Piazza Tahko

Tahkodrikkipaikka, kansainvälinen
Erittäin hyvä
4.0/6
6 arvostelua
Piazza Tahko Kuopio image 1
Piazza Tahko Kuopio image 2
Piazza Tahko Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Piazza Tahko – Tietoja

Piazza Tahko on Tahkon vapaa-ajankeskuksen sydän mitä tulee juomaan, musiikkiin ja juhlimiseen. Viihdekeskus Piazza vetää 1200 juhlijaa kahteen kerrokseen nauttimaan laadukkaista live-esiintymisistä, hyvistä juomista, saunan löylyistä ja upeasta terassista. Vastaavaa tunnelmaa et muualta Kuopion seudulta löydä, joten kun haluat nauttia vapaa-ajan aktiviteeteista parhaalla mahdollisella tavalla, on Tahkon ytimessä Sääskiniementeillä sijaitseva Piazza oikea osoite. VIP-pöydän ja juomapaketin varaaminen etukäteen on ehdottomasti paras tapa taata onnistunut ilta seurueellesi.

Piazzan ennakkoliput tiketissä: http://www.tiketti.fi/tapahtumat#l=797

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 21:00
Friday
21:00 - 05:00
Saturday
21:00 - 05:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
Suljettu

Osoite

Piazza Tahko
Kultapallo 1
73310 Kuopio

6 Piazza Tahko arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
6 arvostelua
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Keskivertoa parempi
Hinta/laatu:Kallis
Tunnelma:Miellyttävä
Melu:Siedettävä
"Upea"
5/6
Katja P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Illan bändi (Remix) soitti hyviä biisejä, kuten myös illan Dj. VIP alueella sai olla rauhassa ja palvelu toimi siellä hyvin. Ennakkoon tilattu kuohuviini oli tosi aika lämin kun se tuotiin pöytään!

"Upea"
5/6
Päivi K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei! Hyvä palvelu oli, ei mitään valittamista. Tarjoilu pelasi tosi hyvin ja esiintyjäkin oli ihan ok. VIP-puoli tilana oli minusta liian pieni, pöydät liian lähellä toisiaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Janika S.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Vipin palvelu ja toimivuus oli loistavaa. Kiitos henkilökunnalle päivästä iltaan.

Lisää kohteesta Piazza Tahko, Kuopio

Viihdekeskus Piazza Tahko ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Täältä löydät Tahkon parhaat bileet jokaisena päivänä. Ravintola Piazzassa voit nauttia loistavista juomista samalla kun kotimaiset huippuesiintyjät ja hommansa osaava mahtava henkilökunta pitävät huolen että tunnelma pysyy katossa koko illan. Paras tapa viettää onnistunut ilta Piazzassa on varata seurueellesi VIP-pöytä juomapaketteineen. Varaamalla VIP-tilan se on sinun ja seurueesi yksityiskäytössä koko illan. VIP-pöytiin tulee myös varata ennakkoon starttijuomapaketti, joka odottaa seuruettasi valmiiksi pöydässänne saapuessanne. Paketteja on tarjolla erilaisiin makuihin, ja sisältö vaihtelee siidereistä ja oluista kuplivaan ja väkeviin juomiin miksereineen. Kun juomapaketin ja illan aikana tilaamienne juomien ravintolan edellyttämä vähimmäismäärä täyttyy, ei yksityisvarauksesta tarvitse maksaa tilavuokraa. Alakerran VIP-tiloissa oma tarjoilija huolehtii VIP-asiakkaiden tarjoilusta ja yläkerrassa homman hoitaa baarimestari; pätkä baaritiskiä on varattu ainoastaan VIP-pöytäläisten käyttöön.

Piazza on ehdottomasti Kuopion keskustasta reilun 60 kilometrin päässä sijaitsevan Tahkon keskuksen sykkivä sydän, jossa loistoesiintymiset, maukkaat juomat ja huippupalvelu tekevät illasta kuin illasta onnistuneen. Juhlat jatkuvat Sääskiniementiellä joka päivä aina aamuneljään.