Ravintola Latva

Mahtava
5.5/6
19 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Latva – Tietoja

Ravintola Latva on Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla sijaitseva tasokasta lounasta, usean ruokalajin menu-kokonaisuuksina tarjoileva ravintola, jonka makumaailma saa innoituksensa eri ruokakulttuureista yhtä lailla Suomesta ja Euroopasta kuin muualtakin maailmasta. Ravintola Juuren pikkusisko Latvan maailma muodostuu klassikoista, upeista raaka-aineista ja huipputason osaamisesta. Latvan ruuissa otetaan vaikutteita erityisesti klassisista annoksista, joiden rinnalle ruokamaailman viimeisimmistä trendeistä omaksutut uudet ilmiöt ja valikoidut maut tuovat oman erityisen lisänsä. Valintoja ohjaavat voimakkaasti paikalliset ja lähituotetut ainekset ja raaka-aineet. Näin siis muun muassa Stadin Puutarhurin peltojen antimet, vastuullisesti pyydetyt kalat ja paikallinen luomuhärkä pääsevät lautasella oikeuksiinsa. Kaikesta tästä syntyy kaikki aistit herättävä innovatiivinen makumaailma ensiluokkaiseen palveluun yhdistettynä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 15:00
Thursday
11:30 - 15:00
Friday
11:30 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 15:00
Tuesday
11:30 - 15:00
Wednesday
11:30 - 15:00

Osoite

Ravintola Latva
Pohjoinen Makasiinikatu 9
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

3 ruokalajin Päivämenu

29,00 €

4 ruokalajin Päivämenu

34,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Latva, Helsinki

Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla, Kasarmitorin laidalla sijaitsee ravintola Latva, jonka ytimessä ovat suuri maku, vastuullinen alkuperä sekä intohimo ruokaan ja ensiluokkaiseen palveluun. Suomalaisen, skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden antimet, samoin kuin ajattomat, klassiset annokset ja ruokamaailman uusimmat ja kiinnostavimmat ilmiöt tarjoillaan lounasaikaan päivämenun muodossa kolmen ja neljän ruokalajin kokonaisuuksina. Ruokien aineksina suositaan puhtaita, vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka hankitaan vastuullisilta paikallis- ja lähituottajilta. Viikoittain vaihtuvalla listalla aistejasi kutkuttelevat siis esimerkiksi kotimainen, vastuullisesti pyydetty kala, laadukas luomuliha, metsien antimet ja sesongin parhaassa maussa olevat kasvikset sekä lähellä kypsytetyt juustot. Kotimainen ja skandinaavinen perusta nojaa erityisesti klassisiin annoksiin, joiden erottamattomana parina kulkevat myös laajemmalta omaksutut eurooppalaiset ja muun maailman maut. Kokonaisuuteen kuuluu tietenkin myös annoksiin sopivat juomat. Laatu, luomu ja trendit näkyvät myös mm. viinilistalla. Useimmat viinit ovat luonnonmukaisesti valmistettuja ja tulevat eurooppalaisilta viinitiloilta. Ensiluokkaiseen palveluun sitoutunut avulias henkilökunta tuntee asiansa ja suosittelee mielellään sopivia juomia ateriakokonaisuuksille. Kokonaiselämys on kaikki aistit valtaava. Tässä Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa ravintolassa maut puhuvat puolestaan ja sinusta pidetään hyvää huolta.

Latvan normaalien lounasaukioloaikojen ulkopuolella ravintola on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten juhlaillallisiin, lanseerauksiin ja muihin yritystilaisuuksiin, hääjuhllin ja hyviin bileisiin.

19 Ravintola Latva arvostelua

Mahtava
5.5/6
19 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
"Erinomainen"
6/6
Juha H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomaista ruokaa sekä ystävällistä ja mukavaa palvelua. Lisäksi, laskua ei tarvinnut odottaa pitkään kuten monessa muussa paikassa. Ravintolan sisustus oli tosi viihtyisä ja avara. Eli kaikin puolin onnistunut kokemus, voin suositella! :)

"Erinomainen"
6/6
Ville A.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Loistava ja asiantunteva palvelu sekä erinomainen ruoka. Ravintolassa oli lounaalla tarjolla joulupöytä, joka loistavasti kiersi joulupöydän kliseet ja antoi mahtavan makuelämyksen ja tyytyväisiä kommentteja kaikilta osallistujilta. Saatan itsekin palata vielä ennen joulua.

"Erinomainen"
6/6
Juho V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää, ruoka loistavaa. Ei mitään valitettavaa, vaikka yritti etsiä :) Lisäksi yritysasiakkaana onnistui laskutus, mikä myös on omalta osaltaan helpottava tekijä, kun ei tarvitse kuittien kanssa pelleillä.