Ravintola Latva

KaartinkaupunkiSkandinaavinen, Eurooppalainen
Mahtava
5.5/6
4 arvostelua
Ravintola Latva Helsinki image 1
Ravintola Latva Helsinki image 2
Ravintola Latva Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Latva – Tietoja

Ravintola Latva on Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla sijaitseva huippuravintola, jonka makumaailmat saavat innostuksensa niin suomalaisesta ja eurooppalaisesta kuin muunkin maailman ruokakulttuureista. Latvassa ruokamaailman uudet ilmiöt ja maut yhdistyvät klassisiin annoksiin, ja ne valmistetaan upeista raaka-aineista vahvalla ammattitaidolla. Kuten Juuri-perheen ravintoloiden toimintaperiaatteeseen ja ruokafilosofiaan kuuluu, Latvassa käytetään tuoreita ja puhtaita kauden raaka-aineita sekä suositaan paikallisia lähituottajia ja luomutuotantoa. Latvan keittiömestari Benjamin Frostellin suunnittelemien annosten perustana ovat täyteläiset ja ajattomat maut, joista asiakkaat pääsevät nauttimaan eri laajuisina ateria- ja maistelumenukokonaisuuksina tyylikkäässä mutta samalla rennossa ilmapiirissä. Luomuviinit sopivat ateriaan kuin ateriaan täydellisesti. Baari-loungen puolella saa viinien ja oluiden lisäksi herkullisia cocktaileja, sekä pienempää purtavaa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
11:30 - 15:00
Wednesday
11:30 - 15:00
Thursday
11:30 - 15:00
Friday
11:30 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 15:00

Osoite

Ravintola Latva
Pohjoinen Makasiinikatu 9
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6A80E898-7AA0-42E8-9106-B9315E7F260D

Á la carte

2 ruokalajia 38 €/henkilö (päivän liha +6€)

3 ruokalajia 48 €/henkilö (päivän liha +6€)

Taste of Latva 52 €/henkilö

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Latva, Helsinki

Helsingin Kaartikaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla Kasarmitorin laidalla valmistetaan ruokaa, joka pohjaa kaikki aistit herättävään innovatiivisen makumaailmaan. Vaikutteita otetaan muun muassa Suomen ja Euroopan ruokakulttuurien klassikoista, jotka päivitetään huippuunsa intohimoisen keittiötiimin käsissä. Ravintolatilan avokeittiö tarjoaa kurkistuksen tähän luovaan toimintaan, jonka hedelmät tarjoillaan tarkoin mietittyinä kahden tai kolmen ruokalajin aterioina sekä Taste of Latva ja Full taste of Latva -maistelukokonaisuuksina. Tarjolla on myös päivämenu.

Latvan laatua ja luomua suosiva toimintaperiaate näkyy myös juomalistalla. Useimmat viinit ovat luonnonmukaisesti valmistettuja ja tulevat eurooppalaisilta viinitiloilta. Kaikki oluet pannaan käsin vain muutaman korttelin päässä, Juuri-ravintoloiden omassa Ohrana Krouvi Panimossa.

Mikäli mielii Kaartinkaupungissa liikuskellessaan piipahtaa lasilliselle seurustelun merkeissä, Latvan baari-lounge tarjoaa erinomaiset puitteet vain kiven heiton päässä Esplanadin puistosta. Olut- ja viinivalikoiman lisäksi baari-loungessa sheikataan loistavia cocktaileja klassikoista, kuten negroni ja bloody mary, Latvan omiin erikoisuuksiin. Juoman seurana voi maistella baari-snacksejä. Arkisin baari-loungessa on tarjolla erikseen Latvan after work –menu.

Kun kaipaa huippumakumaailmoja, asiantuntevaa palvelua ja innovatiivisia makumaailmoja, ravintola Latva voi hyvinkin olla se oikea valinta ja vähän päälle – seitsemänä päivänä viikossa.

4 Ravintola Latva arvostelua

Mahtava
5.5/6
4 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiia N.viisi päivää sitten · 2 arvostelua

Miellyttävän ystävällinen palvelu, mainio ruoka, mitä muuta tarvitsee :) Loistava sijainti kaupungin ytimessä vielä pelkkää plussaa. Voin suositella lämpimästi joko business-henkiseen lounasteluun tai muutoin vaan rennompaan menoon.

"Upea"
5/6
Riikka N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja maistuvaa ja henkilökunta mukavaa. Ravintolan sijainti on myös loistava. Palvelu oli hieman hidasta, mutta meitä oli iso ryhmä. Kokemus oli positiivinen kaiken kaikkiaan.

Uusi"Upea"
5/6
Karri K.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Todella selkeät ja hyvät maut! Edullisempaa lounaan syöminen toki saisi olla mutta ruoan laatu aivan eeinomainen.