Ravintola Latva

Kaartinkaupunkiskandinaavinen, eurooppalainen
Mahtava
5.6/6
7 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Latva – Tietoja

Ravintola Latva on Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla sijaitseva tasokasta lounasta, usean ruokalajin menu-kokonaisuuksina tarjoileva ravintola, jonka makumaailma saa innoituksensa eri ruokakulttuureista yhtä lailla Suomesta ja Euroopasta kuin muualtakin maailmasta. Ravintola Juuren pikkusisko Latvan maailma muodostuu klassikoista, upeista raaka-aineista ja huipputason osaamisesta. Latvan ruuissa otetaan vaikutteita erityisesti klassisista annoksista, joiden rinnalle ruokamaailman viimeisimmistä trendeistä omaksutut uudet ilmiöt ja valikoidut maut tuovat oman erityisen lisänsä. Valintoja ohjaavat voimakkaasti paikalliset ja lähituotetut ainekset ja raaka-aineet. Näin siis muun muassa Stadin Puutarhurin peltojen antimet, vastuullisesti pyydetyt kalat ja paikallinen luomuhärkä pääsevät lautasella oikeuksiinsa. Kaikesta tästä syntyy kaikki aistit herättävä innovatiivinen makumaailma ensiluokkaiseen palveluun yhdistettynä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 15:00
Tuesday
11:30 - 15:00
Wednesday
11:30 - 15:00
Thursday
11:30 - 15:00
Friday
11:30 - 15:00
Saturday
Suljettu

Osoite

Ravintola Latva
Pohjoinen Makasiinikatu 9
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

3 ruokalajin Päivämenu

29,00 €

4 ruokalajin Päivämenu

34,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Latva, Helsinki

Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla, Kasarmitorin laidalla sijaitsee ravintola Latva, jonka ytimessä ovat suuri maku, vastuullinen alkuperä sekä intohimo ruokaan ja ensiluokkaiseen palveluun. Suomalaisen, skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden antimet, samoin kuin ajattomat, klassiset annokset ja ruokamaailman uusimmat ja kiinnostavimmat ilmiöt tarjoillaan lounasaikaan päivämenun muodossa kolmen ja neljän ruokalajin kokonaisuuksina. Ruokien aineksina suositaan puhtaita, vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka hankitaan vastuullisilta paikallis- ja lähituottajilta. Viikoittain vaihtuvalla listalla aistejasi kutkuttelevat siis esimerkiksi kotimainen, vastuullisesti pyydetty kala, laadukas luomuliha, metsien antimet ja sesongin parhaassa maussa olevat kasvikset sekä lähellä kypsytetyt juustot. Kotimainen ja skandinaavinen perusta nojaa erityisesti klassisiin annoksiin, joiden erottamattomana parina kulkevat myös laajemmalta omaksutut eurooppalaiset ja muun maailman maut. Kokonaisuuteen kuuluu tietenkin myös annoksiin sopivat juomat. Laatu, luomu ja trendit näkyvät myös mm. viinilistalla. Useimmat viinit ovat luonnonmukaisesti valmistettuja ja tulevat eurooppalaisilta viinitiloilta. Ensiluokkaiseen palveluun sitoutunut avulias henkilökunta tuntee asiansa ja suosittelee mielellään sopivia juomia ateriakokonaisuuksille. Kokonaiselämys on kaikki aistit valtaava. Tässä Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa ravintolassa maut puhuvat puolestaan ja sinusta pidetään hyvää huolta.

Latvan normaalien lounasaukioloaikojen ulkopuolella ravintola on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten juhlaillallisiin, lanseerauksiin ja muihin yritystilaisuuksiin, hääjuhllin ja hyviin bileisiin.

7 Ravintola Latva arvostelua

Mahtava
5.6/6
7 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka L.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja huomioonottavaa palvelua ja olisin nuollut lautasen jos olisin kehdannut ;) Menu vaihtoehdot olivat suuniteltu erinomaisesti ja ruuat sopivat hyvin keskenään. Jälleen ihana kokemus, kiitoksia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mikko J.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hieno kokemus jälleen kerran. Ruoka 5 tähteä / 5 tähteä. Erityistä oli kuitenkin palvelu, joka ylitti kaikki odotukset ja tekivät meidän lounaastamme erityisen. ISO ISO KIITOS upealle henkilökunnalle. Tätä se ravintolassa syöminen pitää olla - HUIKEA KOKEMUS. Ehdottomasti uudestaan. Vahva suositus.

"Erinomainen"
6/6
Päivi M.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitos, erinomainen ateria! Palvelu ystävällistä, hyvä keskusteluympäristö, lasku kohtuullinen. Sijainti erinomainen ja koko konsepti mieluinen bisneslounaan tarpeisiin. x x x x x x x x x x