Arvostelut: Ravintola Lönkka

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.9/6
385 arvostelua
Ravintola Lönkka Helsinki image 1
Ravintola Lönkka Helsinki image 2
Ravintola Lönkka Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

385 Ravintola Lönkka arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lönkka annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
385 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sirpa A.päivä sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja upea kasvis ruoka , olen todella tyytyväinen. Ja vielä kohtuuhintainen. Ruoka laadukasta ja maistui todella hyvälle. Hyvät vaihtoehdot myös ruokarajoitteisille. Tulemme uudestaan

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jouni N.päivä sitten · 2 arvostelua

RAvintola yritti tehdä kaikkensa asiakkaan toiveiden toteuttamisessa ja onnistui erinomaisesti. Oma ruoka oli tuotaessa jo ehkä turhan jäähtynyt mutta maut ja ainekset olivat hyvät ja tunnelma parasta mahdollista. Tullaan varmaan uudestaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Johanna V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä paikka, mukava tunnelma ei liian meluisaa. Hyvä palvelu ja ruoka oli hyvää

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anniina J.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Loistava ruoka! Flank steak oli yksi parhaista pihveistä jota olen syönyt. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Hieman hälyisä, mutta muuten nätti ja viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla.

"Hyvä"
4/6
Thomas K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on uusi ja olisimme mielellämme kuulleet hiukan listan ja koko ravintolan takana olevasta filosofiasta - sellainen kai kuitenkin on? Tarjoilijalta tätä tiedustellessamme saimme hämmästyneen kysymyksen ja vain vastaukset ruokia täsmällisesti koskeviin kysymyksiimme, tosin hiukan "no ettekste tätä muka osaa tuosta lukea?". Pöytämme oli selkeästi sijoitettu kulkuväylälle ja istuimmekin parinkymmenen sentin päässä vieruspöydästä. Tarjoilijan tarjoillessa heille tai toisella puolella meitä olleeseen pöytään, oli hänen takapuolensa jotakuinkin pöydällämme ja ohikulkijat sohivat kattaustamme. Lisäksi olimme selkeäsi niin lähellä viereisiä, että olimme väkisinkin täysin osana keskusteluaan. Tunnelma ravintolassa oli mukava, sisustus vekkuli ja lista oli riittävän pitkä ja ilahduttavan monipuolinen. Alkukeitto oli erinomainen. Salaattikulho oli erityisen täyttävä. Joskin salaatti ei oikein parin haarukallisen jälkeen enää maistunut miltään muulta kuin "pähkinöitä ja vihanneksilta". Monipuolisempaa vihannesten käsittelyä ja niihin erikoistuneempia ja vahvempia makuja jäi erikois-täytteet syötyään kaipaamaan. Kiitosta muhkeista kasvisruoista ja vaihtelusta ja tarjoilijan rehellisistä viinisuosituksista. Ruoka oli "perus", mutta "hauskaa", ja "ihan kivaa".

"Upea"
5/6
Saija H.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Jo kolmas kerta tässä ravintolassa, ja aikaisemmat kerrat ovat olleet erinomaisia! Nytkin oli kyllä hyvä ruokailu. Pisteitä laski viimeisellä kerralla se, kun odotimme ruokaa noin tunnin, joka tuntui pitkältä ajalta, kun olimme syömässä klo16 jälkeen ja ravintolassa taisi olla ruokailijoita vain yhdessä pöydässä ennen meitä. Palvelu oli muuten todella hyvää. Ja toinen asia oli se, kun hampurilaisen pihvi tuntui hieman liian raa'alta, kun pyysin sen kysyttäessä medium plussana ja oli aivan punainen sisältä. Hyvää ruoka kuitenkin oli niinkin, ei vain vastannut ihan omaa odotusta pihvin kypsyydestä.

"Hyvä"
4/6
Mandi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa, pöydässä käytiin kysymässä lisätilauksia ja varmistamassa että kaikki on ok. Baarin puolella tunnelma oli rento ja tunnelmallinen, valaistuksesta extra plussaa. Ruoka oli ainoa joka vetää arvosanaa hiukan alemmas. Söimme ribsit (24e) joissa periaatteessa oli kaikki kohdillaan, mutta kuitenkaan ei. Liha oli todella rasvaista ja suussa sai pyöritellä rasvaa ihan urakalla, ei hyvä. Liha olisi saanut olla uunissa pidempään ja maustua lisää. Bataattiranskalaiset taas oli paistettu yläkanttiin ja osasta ei saanut haarukkaa läpi, rapsakkaa (kovaa) oli. Salaatti kaipasi mausteita. Kuitenkin, annos oli nätti ja sopivan kokoinen. Nälkä lähti. Tulisin kyllä uudestaan tunnelman ja miljön takia, mutta ribsejä en tilaisi toiste.

"Hyvä"
4/6
Juha S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli täynnä, hienoa. Ruoka on hyvää, ja hinta/laatusuhde kohdillaan. Mutta pari pientä yksityiskohtaa jäi synkeyttämään kokemusta. Arvaisin, että molemmat johtuvat siitä, että tarjoilijoita oli täyteen ravintolaan liian vähän. Alkuruoka-annoksen mustekalat olivat jo kylmiä. Näin ohuet mustekalat pitäisi saada heti pöytään, jäähtyvät helposti, eikä maku kylmänä ole kovin mahtava. Toinen alkuruoka oli tartar - hyvää sekin, mutta olisin kaivannut pippuria, pöydässä ei myllyä ollut, ja tarjoilijakin ehti pöytään vasta annoksen ollessa viimeistä suupalaa vailla syöty. Menihän tuo ilmankin, mutta vähän lisää maustetta olisi ollut se lisäpiste. Sama pääruoissa - hyviä, mutta hetken seisseitä - friteerattu turska oli hyvää, mutta sekään ei suuta polttanut.

"Upea"
5/6
Aleksi R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ei kovinkaan kiireinen ilta ravintolassa, muutama isompi seurue tosin. Ravintolassa mukava tunnelma, lossit luova omaa tilaa. Päätimme tilata marmorihärkää perunoilla, punaviinikastikkeen kera. Liha oli koostumukseltaan laadukasta, omasta mielestä kuitenkin vähän mautonta. Punaviinikastike oli loistavaa. Jälkiruoaksi jaoimme Churron - rapeaa munkkia ja jäätelöä sekä erinomaista kuusenkerkkäkinuskia ja mansikoita. Yksi parhaista jälkiruoista kiitos kinuskin! Meitä palvellut tarjoilija oli ammattitaitoinen, kävi aktiivisesti pöydässä, neuvoi ruokavalinnan suhteen, sekä oli todella aspa-henkinen. Tulemme uudestaankin!

"Erinomainen"
6/6
Seija S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli kivaa (sekä baarissa että ravintolan puolella) ja ruoka hyvää! Sopivan usein käytiin tarkistamassa, että kaikki oli hyvin, ruoista ja juomista saatiin tietoa ja jopa hyviä suosituksia ja kaikki toimi näppärästi. Tarjoilijatyttömme oli paikkaan sopivan rento, mutta asiantunteva. Ribsit olivat mureita ja bataattiranut ihania. Pienpanimon olutta kyytipoikana ja talon mojito jälkkäriksi, nam! Sisustuskin miellytti. Pakko suositella!