Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kaartinkaupunki
Ravintola Latva

Ravintola Latva

skandinaavinen, eurooppalainen, kansainvälinen, drinkkipaikka

Pääruoat maksavat noin32€

Kuva kohteesta Ravintola Latva, Kaartinkaupunki, Helsinki
Ravintola Latva ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Latva – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:30
Thursday
11:30 - 15:00
Friday
11:30 - 15:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 15:00
Tuesday
11:30 - 15:00
Wednesday
11:30 - 15:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Latva

Ravintola Latva on Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla sijaitseva tasokasta lounasta, usean ruokalajin menu-kokonaisuuksina tarjoileva ravintola, jonka makumaailma saa innoituksensa eri ruokakulttuureista yhtä lailla Suomesta ja Euroopasta kuin muualtakin maailmasta. Ravintola Juuren pikkusisko Latvan maailma muodostuu klassikoista, upeista raaka-aineista ja huipputason osaamisesta. Latvan ruuissa otetaan vaikutteita erityisesti klassisista annoksista, joiden rinnalle ruokamaailman viimeisimmistä trendeistä omaksutut uudet ilmiöt ja valikoidut maut tuovat oman erityisen lisänsä. Valintoja ohjaavat voimakkaasti paikalliset ja lähituotetut ainekset ja raaka-aineet. Näin siis muun muassa Stadin Puutarhurin peltojen antimet, vastuullisesti pyydetyt kalat ja paikallinen luomuhärkä pääsevät lautasella oikeuksiinsa. Kaikesta tästä syntyy kaikki aistit herättävä innovatiivinen makumaailma ensiluokkaiseen palveluun yhdistettynä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Latva?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Latva skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Latva tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen, kansainvälinen, drinkkipaikka ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Latva?

Helsingin Kaartinkaupungissa, Pohjoisella Makasiinikadulla, Kasarmitorin laidalla sijaitsee ravintola Latva, jonka ytimessä ovat suuri maku, vastuullinen alkuperä sekä intohimo ruokaan ja ensiluokkaiseen palveluun. Suomalaisen, skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden antimet, samoin kuin ajattomat, klassiset annokset ja ruokamaailman uusimmat ja kiinnostavimmat ilmiöt tarjoillaan lounasaikaan päivämenun muodossa kolmen ja neljän ruokalajin kokonaisuuksina. Ruokien aineksina suositaan puhtaita, vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka hankitaan vastuullisilta paikallis- ja lähituottajilta. Viikoittain vaihtuvalla listalla aistejasi kutkuttelevat siis esimerkiksi kotimainen, vastuullisesti pyydetty kala, laadukas luomuliha, metsien antimet ja sesongin parhaassa maussa olevat kasvikset sekä lähellä kypsytetyt juustot. Kotimainen ja skandinaavinen perusta nojaa erityisesti klassisiin annoksiin, joiden erottamattomana parina kulkevat myös laajemmalta omaksutut eurooppalaiset ja muun maailman maut. Kokonaisuuteen kuuluu tietenkin myös annoksiin sopivat juomat. Laatu, luomu ja trendit näkyvät myös mm. viinilistalla. Useimmat viinit ovat luonnonmukaisesti valmistettuja ja tulevat eurooppalaisilta viinitiloilta. Ensiluokkaiseen palveluun sitoutunut avulias henkilökunta tuntee asiansa ja suosittelee mielellään sopivia juomia ateriakokonaisuuksille. Kokonaiselämys on kaikki aistit valtaava. Tässä Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa ravintolassa maut puhuvat puolestaan ja sinusta pidetään hyvää huolta.

Latvan normaalien lounasaukioloaikojen ulkopuolella ravintola on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, kuten juhlaillallisiin, lanseerauksiin ja muihin yritystilaisuuksiin, hääjuhllin ja hyviin bileisiin.