Ruokalista – Maestro 51
Katso ravintolan ruokalista(t)
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Gluteeniton
Vegaani
Kasvis
Alkuruoat
GRILLED SCAMPI SKEWER WITH SALSA ROJA M, G
Grillattu jättirapuvarras & salsa roja
CHARRED IBERICO PORK WITH ADOBO SAUCE M, G
Hiillostettua Iberico-possua & adobokastiketta
AVOCADO HUMMUS WITH PICKLED SHALLOTS M, VEGAN
Avokadohummusta & pikkelöityä salottisipulia
Pääruoat
PASTA ARRABIATA L
Fried oyster mushroom, penne pasta and
parmesan //
Paistettua osterivinokasta, pennepastaa ja
parmesaania
PAN FRIED WHITEFISH L, G
Pan fried whitefish, beurre blanc flavored with
saffron and horseradish, seasonal veggies
and dill potatoes //
Paistettua siikaa, sahramilla ja piparjuurella
maustettu beurre blanc, kauden kasviksia ja
tilliperunoita
GRILLED BEEF L, G
Grilled beef tenderloin, garlic sauce and patatas
bravas//
Grillattua härän sisäfileetä, valkosipulikastiketta
ja patatas bravas
Jälkiruoat
CHURROS
With chocolate sauce • Suklaakastiketta
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Maestro 51
Maestro 51 Latin Bistro & Bar on Hotel Mestarin tulisieluinen sydän, jossa pohjolan tinkimättömyys yhdistyy etelän rohkeuteen ja intohimoon. Runsaat ja värikkäät annokset sekä konstailematon esillepano ilmentävät sisutuksen ohella ravintolan vahvaa inspiraatiota latinalaisesta keittiöstä. Ravintola elää ydinkeskustan sykkeessä tarjoten mahdollisuuden siihen, mitä vieraamme juuri sillä hetkellä kaipaavat. Vaikka valtaosalla aamiainen vaihtuu päiväsaikaan lounaaksi ja illalla päivälliseksi, niin me huolehdimme myös heistä, joiden rytmi sykkii eri ajassa.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Maestro 51?
Onko ravintolassa Maestro 51 pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Maestro 51?
Maestro 51 Latin Bistro & Bar on Hotel Mestarin tulisieluinen sydän, jossa pohjolan tinkimättömyys
yhdistyy etelän rohkeuteen ja intohimoon. Runsaat ja värikkäät annokset sekä konstailematon esillepano
ilmentävät sisutuksen ohella ravintolan vahvaa inspiraatiota latinalaisesta keittiöstä.
Ravintola elää ydinkeskustan sykkeessä tarjoten mahdollisuuden siihen, mitä vieraamme juuri sillä hetkellä
kaipaavat. Vaikka valtaosalla aamiainen vaihtuu päiväsaikaan lounaaksi ja illalla päivälliseksi, niin me
huolehdimme myös heistä, joiden rytmi sykkii eri ajassa.
Mestarin aamiainen tarjoillaan buffet -muodossa ja on saanut innoitusta latinalaisesta keittiöstä. Tarjolla on
muun muassa autenttisia aamiaistacoja ja Bloody Mary bar, jotka tuovat tuulahduksen etelästä. Yön yli
hauduttu puuro ja muut tutut aamiaistuotteet löytyvät myös aamiaisen runsaasta tarjonnasta.
Lounaan olemme suunnitelleet aika- ja hintalupauksen ympärille. Vaihtoehtoina lounassetelihintainen
salaatti- ja keittolounas, tuhdimpi päivän lämmin lounas tai klassinen Steak & Fries pöytiintarjoiltuna.
Illallisella tarjoilemme mm. pinchoja, taattuja klassikkoja ja innovatiivisia kokeiluja sekä liekitettyjä
annoksia. Aitouteen perustuva, mutta taiteellista vapautta hyödyntävä, à la carte -lista soveltuu niin pitkän
kuin lyhyemmänkin kaavan ruokailuun yksittäin tai jaettuna.
Yhdistämme latinalaiset maut pohjoisen makuihin sekä artesaaniviinilistoihin ja cocktaileihin. Latin Bistro &
Bar Maestro51:n baarin kivijalan muodostavat klassiset oluet ja viinit, cocktailit, laaja rommivalikoima sekä
Yhdysvalloissakin trendaavat agaave-juomat eli tequilat ja mezcalit.
