Nick's Food Design

Keskustakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.0/6
2 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Nick's Food Design – Tietoja

Nick’s Food Design Helsinginkadulla on Turun yksi valovoimaisimmista ravintoloista. Kauniin ja luonteikkaan sisustuksen lisäksi Nick’s Food Design hurmaa ennen kaikkea laadukkaista raaka-aineista tehdyillä makuelämyksillä. Ravintola tarjoaa lounaiden ja illallisten lisäksi brunssia sekä lauantaina ja sunnuntaina, jossa runsaan salaattipöydän lisäksi on tarjolla lämpimiä ruokia ja herkullinen jälkiruokapöytä. Nick’s Food Designiin kannattaa tehdä varaus ajoissa, sillä kiireisinä viikonloppuina saattaa olla vaikeaa saada pöytää ilman varausta. Ravintola sijaitsee Tuomaansillan vieressä, aivan jokirannassa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
10:00 - 15:00
Monday
11:00 - 15:00
Tuesday
11:00 - 15:00
Wednesday
11:00 - 15:00
Thursday
11:00 - 15:00
Friday
11:00 - 15:00
Saturday
10:00 - 15:00

Osoite

Nick's Food Design
Helsinginkatu 15
20500 Turku

2 Nick's Food Design arvostelua

Erittäin hyvä
2 Reviews
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Monipuolinen ja hyvä kattaus herkkuja. Käyn uudelleen. Henkilökunta palveli hienosti. Laskutus saapuessa ja eikun herkuttelemaan. Jälkiruoat olivat makoisia. Sisustus kynttelikköineen ja "varaus paperipussit" maljakkona pöydillä näppärä keksintö. Paikka oli täynnä asiakkaita enkä ihmettele miksi.

Lisää kohteesta Nick's Food Design, Turku

Eva ja Niklas Halenius aloittivat ravintolauransa ensin catering-palveluista ja Apilakadulla olevasta lounasravintolasta. Toiminta on perustunut koko ajan voittamattomaan makuun ja hyvään tiimityöhön. Nick’s Food Design valittiinkin vuonna 2016 Turun parhaaksi ruokaravintolaksi kaupunkilehti Turkulaisen toimesta, samoin kuin City-lehti valitsi sen vuoden 2016 parhaaksi lounas-ja brunssipaikaksi. Haleniukset ovat toimineet myös hyväntekijöinä, he ovat esimerkiksi tarjonneet jouluaterian vähävaraisille ja järjestäneet infektioriskittömän brunssin. Paljon hehkutettua ravintolaa kannattaa kokeilla. Ravintola ei sijaitse aivan ydinkeskustassa, mutta idyllinen paikka jokirannassa on ehdottomasti käynnin arvoinen.

Eva ja Niklas Haleniuksen luotsaaman Nick’s Food Designin ruokafilosofia perustuu tuttujen maalaisromanttisten makujen tarjoaminen uusien makuelämysten rinnalla. Esimerkiksi lounaalla näkee sulassa sovussa ranskalaisia klassikkoja, kuten ratatouillea, kotimaisia tuttujen makujen, kuten savuporopastan kanssa. Keittiömestarilta sujuvat ennakkoluulottomasti myös uudet trendit kuten bataatti-kvinoapihvit. Ruuan maun lisäksi on tärkeää, että esillepano miellyttää myös silmää. Kuten jo nimestä voi päätellä, lopputulos on tehty huolella suunnitellen. Myös viikonlopun halutuilla brunsseilla tuoreet raaka-aineet muovautuvat suussa sulaviksi herkuiksi. Jälkiruokapöydän ehdoton vetonaula on suklaasuihkulähde. Erikoisruokavaliota noudattavat ihmiset voivat myös huokaista helpotuksesta, sillä Nick’s Food Designin herkuista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Varaa pöytä siis kaupungin suosituimmasta ravintolasta Tuomaansillan kupeesssa ja suuntaa Helsinginkatu 15:een.