Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Pompier Albert

Pompier Albert

kansainvälinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin10€

Kuva kohteesta Pompier Albert, Keskusta, Helsinki
Pompier Albert ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Pompier Albert – Tietoja

Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
Thursday
11:00 - 14:00
Friday
11:00 - 14:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Pompier Albert

Ravintola Pompier on arkisin laadukas lounasravintola ja iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintola, jossa järjestyvät mainiosti myös monenmoiset juhlatilaisuudet. Ravintola sijaitsee Albertinkadulla Helsingin Vapaapalokunnan legendaarisessa talossa, jonka 1950-luvun miljöö luo mitä suurenmoisimmat puitteet arjen lounastaukoon tai tärkeään juhlaan. Lounastarjonta koostuu raikkaasta salaattipöydästä, johon kuuluu myös monia ruokaisia lisukkeita ja päivän keitto. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva kotiruokamainen lämmin ruoka. Juhliin ravintola räätälöi aina tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Pompier Albert pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Pompier Albert on Katupysäköinti.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Pompier Albert?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Pompier Albert?

Lounasravintola Pompier tarjoaa energiaa arkeen runsaan ja maistuvan noutopöydän muodossa Helsingin keskustassa. Maanantaista perjantaihin tarjoiltavasta monipuolisesta Ehta-salaattipöydästä löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on useita laatua raikkaita ja houkuttelevia salaatteja, herkullisia kasviksia ja muita täyttäviä lisukkeita. Lisäksi noutopöytään kuuluu joka päivä vaihtuva maukas lämmin keitto. Vaihtoehtoisesti voit nauttia myös kotiruokalounaan, johon sisältyy maittava lämmin ruoka ja tuore lisäkesalaatti. Tai mikäli olet kovin nälkäinen, voit myös nautiskella todellisen herkkulounaan valitsemalla lämpimän ruoan lisäksi suosikkisi noutopöydän antimista varsin kohtuulliseen lisähintaan.

Iltaisin ja viikonloppuisin Pompier muuntuu lounasravintolasta viihtyisäksi tilaus- ja juhlaravintolaksi. Tilaa riittää pienistä ryhmistä aina 160 hengelle asti, ja tila sopii hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin. Myös juhlaohjelman järjestäminen hoituu helposti. Voit esimerkiksi tuoda paikalle soittimia ja soittajia ravintolassa jo olevan pianon lisäksi ja pistää pystyyn menevät juhlat. Ruoat ja juomat Pompierin taidokas keittiöhenkilökunta räätälöi juhlaan ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja tarjoaa tarvittaessa mielellään myös omia ideoita täydellisen tilaisuuden toteuttamiseksi.

Tilana ravintola on mitä mainioin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Helsingin Vapaapalokunnan pitkä historia näkyy ravintolasalissa ja luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Pompierin henkilökunnan ammattitaito, laadukas ruoka ja persoonallinen sali takaavat unohtumattomia kokemuksia tunnelmallisessa 50-luvun miljöössä Albertinkadulla Helsingin keskustassa.