Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Mashiro Postitalo

Mashiro Postitalo

Kuva kohteesta Mashiro Postitalo, Keskusta, Helsinki
Mashiro Postitalo ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Mashiro Postitalo – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Mashiro Postitalo

Mashiro Postitalo on Helsingissä, Mannerheiminaukiolla sijaitseva japanilaista ruokaa tarjoileva ravintola, josta löytyy Suomessa harvinainen kapistus – sushijuna! Se tarkoittaa, että sushibuffet’n antimet lipuvat suoraan nenäsi eteen ilman että sinun tarvitsee vähän väliä nousta hakemaan lisää herkkuja lautasellesi. Annokset kiertävät sushijunassa kahdessa kerroksessa, ja voit poimia juuri ne annokset, jotka kohdallesi osuessa eniten houkuttavat. Sushin lisäksi junanraiteilla kulkee päivittäin keittoja, salaatteja sekä jälkiruokia kuten motchi-riisikakkuja. Buffet’n lisäksi voit valita annoksesi à la carte -listalta, jolta löytyy muun muassa perinteisiä japanilaisia donburi-kulhoja, joissa riisin päälle kerrostetaan vaikkapa kasviksia, yrttejä sekä tuoretta lohta tai lihaa. Mashirossa kaikki valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja tavoitteena on luonnollisen herkullinen maku, kuten paikan japaninkielinen nimikin, “puhdas, yksinkertainen, luonnollinen”, antaa ymmärtää.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Mashiro Postitalo japanilainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Mashiro Postitalo tarjoilee japanilainen ruokaa ja myös aasialainen ruokaa.

Onko ravintolassa Mashiro Postitalo pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Mashiro Postitalo ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Mashiro Postitalo?

Helsingin keskustassa, Mannerheiminaukion Postitalossa sijaitsevan Mashiro Postitalon japanilaista keittiötä edustavan ruuan perustana ovat tuoreus, terveellisyys sekä luonnollisen herkullinen maku. Kalat noudetaan päivittäin tuoreena kauppahallista, ja porsaanliha tulee vain kotimaisilta laatutuottajilta. Se, mitä Suomesta ei saa, tilataan autenttisten makujen ylläpitämiseksi Japanista. Mashiron annokset sushista salaatteihin ja donburi-kulhoista jälkiruokiin ovat kauniita ja ajatuksella valmistettuja, mutta silti runsaita ja kohtuuhintaisia. Sydämellinen asiakaspalvelu kuuluu asiaan, tottakai.

Paitsi luonnollisen herkullista ja terveellistä, ruokailu Mashirossa on myös hauskaa, sillä Helsingissä harvinainen sushijuna viihdyttää japanilaisen ruuan ystäviä lapsista aikuisiin, kaikkiruokaisista kasvissyöjiin, niin lounas- kuin illallisaikaan. Kaksikerroksisen junan ympärille mahtuu 30 henkeä ja se kuljettaa sushin ja muut japanilaiset herkut suoraan kohdallesi pienillä annoslautasilla, ja poimit niistä itsellesi ne, mitä mielit. Vegaaniset annokset tunnistaa sushijunan kyydissä vihreistä lautaista, joilla kulkee niin sushia, miso-keittoa, edamame-papuja, vihanneksia kuin hedelmiäkin. Myös Ramen-keitto on saatavana kanavaihtoehdon sijaan vegaanisena. Juomalistalta voi valita monenlaisia japanilaisia virvoitusjuomia ja teelaatuja, oluita, sakea sekä erikoiskahveja luomusta matcha-latteen.

Kaiken kaikkiaan yli 50 asiakaspaikan ja loistavan keskustasijaintinsa vuoksi Mashiro on oiva paikka myös yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen.