin keskittyen. Ruoka oli todella hyvää, ei olla aikoihin niin hyvää syöty ravintolassa. Ainut ihan pieni harmitus oli kun laktoositon juusto loppuikin kesken iltaa, jäin ilman juustoja sain kuitenkin tilalle muuta. Olin pöytävarausta tehdessäni ilmoittanut erikoisruokavalioni ja ruoka-aineallergiani. Ja olin todella otettu, kun tarjoilija tiesi ne saapuessani ja huomio asian koko illalisen ajan.

"Hyvä"
4/6
Eija P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Positiivista: Sekä alkuruoka, että pääruoka olivat maukasta ja viini sopi ruuan kanssa hyvin. Tarjoilu oli ripeää ja koska aikataulumme oli tiukka, siinä pysyttiin. Meille oli varattu mukava pöytä johon mahduimme hyvin, kaikki viisi. Tunnelma oli kodikas. Negatiivistä: Meiltä kysyttiin haluammeko neljän ruokalajin menun. Koska aikataulumme oli tiukka, otimme vain alkuruuan ja pääruuan sekä pääasiassa kahvia jälkiruuaksi (+ yhdelle jälkiruoka). Ihmetytti, ettei tarjoilijan mukaan ollut kuin kaksi vaihtoehtoista pääruokaa (liha ja kala). Joku kasvisvaihtoehto olisi voinut olla ja ehkä olisi ollutkin, mutta tarjoilija ilmoitti vaihtoehdot sen verran napakasti, ettei ehtinyt kysyä mitään. Ruokalistaa ei ollut, ei myöskään hinnastoa. Viinistä näytettiin pullo, mutta ei kysytty haluatteko maistaa (onneksi se oli hyvää) eikä hintaluokkaa kerrottu. Hinnoittelu oli kuitenkin henkilöluku kertaa lasillinen, vaikka yksi seurueestamme ei ottanut viiniä. No ehkä lopputulos oli pullon hinta! Naistarjoilija oli ripeä, mutta toiminnallaan antoi aika hätäisen vaikutelman. Tupsahti paikalle ja alkoi heti puhumaan huolimatta vaikka jollakin pöydässämme oli lause kesken, yleensä rauhallinen lähestyminen olisi automaattisesti kohdistanut huomion häneen ja puhe olisi tauonnut. Vaikka MEILLÄ oli tiukka aikataulu, olisi HÄN voinut ottaa rauhallisemmin, koska ilmoitimme jo tullessa mihin kellonaikaan maksamme, jotta ei tule kiire. Tuntuu hullulta valittaa, ettei tiennyt esim. viinin hintaa, mutta ei oikein ehtinyt kysymään mitään, kun naistarjoilija oli jo muualla. Miestarjoilija piipahti ja oli rauhallisempi ja myös ystävällisempi, mutta hän ei varsinaisesti ollut "meidän tarjoilijamme". Laskun loppusummaa ei pystynyt arvaamaan, koska hintoja/listaa ei ollut. Onneksi tiesimme aikaisemmin käyneinä korkeahkon hintatason. Kokonaisuutena: Hyvän ruokakokonaisuuden (ruoka ja juoma) ja mukavan miljöön vuoksi ainakin joku meistä tulee varmaan uudelleenkin.

