Arvostelut: Krog 16

Munkkisaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Krog 16 Helsinki image 1
Krog 16 Helsinki image 2
Krog 16 Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

16 Krog 16 arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Krog 16 annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jyrki H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka ja mukavan mutkaton palvelu. Menu ja kokonaisuus oli hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Ohto P.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvää palvelua ja erinomaista ruokaa. Juuri sopivan kokoiset annokset, nälkä ei jää. Viihtyisä tila, mukava valaistus, ja bussilla pääsi keskustasta muutamassa minuutissa aivan oven eteen.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja ruoka ylitti kaikki odotukset. Viihtyisä ja tilava ravintola. Sijainti hieman syrjäinen mutta hyvät kulkuyhteydet. Ja ja ja jaa.. Voin suositella paikkaa lämpimästi

"Erinomainen"
6/6
Sanna S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä viihtyisä paikka, hyvä palvelu! Ruoka oli hyvää. Paikan näköalat kuitenkin kaipaisi parantamista. Tarjoilijat palvelu henkisiä ja kertoivat kovasti tilatusta ruoasta sisällöstä. Osasivat suositella sopivat viinit?!

"Hyvä"
4/6
Mika K.viisi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Ruoka oli hyvää ja raikasta, mutta palvelu ontui. Esim. tilattiin drinkki jossa olennaisena osana tuore minttu. Drinkki tuli pöytään, ihmeteltiin mintun puuttumista johon tarjoilija tokaisi että "kuvitelkaa se sinne, minttu oli loppu". Varmaan hyvää huumoria mutta meihin se ei uponnut. Ravintolassa oli lauantai-iltana hyvin tilaa, mutta isompien seurueiden kannattanee varata pöytä etukäteen.

"Upea"
5/6
Veronica S.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Oli kyllä positiivinen yllätys, miten hyvää ruokaa ravintola tarjoili. Erityisesti listan lisukkeet olivat todella maittavat. Ravintolan miljöö ei tarjonnut mitään ihmeellistä, vaikka onkin hyvällä paikalla Helsingissä. Sisältä ravintola oli kuitenkin tunnelmallinen ja viihtyisä. Palvelu oli mukavaa ja rentoa.

"Upea"
5/6
Toni L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto ravintolaan oli todella miellyttävä. Vastaanottava naishenkilö oli erittäin ystävällinen ja avulias. Ravintolan yleisilme on tyylikäs ja miellyttävä. Ruoka oli hyvää. Muutama yksittäinen ok maku, muuten oikein onnistunut ruokailu kokemus. Hintataso hieman kallis, siksi 5/6 arvostelu.

"Erinomainen"
6/6
Teemu M.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli erittäin tyylikäs ja avara. Tarjoilija oli ystävällinen sekä rento ja sai seurueemme viihtymään. Ruoka oli ihan omaa luokkaansa! Todella maukasta ja annokset olivat kauniisti laitettu esille. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Anniina P.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja annokset reilun kokoisia. Söimme skagenin, tartaria ja päivän kalaa paistettua siikaa. Palvelu oli myös hyvää ja mukavan rentoa. Kaunis sisustus oli myös plussaa!

"Upea"
5/6
Pasi T.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kiitos krog 16, seurueemme oli todella tyytyväinen onnistuneeseen iltaan , salin henkilökunta osaavaa ja hurmaavaa , pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla , keittiöstä pöytään tuli vain priimaa , kiitos !