UusiMashiro Postitalo

KeskustaJapanilainen
Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Mashiro Postitalo Helsinki image 1
Mashiro Postitalo Helsinki image 2
Mashiro Postitalo Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Mashiro Postitalo – Tietoja

Mashiro Postitalo on Helsingissä, Mannerheiminaukiolla sijaitseva japanilaista ruokaa tarjoileva ravintola, josta löytyy Suomessa harvinainen kapistus – sushijuna! Se tarkoittaa, että sushibuffet’n antimet lipuvat suoraan nenäsi eteen ilman että sinun tarvitsee vähän väliä nousta hakemaan lisää herkkuja lautasellesi. Annokset kiertävät sushijunassa kahdessa kerroksessa, ja voit poimia juuri ne annokset, jotka kohdallesi osuessa eniten houkuttavat. Sushin lisäksi junanraiteilla kulkee päivittäin keittoja, salaatteja sekä jälkiruokia kuten motchi-riisikakkuja. Buffet’n lisäksi voit valita annoksesi à la carte -listalta, jolta löytyy muun muassa perinteisiä japanilaisia donburi-kulhoja, joissa riisin päälle kerrostetaan vaikkapa kasviksia, yrttejä sekä tuoretta lohta tai lihaa. Mashirossa kaikki valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja tavoitteena on luonnolliset herkullinen maku, kuten paikan japaninkielinen nimikin, “puhdas, yksinkertainen, luonnollinen”, antaa ymmärtää.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
11:00 - 19:00
Wednesday
11:00 - 19:00
Thursday
11:00 - 19:00
Friday
11:00 - 19:00
Saturday
11:00 - 16:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 19:00

Osoite

Mashiro Postitalo
Mannerheiminaukio 1H
00100 Helsinki

Lisää kohteesta Mashiro Postitalo, Helsinki

Helsingin keskustassa, Mannerheiminaukion Postitalossa sijaitsevan Mashiro Postitalon japanilaista keittiötä edustavan ruuan perustana ovat tuoreus, terveellisyys sekä luonnollisen herkullinen maku. Kalat noudetaan päivittäin tuoreena kauppahallista, ja porsaanliha tulee vain kotimaisilta laatutuottajilta. Se, mitä Suomesta ei saa, tilataan autenttisten makujen ylläpitämiseksi Japanista. Mashiron annokset sushista salaatteihin ja donburi-kulhoista jälkiruokiin ovat kauniita ja ajatuksella valmistettuja, mutta silti runsaita ja kohtuuhintaisia. Sydämellinen asiakaspalvelu kuuluu asiaan, tottakai.

Paitsi luonnollisen herkullista ja terveellistä, ruokailu Mashirossa on myös hauskaa, sillä Helsingissä harvinainen sushijuna viihdyttää japanilaisen ruuan ystäviä lapsista aikuisiin, kaikkiruokaisista kasvissyöjiin, niin lounas- kuin illallisaikaan. Kaksikerroksisen junan ympärille mahtuu 30 henkeä ja se kuljettaa sushin ja muut japanilaiset herkut suoraan kohdallesi pienillä annoslautasilla, ja poimit niistä itsellesi ne, mitä mielit. Vegaaniset annokset tunnistaa sushijunan kyydissä vihreistä lautaista, joilla kulkee niin sushia, miso-keittoa, edamame-papuja, vihanneksia kuin hedelmiäkin. Myös Ramen-keitto on saatavana kanavaihtoehdon sijaan vegaanisena. Juomalistalta voi valita monenlaisia japanilaisia virvoitusjuomia ja teelaatuja, oluita, sakea sekä erikoiskahveja luomusta matcha-latteen.

Kaiken kaikkiaan yli 50 asiakaspaikan ja loistavan keskustasijaintinsa vuoksi Mashiro on oiva paikka myös yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen.

1 Mashiro Postitalo arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
"Upea"
5/6
Kristiina K.20 päivää sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen palvelu. Sushijuna on tosi kiva idea, mutta nyt maanantai-iltana tarjolla olleet sushit olivat vähän liian samanlaisia ja ehkä hiukan tylsiä. Toinen asia mihin kiinnitimme huomioita oli sushien koko - ne olivat osittain liian suuria eivätkä siis mukavia suupaloja. Mutta potentiaalia löytyy! Saisikohan sinne joskus vielä viinioikeudet?