Arvostelut: Ravintola Latva

Mahtava
5.5/6
19 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

19 Ravintola Latva arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Latva annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
19 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Juha H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa sekä ystävällistä ja mukavaa palvelua. Lisäksi, laskua ei tarvinnut odottaa pitkään kuten monessa muussa paikassa. Ravintolan sisustus oli tosi viihtyisä ja avara. Eli kaikin puolin onnistunut kokemus, voin suositella! :)

"Erinomainen"
6/6
Ville A.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Loistava ja asiantunteva palvelu sekä erinomainen ruoka. Ravintolassa oli lounaalla tarjolla joulupöytä, joka loistavasti kiersi joulupöydän kliseet ja antoi mahtavan makuelämyksen ja tyytyväisiä kommentteja kaikilta osallistujilta. Saatan itsekin palata vielä ennen joulua.

"Erinomainen"
6/6
Juho V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää, ruoka loistavaa. Ei mitään valitettavaa, vaikka yritti etsiä :) Lisäksi yritysasiakkaana onnistui laskutus, mikä myös on omalta osaltaan helpottava tekijä, kun ei tarvitse kuittien kanssa pelleillä.

"Erinomainen"
6/6
Jukka L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja huomioonottavaa palvelua ja olisin nuollut lautasen jos olisin kehdannut ;) Menu vaihtoehdot olivat suuniteltu erinomaisesti ja ruuat sopivat hyvin keskenään. Jälleen ihana kokemus, kiitoksia.

"Upea"
5/6
Anne R.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Food was excellent as well as the knowledge of wines. The first waiter was very young and uncertain, but surely unexperienced and seemed to be little bit afraid of our group of four almost 60 years ladies who tend to speak a lot. In the end he handled the situation just fine. The place itself seemed cold with large windows to the street. Now I have to try Juuri as well.

"Erinomainen"
6/6
Mikko J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hieno kokemus jälleen kerran. Ruoka 5 tähteä / 5 tähteä. Erityistä oli kuitenkin palvelu, joka ylitti kaikki odotukset ja tekivät meidän lounaastamme erityisen. ISO ISO KIITOS upealle henkilökunnalle. Tätä se ravintolassa syöminen pitää olla - HUIKEA KOKEMUS. Ehdottomasti uudestaan. Vahva suositus.

"Erinomainen"
6/6
Rasmus R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nautinnollinen 4 ruokalajin lounas. Lounasmenusta söimme ihan kaikkea, ja jokainen ruokalaji ansaitsi kehut! Erinomainen kokemus, ja kaikki tykkäsivät kovasti. Henkilökunta mukavaa, huomioonottavaa ja ammattimaista. Tulemma varmasti porukalla uudestaa!

"Erinomainen"
6/6
Päivi M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos, erinomainen ateria! Palvelu ystävällistä, hyvä keskusteluympäristö, lasku kohtuullinen. Sijainti erinomainen ja koko konsepti mieluinen bisneslounaan tarpeisiin. x x x x x x x x x x

"Erinomainen"
6/6
Tiia N.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Miellyttävän ystävällinen palvelu, mainio ruoka, mitä muuta tarvitsee :) Loistava sijainti kaupungin ytimessä vielä pelkkää plussaa. Voin suositella lämpimästi joko business-henkiseen lounasteluun tai muutoin vaan rennompaan menoon.

"Upea"
5/6
Göran L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Muuten loistavaa, palvelu ja alku-, pää- ja jälkiruoka olivat kaikki maukkaita ja hyvin laitetut, mutta kalavalinta, makrilli, ei aivan meidän makuumme. Esimerkiksi kuha olisi mielestämme ollut parempi valinta.