Pompier Albert

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Pompier Albert Helsinki image 1
Pompier Albert Helsinki image 2
Pompier Albert Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pompier Albert – Tietoja

Ravintola Pompier on arkisin laadukas lounasravintola ja iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintola, jossa järjestyvät mainiosti myös monenmoiset juhlatilaisuudet. Ravintola sijaitsee Albertinkadulla Helsingin Vapaapalokunnan legendaarisessa talossa, jonka 1950-luvun miljöö luo mitä suurenmoisimmat puitteet arjen lounastaukoon tai tärkeään juhlaan. Lounastarjonta koostuu raikkaasta salaattipöydästä, johon kuuluu myös monia ruokaisia lisukkeita ja päivän keitto. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva kotiruokamainen lämmin ruoka. Juhliin ravintola räätälöi aina tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
Thursday
11:00 - 14:00
Friday
11:00 - 14:00
Saturday
Suljettu

Osoite

Pompier Albert
Albertinkatu 29
00180 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Pompier Albertinkadun lounas on tarjolla klo 11.00-14.00

Ehta-salaattipöytään kuuluu raikkaita salaatteja, kasviksia ja muita ruokaisia lisukkeita sekä päivän keitto. Kotiruokalounas sisältää lisäkesalaatin ja lämpimän ruuan. Herkkulounaan voit koota kaikista tarjolla olevista ruuista. Kahvi ja tee sisältyy lounaan hintaan. Janon sammuttamiseen on Pompierissa A-oikeudet.
10,20 €
6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

Uusi

Pompierin illta ja viikonloput

Iltaisin ja viikonloppuisin Pompier muuntuu tilaus- ja juhlaravintolaksi, jossa voimme toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia 150 hengen juhliin saakka.
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pompier Albert, Helsinki

Lounasravintola Pompier tarjoaa energiaa arkeen runsaan ja maistuvan noutopöydän muodossa Helsingin keskustassa. Maanantaista perjantaihin tarjoiltavasta monipuolisesta Ehta-salaattipöydästä löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on useita laatua raikkaita ja houkuttelevia salaatteja, herkullisia kasviksia ja muita täyttäviä lisukkeita. Lisäksi noutopöytään kuuluu joka päivä vaihtuva maukas lämmin keitto. Vaihtoehtoisesti voit nauttia myös kotiruokalounaan, johon sisältyy maittava lämmin ruoka ja tuore lisäkesalaatti. Tai mikäli olet kovin nälkäinen, voit myös nautiskella todellisen herkkulounaan valitsemalla lämpimän ruoan lisäksi suosikkisi noutopöydän antimista varsin kohtuulliseen lisähintaan.

Iltaisin ja viikonloppuisin Pompier muuntuu lounasravintolasta viihtyisäksi tilaus- ja juhlaravintolaksi. Tilaa riittää pienistä ryhmistä aina 160 hengelle asti, ja tila sopii hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin. Myös juhlaohjelman järjestäminen hoituu helposti. Voit esimerkiksi tuoda paikalle soittimia ja soittajia ravintolassa jo olevan pianon lisäksi ja pistää pystyyn menevät juhlat. Ruoat ja juomat Pompierin taidokas keittiöhenkilökunta räätälöi juhlaan ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja tarjoaa tarvittaessa mielellään myös omia ideoita täydellisen tilaisuuden toteuttamiseksi.

Tilana ravintola on mitä mainioin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Helsingin Vapaapalokunnan pitkä historia näkyy ravintolasalissa ja luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Pompierin henkilökunnan ammattitaito, laadukas ruoka ja persoonallinen sali takaavat unohtumattomia kokemuksia tunnelmallisessa 50-luvun miljöössä Albertinkadulla Helsingin keskustassa.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!