Ravintola Lönkka Helsinki image 1
Ravintola Lönkka Helsinki image 2

Ravintola Lönkka

Keskusta · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
292 Reviews

Ravintola Lönkka – Tietoja

Ravintola Lönkka, Helsingin keskustassa tarjoaa paikallista ja konstailematonta ruokaa niin lounasaikaan kuin A La Carte listalta iltaisin. Grillissä valmistetun herkullisen ruoka kokonaisuuden kruunaa ravintolan monipuolinen juoma tarjonta josta voi erityisesti nostaa Lönkan bravuurin – Lönkan Mojiton. Lönnrotinkadulla sijaitseva ravintolan peruspilareita ovat asiakaslähtöisyys, asiantuntevuus ja rentous.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 14:00
lauantai
14:00 - 01:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 01:00

Osoite

Ravintola Lönkka
Lönnrotinkatu 11
00120 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Menu 2018

pdf

Ruokalista 2018

pdf

292 Ravintola Lönkka Arvostelua

Loistava
4.8/6
292 Reviews
Ruoka:Herkullinen
Melu:Hiljainen
Tunnelma:Viihtyista
Laatu/hinta:Edullinen
Palvelu:Ystävällinen
Odotusaika:Lyhyt
"Erinomainen"6/6
Karoliina S.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja sitä oli todella paljon, palvelu oli erinomaista ja meitä ei unohdettu vaikka ravintola oli melkein täysi. Kiitos, tulen varmasti uudestaan pian teillä käymään .

"Erinomainen"6/6
Eero W.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen fish and chips ja Brooklyn lager. Palvelu myös kunnossa! Vahva suositus. Paikan sijainti on myös hyvä, sinne on lyhyt matka sekä rautatie- että linja- autoasemalta.

"Erinomainen"6/6
Pirjo V.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaisen hyvää. Paikka oli siisti mutta kuitenkin sopivan tunnelmallinen ja rento. Pöydät oli mukavasti sijoitettu nin että seurueella on omaa rauhaa seurustella. Kiitos 😊

"Erinomainen"6/6
Maiju T.20 päivää sitten · 3 arvostelua

Mukava tunnelma, hyvä hinta-laatusuhde, hyvät ruoat ja isot annoskoot. Tulisin tänne mielelläni uudestaankin. Päivän kala oli tosi hyvä! Herkullista nieriää. Palvelu oli myös hyvää, kiitos!

"Hyvä"4/6
Thomas K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on uusi ja olisimme mielellämme kuulleet hiukan listan ja koko ravintolan takana olevasta filosofiasta - sellainen kai kuitenkin on? Tarjoilijalta tätä tiedustellessamme saimme hämmästyneen kysymyksen ja vain vastaukset ruokia täsmällisesti koskeviin kysymyksiimme, tosin hiukan "no ettekste tätä muka osaa tuosta lukea?". Pöytämme oli selkeästi sijoitettu kulkuväylälle ja istuimmekin parinkymmenen sentin päässä vieruspöydästä. Tarjoilijan tarjoillessa heille tai toisella puolella meitä olleeseen pöytään, oli hänen takapuolensa jotakuinkin pöydällämme ja ohikulkijat sohivat kattaustamme. Lisäksi olimme selkeäsi niin lähellä viereisiä, että olimme väkisinkin täysin osana keskusteluaan. Tunnelma ravintolassa oli mukava, sisustus vekkuli ja lista oli riittävän pitkä ja ilahduttavan monipuolinen. Alkukeitto oli erinomainen. Salaattikulho oli erityisen täyttävä. Joskin salaatti ei oikein parin haarukallisen jälkeen enää maistunut miltään muulta kuin "pähkinöitä ja vihanneksilta". Monipuolisempaa vihannesten käsittelyä ja niihin erikoistuneempia ja vahvempia makuja jäi erikois-täytteet syötyään kaipaamaan. Kiitosta muhkeista kasvisruoista ja vaihtelusta ja tarjoilijan rehellisistä viinisuosituksista. Ruoka oli "perus", mutta "hauskaa", ja "ihan kivaa".