"Upea"
5/6
Timo H.vuosi sitten · 4 arvostelua

Huolimatta siitä, että ravintola oli auki vasta kolmatta iltaa kesälomien jälkeen, ei lomakrapulasta kyllä ollut tietoakaan, sillä sen verran tasaisen hyvä setti oli alusta loppuun... Alkupalana tarjoiltu vasikasta tehty tartar (carne cruda) oli suussa sulavaa, ja lisukkeena olleet parmesan kreemi ja kuivatut oliivit vain täydensivät makuelämyksen. Pääruoka oli grillattu siika kesävihannesten ja kruunutilli-kastikkeen kera. Se pääsi yllättämään olemalla todella maukas, vaikka kuulosti menussa hiukan vaisulta. Siika oli juuri passelin mehevää ja maukasta, lisukkeet ja kastike jälleen täydensivät annoksen. Ennen makeaa jälkiruokaa pöytään tuli pieni juustolautanen, jossa oli pitkään kypsyneen goudan lisäksi (muistaakseni) Ossau-Iraty, kirsikka-chutney ja talon omaa kuminalla maustettua näkkileipää. Myös tämä toimi hyvin yhteen, ainoa miinus (koko illallisesta) oli se, että chutneyta oli todella pieni nokare. Kuitenkin hyvin pieni kauneusvirhe muuten maukkaassa kokonaisuudessa. :-) Juustojen jälkeen aterian kruunasi jogurttisorbetti ja paahdettu valkosuklaamousse tuoreiden mansikoiden kera. Suositusviinit toimivat hyvin joka annoksen kanssa, ja varsinkin jälkkärin kanssa tarjoiltu makea moscato jäi mieleen. Palvelu oli ystävällisen välitöntä, ja siitä huolimatta että tupa oli täynnä, ei yhdenkään ruokalajin jälkeen tullut turhaa odottelua eli kaikki myös toimi jouhevasti. Ei voi siis muuta sanoa kuin että vahvaa tekemistä ja kovista odotuksista huolimatta loistava illallinen!

"Erinomainen"
6/6
Terhi A.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ylimaallisen hieno ruokailukokemus! Menu upeasti koostettu, jokainen ruoka maukas, täynnä heinovaraisia makuja jotka sopivat hienosti yhteen. Viinit olivat hauskoja, erilaisia tuttavuuksia, eivät mitään tavanomaista vaan yllättäviä ja palkitsevia. Esim. valkoviinissä oli minun suuhuni mukava lakritsin vivahde. Se sopi kuharuoan kanssa todella hyvin. Samoin jälkiruokaviini jatkoi karpaloisen ja kinuskisen jälkiruoan makua vielä seuraavalle tasolle. Tarjoilu oli myös korkeatasoista. Sujuvaa ja informatiivista, mutta myös huomaamatonta osin, koska vesilasitkin täytettiin heti kun olivat vähänkään tyhjentymässä. Pöytäseurueessamme kaikki olivat todella, todella tyytyväisiä. Esim. miespuolinen kollegamme totesi, että jos hän alkaa kertoa paikasta rouvalleen, sen jälkeen ei auta muu kuin tuoda hänet myös Muruun. Samoin itse ajattelen, että haluan tarjota perheelleni, aikuisille lapsilleni puolisoineen tämän ainutlaatuisen elämyksen. Tuhannet kiitokset teille. Arvostamme ammattitaitoanne todella korkealle. Tarjositte lisäarvon, jota on vaikea ylittää kun kokemus oli niin paljon enemmän kuin vain ruokaa ja juomaa yhdessä. Osien summa ylittyi moninkertaisesti ihanaksi elämykseksi!

"Erinomainen"
6/6
Reijo N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Meille kokemus oli rauhallista ja maukasta ateriointia, ei ruokailua - tankkauksesta puhumattakaan. Viiden lajin menumme annokset olivat kaikki herkullisia ja vivahteikkaita. Annoksissa maistuivat eri raaka-aineiden maut tasapainoisesti, annokset sopivat hyvin yhteen ja kattaus oli näyttävä, mutta hillitty. Menu vaihtuu viikoittain. Menun lisänä nautitut viinilasit ovat nopsaa yli 2 x menun hinta, mutta ovat sen väärtti. Kokonaisuus ratkaisee. Ei kannata yrittääkään saada täydellistä makuharmoniaa yhdellä ja samalla viinillä läpi menun. Annoimme ystävällisen henkilökunnan valita viinit kulloiseenkin menun osaamme ja emme pettyneet. Samalla saimme kuulla taustaa viineistä, jotka ovat usein ravintolan itsensä maahantuomia. Makuasiat ovat aina subjektiivisia, joten jos joku toinen tykkää toisesta tyylistä, emme sitä halua kiistää. Meillä tunnelman sai loistavaksi saamamme pöytä, mutta joku toinen vaihtoehto olisi saattanut pitää paikkaa "vain" viihtyisänä. Paikka on hiljainen ja taustamusiikiton, mutta ei huopatossutehdas, jossa jokainen tuolin narahdus kuuluu läpi salin.