Arvostelut: Ravintola Latva

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen
Mahtava
5.6/6
7 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Ravintola Latva arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Latva annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.6/6
7 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka L.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja huomioonottavaa palvelua ja olisin nuollut lautasen jos olisin kehdannut ;) Menu vaihtoehdot olivat suuniteltu erinomaisesti ja ruuat sopivat hyvin keskenään. Jälleen ihana kokemus, kiitoksia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mikko J.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hieno kokemus jälleen kerran. Ruoka 5 tähteä / 5 tähteä. Erityistä oli kuitenkin palvelu, joka ylitti kaikki odotukset ja tekivät meidän lounaastamme erityisen. ISO ISO KIITOS upealle henkilökunnalle. Tätä se ravintolassa syöminen pitää olla - HUIKEA KOKEMUS. Ehdottomasti uudestaan. Vahva suositus.

"Erinomainen"
6/6
Päivi M.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitos, erinomainen ateria! Palvelu ystävällistä, hyvä keskusteluympäristö, lasku kohtuullinen. Sijainti erinomainen ja koko konsepti mieluinen bisneslounaan tarpeisiin. x x x x x x x x x x

"Erinomainen"
6/6
Rasmus R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nautinnollinen 4 ruokalajin lounas. Lounasmenusta söimme ihan kaikkea, ja jokainen ruokalaji ansaitsi kehut! Erinomainen kokemus, ja kaikki tykkäsivät kovasti. Henkilökunta mukavaa, huomioonottavaa ja ammattimaista. Tulemma varmasti porukalla uudestaa!

"Erinomainen"
6/6
Tiia N.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Miellyttävän ystävällinen palvelu, mainio ruoka, mitä muuta tarvitsee :) Loistava sijainti kaupungin ytimessä vielä pelkkää plussaa. Voin suositella lämpimästi joko business-henkiseen lounasteluun tai muutoin vaan rennompaan menoon.

"Upea"
5/6
Riikka N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja maistuvaa ja henkilökunta mukavaa. Ravintolan sijainti on myös loistava. Palvelu oli hieman hidasta, mutta meitä oli iso ryhmä. Kokemus oli positiivinen kaiken kaikkiaan.

Uusi"Upea"
5/6
Heikki O.kahdeksan päivää sitten · 3 arvostelua

Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa moitteetta. Ravintolasali on hyvin avoin ja pöydät lähekkäin, joten kovin henkilökohtaisia keskusteluita ei ravintolassa voi käydä. Mutta hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ravintola.

"Upea"
5/6
Karri K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Todella selkeät ja hyvät maut! Edullisempaa lounaan syöminen toki saisi olla mutta ruoan laatu aivan eeinomainen.