Arvostelut: Ravintola Latva

Loistava
5.4/6
25 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

25 Ravintola Latva arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Latva annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
25 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Pirkko L.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ,toimiva ruokavalikoima, siis menu ja erinomainen palvelu. Ruoka maukasta. Kerrankin avara ravintola, un muuten useat ovat ahtaita.

"Erinomainen"
6/6
Kim Q.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Todella hyvä kokemus. Ensimmäistä kertaa lounaalla Latvassa, hyvä ruoka, ihana tila ja palvelu. Sopii hyvin bisnes-tapaamisille myös isommalla porukalla. Menu oli yksinkertainen mutta valinnanvaraa kaikille.

"Erinomainen"
6/6
Juha H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa sekä ystävällistä ja mukavaa palvelua. Lisäksi, laskua ei tarvinnut odottaa pitkään kuten monessa muussa paikassa. Ravintolan sisustus oli tosi viihtyisä ja avara. Eli kaikin puolin onnistunut kokemus, voin suositella! :)

"Erinomainen"
6/6
Ville A.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Loistava ja asiantunteva palvelu sekä erinomainen ruoka. Ravintolassa oli lounaalla tarjolla joulupöytä, joka loistavasti kiersi joulupöydän kliseet ja antoi mahtavan makuelämyksen ja tyytyväisiä kommentteja kaikilta osallistujilta. Saatan itsekin palata vielä ennen joulua.

"Upea"
5/6
Anne R.kolme kuukautta sitten · 3 arvostelua

Food was excellent as well as the knowledge of wines. The first waiter was very young and uncertain, but surely unexperienced and seemed to be little bit afraid of our group of four almost 60 years ladies who tend to speak a lot. In the end he handled the situation just fine. The place itself seemed cold with large windows to the street. Now I have to try Juuri as well.

"Erinomainen"
6/6
Mikko J.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hieno kokemus jälleen kerran. Ruoka 5 tähteä / 5 tähteä. Erityistä oli kuitenkin palvelu, joka ylitti kaikki odotukset ja tekivät meidän lounaastamme erityisen. ISO ISO KIITOS upealle henkilökunnalle. Tätä se ravintolassa syöminen pitää olla - HUIKEA KOKEMUS. Ehdottomasti uudestaan. Vahva suositus.

"Upea"
5/6
Jouko K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Lounas on ehdottomasti hintansa arvoinen, taitaa olla ainoa ravintola, jossa on saatavilla neljän ruokalajin lounas - ja keittiössä on käytetty mielikuvitusta. Viinit ovat kalliinpuoleisia - viinilistaa en ole koskaan nähnyt, kun tarjoilija on aina suositellut sopivan viinin eikä hinnasta ole keskusteltu.

"Erinomainen"
6/6
Juho V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää, ruoka loistavaa. Ei mitään valitettavaa, vaikka yritti etsiä :) Lisäksi yritysasiakkaana onnistui laskutus, mikä myös on omalta osaltaan helpottava tekijä, kun ei tarvitse kuittien kanssa pelleillä.

"Erinomainen"
6/6
Rasmus R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nautinnollinen 4 ruokalajin lounas. Lounasmenusta söimme ihan kaikkea, ja jokainen ruokalaji ansaitsi kehut! Erinomainen kokemus, ja kaikki tykkäsivät kovasti. Henkilökunta mukavaa, huomioonottavaa ja ammattimaista. Tulemma varmasti porukalla uudestaa!

"Erinomainen"
6/6
Tiia N.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Miellyttävän ystävällinen palvelu, mainio ruoka, mitä muuta tarvitsee :) Loistava sijainti kaupungin ytimessä vielä pelkkää plussaa. Voin suositella lämpimästi joko business-henkiseen lounasteluun tai muutoin vaan rennompaan menoon.