Arvostelut: Loung3

Kalliokansainvälinen
Loistava
5.3/6
153 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61450
Treffi Pub & Bistro

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61569
Mamma Rosa

153 Loung3 arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Loung3 annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
153 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Julia R.vuosi sitten · 3 arvostelua

Interesting modern Scandinavian twists, great service and atmosphere. I recommend taking 3 course menu to get complete experience.

"Erinomainen"
6/6
Kati P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvät ruuat ja viinit sekä erinomainen palvelu. Ruoka-annokset tuunattiin myös moniallergiselle ystävälle sopiviksi. Tunnelmallinen ja rento ravintola, oikein mukava paikka viettää iltaa ystävien kanssa. Menen varmasti uudestaankin.

"Erinomainen"
6/6
piritta o.vuosi sitten · 1 arvostelu

käytiin työporukalla töiden jälkeen - toimi. herkulliset annokset, nopea sujuva palvelu vaikka porukka valui pöytään useammassa erässä. alkupala/tapas annokset olivat aina miehekkään kokoisia, drinkkilista pieni mutta toimiva.

"Erinomainen"
6/6
Tuomas S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Homma toimi erittäin hyvin. Mukava palvelu. Hyvät drinkit, loistavat viinit, maukkaat alkupalat ja kruununa burgeri. Kaikki tykkäsi. K i i t o s l o u n g e

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruokapaikka oli todella positiivinen yllätys. Etsimme paikkaa lähellä kotia ja päädyimme Loung3:een. Henkilökunta otti meidät heti hyvin vastaan ja pidin pienestä yksityiskohdasta kun tarjoilija kysyi, että olemmeko aikaisemmin olleet "kylässä". Joimme alkuun talon omat drinkit, jotka olivat todella loistavat ja hyvin omaan makuun sopivat. Alkuruoaksi söimme pieniä jaettavia annoksia ja kaikki mitkä olimme valinneet oli loistavasti valmistetty. Pääruokasi syödyn lohen kohokohta oli ihana kukkakaalipyree. Kaiken kaikkiaan ravintolassa oli mukava ja rento tunnelma ja henkilökunta piti huolta hösäämättä liikaa. Tänne tulemma varmasti uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Scott J.vuosi sitten · 1 arvostelu

As always the food was great at Loung3. This was the first time that we had been there for breakfast/brunch. I had the breakfast poutine and my wife had the eggs Benedict, both were really good. Friendly service and nice attention to presentation, but more importantly really good taste and flavor.

"Erinomainen"
6/6
Elina K.vuosi sitten · 5 arvostelua

Loung3 piti taas meistä hyvää huolta - ruoka erinomaista ja palvelu mutkattoman ystävällistä! Jopa gluteenitonta ruokavaliota noudattava vegaani sai huikean aterian. Alkuun söimme läpi tapaslistan, jossa kaikki oli huikeaa. Pääruuaksi seurueemme söi hampurilaiset, joiden kanssa tarjoiltiin kaupungin parhaota ranskalaisia.

"Upea"
5/6
Linda S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aperitiivi oli herkullinen ja nokkela ainesosiltaan, vaikka kalliin puoleinen 10 e. Alkupalat toimivat tapastyyliin syötävänä ja jaettavana. Karkkipossu on aina varma, hakaniemijuusto porkkanarelissillä upea makukokemus. Lisää kiitos! Hanalager maistui. Palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Ruuan hinnoittelu aika kohdillaan Helsingin hintoihin suhteutettuna. Mietin, että kasvisruokailijalle (ja erityisesti vegaanille) tämäKIN ravintola olisi hiukan ankea, koska alkupaloista löytyi kaksi juustovaihtoehtoa ja vihreä salaatti. Pääruuassa syksyinen tattirisotto ja vegeburgeri ovat aika tylsiä vaihtoehtoja. Kunpa helsinkiläiset kokit pikkuhiljaa huomaisivat kasvisruokailijoiden kasvavan määrän ja palvelisivat kysyntää idearikkaasti (ei enää lisää pastaa ja risottoa..). Kiitos mukavasta illallisesta!

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 4 arvostelua

Taas oli maan mahtavat pöperöt! Syötiin late lunch, jossa oli aikas reippaasti sulateltavaa. Kannattaa siis olla hemo nälkä, jos late lunchille meinaa suunnata! Toin faijan Loung3en ekaa kertaa, ja sekin oli ihan fiiliksissä. :) Tullaan taas!

"Upea"
5/6
Maria L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miljöö valoisa mutta kaakeliseinineen ehkä aavistuksen kalsea, ja voi kovien pintojen ja pienehkön koon takia varmaan helposti olla hälyisä, vaikka meidän käynnillämme tämä ei muodostunut ongelmaksi. Palvelu oli mukavaa ja ystävällistä, ja moniallergikon annoksen koostamisessa oltiin avuliaita ja joustavia. Mikä tärkeintä, syömämme brunssiannokset olivat kaikki erittäin maistuvia ja juuri sopivan kokoisia brunssiaikaan. Ylipäätään arvostan mahdollisuutta saada perinteisiä brunssiannoksia - Eggs Florentine, jne - buffetin jne sijaan, tällaisia paikkoja ei ole liikaa Helsingissä.