Ravintola Lönkka Helsinki image 1
Ravintola Lönkka Helsinki image 2

Ravintola Lönkka

Loistava
4.8/6
322 arvostelua

Ravintola Lönkka – Tietoja

Ravintola Lönkka, Helsingin keskustassa tarjoaa paikallista ja konstailematonta ruokaa niin lounasaikaan kuin A La Carte listalta iltaisin. Grillissä valmistetun herkullisen ruoka kokonaisuuden kruunaa ravintolan monipuolinen juoma tarjonta josta voi erityisesti nostaa Lönkan bravuurin – Lönkan Mojiton. Lönnrotinkadulla sijaitseva ravintolan peruspilareita ovat asiakaslähtöisyys, asiantuntevuus ja rentous.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 14:00
lauantai
14:00 - 01:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 01:00

Osoite

Ravintola Lönkka
Lönnrotinkatu 11
00120 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Kesälista 2018

pdf

Kesälista 2018 English

pdf

322 Ravintola Lönkka arvostelua

Loistava
4.8/6
322 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Raija S.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja sopivan rento mutta kuitenkin tietyllä tavalla tyylikäs ilmapiiri todella hyvä ja ystävällinen palvelu tarjoilija keskustelikin kanssamme palvellessaan ja tietysti maistuva ruoka tulemme taas uudelleen

"Erinomainen"6/6
jarmo n.25 päivää sitten · 1 arvostelu

huippu mesta,meen uudestaan ja suosittelen kaikille.hinta laatu on hyvä, ilmapiiri loistava,henkilökunta auttavaista ja ammattitaitoista.itse alalla olleena voin sanoa,että tänne kannattaa tulla.muistakaa buukata pöytä etukäteen.kiitos viimeisestä

"Erinomainen"6/6
Maarit A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Olimme ystäväni kanssa Syö-viikolla illallisella, ja kampanjaan kuuluva artisokkarisotto oli herkullista. Myös alkuruoat ja viinit olivat erinomaisia ja saimme oikein ystävällistä ja mukavaa palvelua koko illan.

"Erinomainen"6/6
Michele T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

The risotto was very nice, and the piadina as well. I got red wine and it was really good (Sangiovese). The design of the place is fantastic.

"Hyvä"4/6
Thomas K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola on uusi ja olisimme mielellämme kuulleet hiukan listan ja koko ravintolan takana olevasta filosofiasta - sellainen kai kuitenkin on? Tarjoilijalta tätä tiedustellessamme saimme hämmästyneen kysymyksen ja vain vastaukset ruokia täsmällisesti koskeviin kysymyksiimme, tosin hiukan "no ettekste tätä muka osaa tuosta lukea?". Pöytämme oli selkeästi sijoitettu kulkuväylälle ja istuimmekin parinkymmenen sentin päässä vieruspöydästä. Tarjoilijan tarjoillessa heille tai toisella puolella meitä olleeseen pöytään, oli hänen takapuolensa jotakuinkin pöydällämme ja ohikulkijat sohivat kattaustamme. Lisäksi olimme selkeäsi niin lähellä viereisiä, että olimme väkisinkin täysin osana keskusteluaan. Tunnelma ravintolassa oli mukava, sisustus vekkuli ja lista oli riittävän pitkä ja ilahduttavan monipuolinen. Alkukeitto oli erinomainen. Salaattikulho oli erityisen täyttävä. Joskin salaatti ei oikein parin haarukallisen jälkeen enää maistunut miltään muulta kuin "pähkinöitä ja vihanneksilta". Monipuolisempaa vihannesten käsittelyä ja niihin erikoistuneempia ja vahvempia makuja jäi erikois-täytteet syötyään kaipaamaan. Kiitosta muhkeista kasvisruoista ja vaihtelusta ja tarjoilijan rehellisistä viinisuosituksista. Ruoka oli "perus", mutta "hauskaa", ja "ihan kivaa".

