Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Turku
Keskusta
Ravintola Kawaii

Ravintola Kawaii

sushiravintola, japanilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin13€

5.0/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Ravintola Kawaii, Keskusta, Turku
Ravintola Kawaii ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Kawaii – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Kawaii

Ravintola Kawaii tarjoaa sushia sekä lämpimiä aasialaisia ruokia Turun keskustassa, Aurakadulla. Kawaiissa herkuttelet lounaasta illalliseen syö niin paljon kuin jaksat -periaattella – myös jälkiruoka, tee ja kahvi kuuluvat hintaan. Kawaiin kokit pitävät huolen, että tarjolla on runsain mitoin raikasta ja taidokkaasti käsintehtyä sushia maki- ja gunkan-rullista nigiri- ja inari-paloihin. Perinteisten raaka-aineiden, kuten lohi, avokado, tamago ja kurkku lisäksi Kawaiin noutopöytiin katetaan päivittäin monipuolisesti raikkaita ja herkullisia yhdistelmiä. Lämpimien ruokien puoli koostuu kiinalaisista erikoisuuksista sekä thai-curryista. Raikkaista ja maukkaista makuyhdistelmistä nautiskellaan kaikessa rauhassa puupinnoin ja luonnonläheisin värein sisustetussa tilassa, Aurakatu 6:n vanhan jugendtalon kivijalassa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Kawaii pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Kawaii ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Kawaii sushiravintola ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Kawaii tarjoilee sushiravintola ruokaa ja myös japanilainen, aasialainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Kawaii?

Miksi kohteesta Ravintola Kawaii puhutaan niin paljon? Erinomainen sushiravintola ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Kawaii. Ravintola Kawaii sijaitsee alueella Keskusta, Turku, ja tarjoilee annoksia kuten japanilainen, aasialainen. Katso, miten Ravintola Kawaii erottuu muista kaupungin Turku paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.