Arvostelut: Mashiro Postitalo

Keskustajapanilainen, aasialainen
Loistava
5.2/6
5 arvostelua
Mashiro Postitalo Helsinki image 1
Mashiro Postitalo Helsinki image 2
Mashiro Postitalo Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

5 Mashiro Postitalo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Mashiro Postitalo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
5 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Kristiina K.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen palvelu. Sushijuna on tosi kiva idea, mutta nyt maanantai-iltana tarjolla olleet sushit olivat vähän liian samanlaisia ja ehkä hiukan tylsiä. Toinen asia mihin kiinnitimme huomioita oli sushien koko - ne olivat osittain liian suuria eivätkä siis mukavia suupaloja. Mutta potentiaalia löytyy! Saisikohan sinne joskus vielä viinioikeudet?

"Erinomainen"
6/6
Elina S.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Lounaalla tarjolla freesi valikoima ja mukavasti variaatiota. Hyvät maut, hyvä vastine rahalle. Lisäksi mukavaa ja jopa ylellistä vain istua linjan vieressä ja poimia purtavaa verrattuna buffassa jonottamiseen.

"Hyvä"
4/6
Hanna P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää, perus sushia, jokseenkin ei kuitenkaan säväyttänyt ja misokeittokin hieman mautonta. Henkilökunta oli ystävällistä, avuliasta ja asianmukaista. Kokemuksena kiva tuollainen erilainen tarjoilu tapa. Ehkä menen lapseni kanssa uudestaan, koska jännittävyys, mutta hyvää ruokaa etsiessä en ensimmäisenä tuonne enää takaisin menisi.

"Erinomainen"
6/6
julia r.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvänmakuiset ja monipuoleiset sushit ja kiva, erilainen paikka! Henkilökunta otti hyvin vastaan, ja tuoreita susheja oli jatkuvasti saatavilla! Tänne tulemme varmasti uudelleenkin lounaalle työkavereideni kanssa!

"Upea"
5/6
Raimo M.kuusi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Vähän kalsea ympäristö, mutta hyvät sushit. Salaatti voisi olla runsaampi. Sushi lajitelma on riittävän suuri, kunhan jaksaa hieman odotella. Jos on nälkä, niin suosittelen tätä.