Manhattan Steak House - Esplanadi

Loistava
5.2/6
22 arvostelua
Manhattan Steak House - Esplanadi Helsinki image 1
Manhattan Steak House - Esplanadi Helsinki image 2
Manhattan Steak House - Esplanadi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Manhattan Steak House - Esplanadi – Tietoja

Kuten kunnon pihviravintolalta sopiikin odottaa, Helsingin ydinkeskustassa, Eteläesplanadilla sijaitsevassa Manhattan Steak House Esplanadissa kaiken keskiössä ovat pihvit. Monilla ruokalistan sisäfileestä tai ulkofileestä valmistettavilla pihveillä on Amerikan Yhdysvalloista löytyvän paikan nimi. Lisukkeina käytetään mm. maustevoita, hillokkeita, grillattuja kasviksia sekä perunoita moneen tapaan. Royan Steakin, Grillipihvin, Lehtipihvin ja Entrecôten saa valitsemallaan kastikkeella, jotka ovat talon omaa käsialaa. Klassikkojen lisäksi listalla houkuttelevat myös T-luupihvi, BBQ-ribsit sekä Manhattan Burger häränlihasta jauhetulla 200 g:n pihvillä. Manhattan Steak Housessa rehdin pihvin kruunaa edullinen hinta sekä nopea ja ystävällinen palvelu. Pihviannoksien lisäksi saatavilla on alkupaloja ja naposteltavia sekä amerikkalaistyyppisiä jälkiruokia. Herkut ovat tarjolla lounaasta illalliseen ravintolan valoisassa, Eteläesplanadille päin avautuvassa salissa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
10:30 - 23:00
Tuesday
10:30 - 23:00
Wednesday
10:30 - 00:00
Thursday
10:30 - 00:00
Friday
10:30 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00

Osoite

Manhattan Steak House - Esplanadi
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

22 Manhattan Steak House - Esplanadi arvostelua

Loistava
5.2/6
22 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anouk V.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Great service and amazing food! I would definitely recommend it

"Erinomainen"
6/6
Viktoria G.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Absolutely fantastic everything about this place, tasted the best cake ever in desert.

"Erinomainen"
6/6
Aarne H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kuten ennekin teillä käydessäni, kokemus oli erinomainen. Parhaat kiitokset Teille!

Lisää kohteesta Manhattan Steak House - Esplanadi, Helsinki

Helsingin keskustassa liikkuessaan Eteläesplanadilla sijaitsevan Manhattan Steak House Esplanadin saavuttaa helposti jalan tai vaikkapa Mannerheimintietä pitkin liikennöivällä raitiovaunu nro 10:llä, kun jää pois Kolmikulman pysäkillä. Manhattan laajoine pihvivalikoimineen ja liharuokineen on heti kulman takana.

Manhattan Steak House Esplanadilla on vakiintunut kävijäkuntansa, joille maistuvat sekä klassikot kuten ohuenohut lehtipihvi ja rapea wieninleike että muhkea, jopa 500 gramman Texas Steak. Monien amerikkalaisten paikkojen mukaan nimettyjen pihvien lisäksi tarjolla on myös kotoisia liha-annoksia. Listalla on mm. Aurajuustohärkä grillattujen herkkusienien kera sekä poron ulkofileetä riistakastikkeella. Skandinaaviseen keittiöön päin kallellaan on myös Oskarinhärkä, joka Esplanadin Manhattan Steak Housen tapaan valmistetaan härän ulkofileestä ja viimeistellään parsalla, katkaravuilla ja chilimajoneesilla. Kaikki pihviannokset höystetään hyvin lisukkein ja täyteläisin, talon omilla resepteillä valmistetuin kastikkein. À la carte –listalta löytyy myös alkupalasalaatteja, naposteluannoksia, keittoja, liha- ja vegeburgerit, muutama pasta sekä makeita jälkiruokia. Palan painikkeet valitaan kattavalta juomalistalta, jolta löytyy sekä aperitiivit, viinit, oluet, siiderit, cocktailit, kahvit ja avecit. Arkisin ja lauantaisin tarjoiltava lounas on tiivistetty valikoima Manhattan Steak Housen pihvejä, leikkeitä, salaatteja ja päivittäin vaihtuvia muita ruoka-annoksia.

Esplanadin ravintola on osa laajempaa Manhattan Steak House –konseptia. Ensimmäiset Manhattan Steak Houset perustettiin 1980-luvulla Helsingin keskutan kauppakeskus Forumiin sekä Tampereen Koskikeskukseen. Myöhemmin myös Helsingin Eteläesplanadi sekä Lahti saivat omat Manhattan-ravintolansa. Konseptiin on alusta asti kuulunut herkullisten klassikkopihvien ja -leikkeiden lisäksi edulliset hinnat sekä nopea ja ystävällinen palvelu.