Arvostelut: Pastor

Keskustafuusioravintola
Loistava
4.8/6
601 arvostelua
Pastor Helsinki image 1
Pastor Helsinki image 2
Pastor Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

601 Pastor arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Pastor annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
601 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Gayle H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

We experienced a Great meal and good service. We will definitely come back

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pasi V.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana ravintola, tosi hauska irkkumies tarjoilijana. Tuli kiva ja lämmin fiilis heti ovelta sisään tultaessa. Ruoka oli supermaukasta! Oltiin kaksistaan ja otettiin yksi starter, yksi veggie ja kaksi pääruokaa. Oli ihan hyvä määrä, ehkäpä yhden alkuruoan olisi vielä voinut ottaa. Lohiannos pavuilla oli ehdoton ykkönen, superhyvä kastike!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anton H.11 päivää sitten · 1 arvostelu

we had a pleasant time enjoying great food in a convenient atmosphere

"Erinomainen"
6/6
Magnus B.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Saimme illallisella erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Seurueessa oli pari amerikkalaista, joten englanninkielinen palvelu oli tarpeen. Saille tiedot ruoasta ja viinistä heti, eikä tietoja tarvittu hakea keittiöstä.

"Upea"
5/6
Jasse J.vuosi sitten · 7 arvostelua

Vietimme hääpäiväämme vieraillen Pastorissa Saimme erinomaista palvelua tervetulleeksi toivottavalta ja sisään kutsuvalta "houstilta" sekä tämän jälkeen meitä palvelleelta tarjoilijalta. valitsimme Pastor -menukokonaisuudet. Ruoka oli mielestämme mainiota ja toiseen menuun otimme kylkeen ehkä hieman tyyriiltä vaikuttavan, mutta iloksemme todella hyvin makuihin sovelletun viinipaketin. Kaiken kaikkiaan ilta oli erinomainen, mutta ainoana harmillisena asiana pidimme ruokien pitkiltä tuntuvia välejä / odottelua, vaikkei meillä mihinkään kiire ollut.

"Erinomainen"
6/6
Marc P.vuosi sitten · 1 arvostelu

It was a taste of something new, yet tantalizingly familiar. Exotic but not strange. It was hard to refrain from licking the plates and serving dishes, the sauces were just that good! It felt like friendly and casual service which is a mark of true professionalism. The "cocktails" are defiantly worth a try. Fascinating blends of flavors you would not normally expect in a drink. If you enjoy different dinning experiences then you should definitely try out Pastor!

"Erinomainen"
6/6
Minna V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vietimme 7 hengen tyttöjen illan Pastorissa. Ruoka oli erinomaista, ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, ja myös 16-vuotiaita tyttäriämme kohdeltiin kunnioittavasti. Asun Lontoossa, jossa suosikkiravintolani on perulainen (yhden Michelin tähden) ravintola Lima. Pastor yltää ruoan suhteen lähes samalle tasolle yhden kerran kokemuksen perusteella. Tässä lienee suositusta kerrakseen. Helmi Helsingin ravintolamaailmassa, see you soon!

"Erinomainen"
6/6
Julia T.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kävin Pastorissa syömässä raskaana omevan ystävättären kanssa. Otimme molemmat keittiön suositusmenut - hänelle menua piti muokata raskausajan ruokavaliolle sopivaksi. Tämä onnistui ongelmitta ja ruoka oli maittavaa meillä molemmilla! Myös juomat olivat maukkaita. Palvelu oli ystävällistä ja luontevaa, joskin välillä olisimme kaivanneet palveluun hieman ripeyttä. Kaiken kaikkiaan Pastor oli hieno kokemus!

"Erinomainen"
6/6
Bea L.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

The food was very nice and fresh. Especially the octopus dish tasted amazing. Great and friendly service. Professional staff. Thank you Pastor for a great dinner and experience! We will definately visit you once again! A warm recommendation for a dinner at Pastor!

"Hyvä"
4/6
Susanna H.vuosi sitten · 5 arvostelua

Olimme tyttöjen iltaa viettämässä kolmen hengen seurueella ja kaksi meistä ensimmäistä kertaa Pastorissa. Tarjoilija avasi listaa meille, jotta saimme valittua meitä miellyttävät annoskokonaisuudet. Palvelu toimi myös juomapuolen osalta mainiosti. Ruoka tuli melko nopeasti, tyttöjen juttuja höpistessä ei olisi ollut niinkään kiire saada seuraavia annoksia. Ruoka maistui erinomaisesti, mutta meitä hieman häiritsi melko lähellä ollut ilmeisesti turistiperhe kahden pienen lapsensa kanssa. Lapset riehuivat ravintolassa ja sen portaissa melko vallattomasti ja jopa vaarallisen näköisesti. Tämä aiheutti melua ja jopa pelkoa lasten puolesta. Onneksi seurue kuitenkin poistui, mutta olisimme toivoneet henkilökunnan tekevän asialle jotain. Voisin kuitenkin ehdottomasti vierailla uudelleen.