FI
Pompier Albert Helsinki image 1
Pompier Albert Helsinki image 2
Pompier Albert Helsinki image 3
Pompier Albert Helsinki image 4
Pompier Albert Helsinki image 5
Pompier Albert Helsinki image 6
Pompier Albert Helsinki image 7
Pompier Albert Helsinki image 8

Pompier Albert

Keskusta · Kansainvälinen · 

Pompier Albert – Tietoja

Ravintola Pompier on arkisin laadukas lounasravintola ja iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintola, jossa järjestyvät mainiosti myös monenmoiset juhlatilaisuudet. Ravintola sijaitsee Albertinkadulla Helsingin Vapaapalokunnan legendaarisessa talossa, jonka 1950-luvun miljöö luo mitä suurenmoisimmat puitteet arjen lounastaukoon tai tärkeään juhlaan. Lounastarjonta koostuu raikkaasta salaattipöydästä, johon kuuluu myös monia ruokaisia lisukkeita ja päivän keitto. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva kotiruokamainen lämmin ruoka. Juhliin ravintola räätälöi aina tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan.

Osoite

Pompier Albert
Albertinkatu 29
00180 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
lauantai
Suljettu
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
torstai
11:00 - 14:00

Keittiömestarin valinta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Pompier Albertinkadun lounas on tarjolla klo 11.00-14.00

Ehta-salaattipöytään kuuluu raikkaita salaatteja, kasviksia ja muita ruokaisia lisukkeita sekä päivän keitto. Kotiruokalounas sisältää lisäkesalaatin ja lämpimän ruuan. Herkkulounaan voit koota kaikista tarjolla olevista ruuista. Kahvi ja tee sisältyy lounaan hintaan. Janon sammuttamiseen on Pompierissa A-oikeudet.
€ 10.20

Lisää ravintolasta Pompier Albert, Helsinki

Lounasravintola Pompier tarjoaa energiaa arkeen runsaan ja maistuvan noutopöydän muodossa Helsingin keskustassa. Maanantaista perjantaihin tarjoiltavasta monipuolisesta Ehta-salaattipöydästä löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on useita laatua raikkaita ja houkuttelevia salaatteja, herkullisia kasviksia ja muita täyttäviä lisukkeita. Lisäksi noutopöytään kuuluu joka päivä vaihtuva maukas lämmin keitto. Vaihtoehtoisesti voit nauttia myös kotiruokalounaan, johon sisältyy maittava lämmin ruoka ja tuore lisäkesalaatti. Tai mikäli olet kovin nälkäinen, voit myös nautiskella todellisen herkkulounaan valitsemalla lämpimän ruoan lisäksi suosikkisi noutopöydän antimista varsin kohtuulliseen lisähintaan.

Iltaisin ja viikonloppuisin Pompier muuntuu lounasravintolasta viihtyisäksi tilaus- ja juhlaravintolaksi. Tilaa riittää pienistä ryhmistä aina 160 hengelle asti, ja tila sopii hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin. Myös juhlaohjelman järjestäminen hoituu helposti. Voit esimerkiksi tuoda paikalle soittimia ja soittajia ravintolassa jo olevan pianon lisäksi ja pistää pystyyn menevät juhlat. Ruoat ja juomat Pompierin taidokas keittiöhenkilökunta räätälöi juhlaan ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja tarjoaa tarvittaessa mielellään myös omia ideoita täydellisen tilaisuuden toteuttamiseksi.

Tilana ravintola on mitä mainioin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Helsingin Vapaapalokunnan pitkä historia näkyy ravintolasalissa ja luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Pompierin henkilökunnan ammattitaito, laadukas ruoka ja persoonallinen sali takaavat unohtumattomia kokemuksia tunnelmallisessa 50-luvun miljöössä Albertinkadulla Helsingin keskustassa.