"Hyvä"4/6
Mandi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa, pöydässä käytiin kysymässä lisätilauksia ja varmistamassa että kaikki on ok. Baarin puolella tunnelma oli rento ja tunnelmallinen, valaistuksesta extra plussaa. Ruoka oli ainoa joka vetää arvosanaa hiukan alemmas. Söimme ribsit (24e) joissa periaatteessa oli kaikki kohdillaan, mutta kuitenkaan ei. Liha oli todella rasvaista ja suussa sai pyöritellä rasvaa ihan urakalla, ei hyvä. Liha olisi saanut olla uunissa pidempään ja maustua lisää. Bataattiranskalaiset taas oli paistettu yläkanttiin ja osasta ei saanut haarukkaa läpi, rapsakkaa (kovaa) oli. Salaatti kaipasi mausteita. Kuitenkin, annos oli nätti ja sopivan kokoinen. Nälkä lähti. Tulisin kyllä uudestaan tunnelman ja miljön takia, mutta ribsejä en tilaisi toiste.

"Hyvä"4/6
Juha S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli täynnä, hienoa. Ruoka on hyvää, ja hinta/laatusuhde kohdillaan. Mutta pari pientä yksityiskohtaa jäi synkeyttämään kokemusta. Arvaisin, että molemmat johtuvat siitä, että tarjoilijoita oli täyteen ravintolaan liian vähän. Alkuruoka-annoksen mustekalat olivat jo kylmiä. Näin ohuet mustekalat pitäisi saada heti pöytään, jäähtyvät helposti, eikä maku kylmänä ole kovin mahtava. Toinen alkuruoka oli tartar - hyvää sekin, mutta olisin kaivannut pippuria, pöydässä ei myllyä ollut, ja tarjoilijakin ehti pöytään vasta annoksen ollessa viimeistä suupalaa vailla syöty. Menihän tuo ilmankin, mutta vähän lisää maustetta olisi ollut se lisäpiste. Sama pääruoissa - hyviä, mutta hetken seisseitä - friteerattu turska oli hyvää, mutta sekään ei suuta polttanut.

"Erinomainen"6/6
Saara E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Söimme alkuun punajuuri-quinoa -salaattia sekä talon foccaciaa, sopivat oikein hyvin, jaoimme nämä kaksi annosta. Pääruokana toisella punajuurifalafelia ja toisella grillattua broileria. Kumpikin oli maukasta, punajuurifalafeli vei voiton sillä grillattu broileri, vaikka olikin mehukas, oli hieman tavanomainen. Tunnelma oli välitön, palvelu pelasi ja annoksista osattiin kertoa vaikka talo oli täynnä ja erikoisoluet olivat hyvä lisä. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

"Erinomainen"6/6
Seija S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli kivaa (sekä baarissa että ravintolan puolella) ja ruoka hyvää! Sopivan usein käytiin tarkistamassa, että kaikki oli hyvin, ruoista ja juomista saatiin tietoa ja jopa hyviä suosituksia ja kaikki toimi näppärästi. Tarjoilijatyttömme oli paikkaan sopivan rento, mutta asiantunteva. Ribsit olivat mureita ja bataattiranut ihania. Pienpanimon olutta kyytipoikana ja talon mojito jälkkäriksi, nam! Sisustuskin miellytti. Pakko suositella!

"Erinomainen"6/6
Henrietta J.10 kuukautta sitten · 3 arvostelua

Todella viihtysä ja hyvä kortteliravintola, ruoka oli erinomaista ja palvelu todella ystävällistä! Tilaamani ribsit olivat mehukkaat ja hyvät. Alkusalaatti vuohenjuustolla oli myös erinomainen. Ravintola Lönkka menee ehdottomasti jatkoon.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (lauantai)
maaliskuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: