Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Eteläranta
Ravintola Laava

Ravintola Laava

teemaravintolan ruoka, kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin25€

Kuva kohteesta Ravintola Laava, Eteläranta, Helsinki
Ravintola Laava ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Laava – Tietoja

Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Laava

Helsingin Etelärannassa, Unioninkadulla sijaitseva Ravintola Laava on eräänlainen aikuisten teemapuisto, jossa sukelletaan kuvitteelliseen 1920-luvun löytöretkeilijöiden maailmaan ja nautitaan samalla korkealaatuisista kansainvälisistä ruoka- ja juomaelämyksistä. Laavan konsepti käsittää eri tunnelmaisia uniikkeja huoneita, joissa lounaasta ja illallisesta tulee ateriointia suurempi elämys erikoisvalaistuksien, ääni- ja videomaisemointien ja interaktiivisuuden avulla. Joka huoneessa on tarjolla oma menu, joka vaihtuu usein sillä listat luodaan saatavuuden mukaan, parhaaseen laatuun panostaen. Varauksen voi tehdä tikibaarityyppiseen Adventure Lodgeen, surrealistiseen Secret Gardeniin, kesäillan lumoa tarjoavaan Cabin in The Woodsiin, hämyiseen Hiden Grotto -tippukiviluolaan sekä pitkien illallisten ranskalaiseen ruokasaliin, Once Upon A Timeen. Varauksetta palvelevat Dystopian Bar sekä jälkiruokien Blue Lagoon. Tulossa myös merenherkkujen Captains Quarter’s.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Laava pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Laava on Katupysäköinti.

Onko ravintolassa Ravintola Laava pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Laava ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Laava?

Miksi kohteesta Ravintola Laava puhutaan niin paljon? Erinomainen teemaravintolan ruoka ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Laava. Ravintola Laava sijaitsee alueella Eteläranta, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten kansainvälinen. Katso, miten Ravintola Laava erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.