"Hyvä"4/6
Mandi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa, pöydässä käytiin kysymässä lisätilauksia ja varmistamassa että kaikki on ok. Baarin puolella tunnelma oli rento ja tunnelmallinen, valaistuksesta extra plussaa. Ruoka oli ainoa joka vetää arvosanaa hiukan alemmas. Söimme ribsit (24e) joissa periaatteessa oli kaikki kohdillaan, mutta kuitenkaan ei. Liha oli todella rasvaista ja suussa sai pyöritellä rasvaa ihan urakalla, ei hyvä. Liha olisi saanut olla uunissa pidempään ja maustua lisää. Bataattiranskalaiset taas oli paistettu yläkanttiin ja osasta ei saanut haarukkaa läpi, rapsakkaa (kovaa) oli. Salaatti kaipasi mausteita. Kuitenkin, annos oli nätti ja sopivan kokoinen. Nälkä lähti. Tulisin kyllä uudestaan tunnelman ja miljön takia, mutta ribsejä en tilaisi toiste.

"Hyvä"4/6
Juha S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli täynnä, hienoa. Ruoka on hyvää, ja hinta/laatusuhde kohdillaan. Mutta pari pientä yksityiskohtaa jäi synkeyttämään kokemusta. Arvaisin, että molemmat johtuvat siitä, että tarjoilijoita oli täyteen ravintolaan liian vähän. Alkuruoka-annoksen mustekalat olivat jo kylmiä. Näin ohuet mustekalat pitäisi saada heti pöytään, jäähtyvät helposti, eikä maku kylmänä ole kovin mahtava. Toinen alkuruoka oli tartar - hyvää sekin, mutta olisin kaivannut pippuria, pöydässä ei myllyä ollut, ja tarjoilijakin ehti pöytään vasta annoksen ollessa viimeistä suupalaa vailla syöty. Menihän tuo ilmankin, mutta vähän lisää maustetta olisi ollut se lisäpiste. Sama pääruoissa - hyviä, mutta hetken seisseitä - friteerattu turska oli hyvää, mutta sekään ei suuta polttanut.

"Erinomainen"6/6
Seija S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli kivaa (sekä baarissa että ravintolan puolella) ja ruoka hyvää! Sopivan usein käytiin tarkistamassa, että kaikki oli hyvin, ruoista ja juomista saatiin tietoa ja jopa hyviä suosituksia ja kaikki toimi näppärästi. Tarjoilijatyttömme oli paikkaan sopivan rento, mutta asiantunteva. Ribsit olivat mureita ja bataattiranut ihania. Pienpanimon olutta kyytipoikana ja talon mojito jälkkäriksi, nam! Sisustuskin miellytti. Pakko suositella!

"Erinomainen"6/6
Saara E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Söimme alkuun punajuuri-quinoa -salaattia sekä talon foccaciaa, sopivat oikein hyvin, jaoimme nämä kaksi annosta. Pääruokana toisella punajuurifalafelia ja toisella grillattua broileria. Kumpikin oli maukasta, punajuurifalafeli vei voiton sillä grillattu broileri, vaikka olikin mehukas, oli hieman tavanomainen. Tunnelma oli välitön, palvelu pelasi ja annoksista osattiin kertoa vaikka talo oli täynnä ja erikoisoluet olivat hyvä lisä. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

"Okei"3/6
Jenni N.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meidät pöytään ohjannut ja tilauksen vastaanottanut henkilö oli ystävällinen ja mukava. Ruokakin oli ihan maittavaa. Sen sijaan henkilö, joka hoiti laskumme, oli aika nokkava eikä kovin ystävällinen. Käytimme cityshoppari-etua, mitä emme olleet huomanneet etukäteen kertoa, koska edun yhteydessä ei ollut mainintaa että näin pitäisi toimia. Tarjoilija kommentoi aika koppavaan sävyyn että edusta olisi pitänyt kertoa etukäteen, ja että voi olla ettei sitä enää voi käyttää. En ymmärrä miksi ei olisi voinut, sillä emme olleet vielä edes pyytäneet laskua. Maksaessani omaa osuuttani maksoin osan lounaskortilla, tätäkin tarjoilija kommentoi aika piikitellen, hänen mukaansa sitä ei olisi saanut käyttää jos askulla on alkoholia. Kaiken kaikkiaan ruokailu oli ihan ok, mutta tarjoilijan asenteesta jäi ikävä maku.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (perjantai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: