Loung3

Kalliokansainvälinen
Loistava
5.3/6
153 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61631
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61472
Treffi Pub & Bistro

Loung3 – Tietoja

Ravintola Loung3 Kolmannella linjalla Kalliossa tarjoaa puhtaita makuja ja tasokkaista raaka-aineista alusta loppuun itse valmistettuja korkealaatuisia annoksia, joissa näkyvät monenlaiset kansainväliset vivahteet. Loung3 haluaa luoda sosiaalisia ruokaelämyksiä tarjoamalla ruokaseurueen kesken jaettavaksi suunniteltuja annoksia. Raikkaissa klassikkodrinkeissä näkyvät myös kansainväliset vaikutteet ja ne yhdessä ruoan kanssa luovat ainutlaatuisia makuelämyksiä ja takaavat onnistuneen illanvieton kivassa ympäristössä Helsingin Kalliossa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00

Osoite

Loung3
Kolmas linja 18
00530 Helsinki

153 Loung3 arvostelua

Loistava
5.3/6
153 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Interesting modern Scandinavian twists, great service and atmosphere. I recommend taking 3 course menu to get complete experience.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvät ruuat ja viinit sekä erinomainen palvelu. Ruoka-annokset tuunattiin myös moniallergiselle ystävälle sopiviksi. Tunnelmallinen ja rento ravintola, oikein mukava paikka viettää iltaa ystävien kanssa. Menen varmasti uudestaankin.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

käytiin työporukalla töiden jälkeen - toimi. herkulliset annokset, nopea sujuva palvelu vaikka porukka valui pöytään useammassa erässä. alkupala/tapas annokset olivat aina miehekkään kokoisia, drinkkilista pieni mutta toimiva.

Lisää kohteesta Loung3, Helsinki

Kallion sydämessä, Kolmannella linjalla sijaitseva Loung3 on syntynyt halusta tarjota korkealaatuisia ruoka- ja juomaelämyksiä miellyttävään hintaan. Nopeasti avaamisensa jälkeen Loung3 on saavuttanut lähes tulkoon kulttisuosion ja ravintolasta voidaankin povata kiintotähteä Helsingin ravintolataivaalle. Ruokatarjonnassaan Loung3 panostaa jaettaviin ja omaperäisiin annoksiin sekä tuoreisiin raaka-aineisiin. Ruoka on kansainvälistä ja se tehdään alusta asti itse. Lounaalla voi nauttia esimerkiksi valikoiman jaettavia alkupaloja ja illallisella voi uppoutua syvemmin parhaista raaka-aineista kumpuavien makujen maailmaan, jota täydentää henkilökunnan erinomaiset juomasuositukset. Juomatarjonta sisältää tarkoin valittuja tuotteita sekä omaperäisiä cocktail-vaihtoehtoja, jotka valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Olutvalikoimasta löytyy mukavasti erikoisempiakin vaihtoehtoja erityisesti kotimaisilta pienpanimoilta.

Loung3n tärkein ideologia on olla sosiaalinen ja nykyaikainen ja siinä se onnistuu erinomaisesti. Sisustus on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja mukavan kotoisa. Kesällä ruoasta voi nauttia myös ulkona. Asiansa osaavan ja ystävällisen henkilökunnan iloinen mieli luo paikkaan miellyttävän ja rennon tunnelman. Maukkaan ruoan toimivat ja paikoin yllättävät makuyhdistelmät vakuuttavat ja jäävät mieleen. Löydä siis tiesi osoitteeseen Kolmas Linja 18 Helsingin Kalliossa ja anna Loung3n väen tehdä se, minkä he osaavat parhaiten, luoda elämyksiä!