Krog 16

Munkkisaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Krog 16 Helsinki image 1
Krog 16 Helsinki image 2
Krog 16 Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Krog 16 – Tietoja

Helsingissä, Munkkisaarenkadulla sijaitseva ravintola Krog 16 juontaa juurensa sanasta Krog, joka tarkoittaa skandinaavista bistroa. Ravintolan keittiössä rakastetaan sesongille tunnollista skandinaavista ruokaa, johon yhdistetään vaikutteita mm. Ranskan ja Espanjan keittiöistä. Ravintola tarjoilee arkipäivisin ilman varausta lounasta, johon sisältyy salaattipöytä, pöytiin tarjoiltava pääruoka sekä kahvi/tee ja pieni makea. Quandoon kautta netissä on varattavissa herkullinen, päivittäin vaihtuva kolmen ruokalajin päivämenu, kun saapujia on vähintään 10 hlöä. Krog 16:n tyylikkäät, vaalein puun sävyin sekä mustin aksentein sisustetut tilat kabinetteineen taipuvat mitä mainioimmin myös 20–80 hengen ykstyisillallisille ja -tilaisuuksiin, jotka ovat tiedusteltavissa Quandoon kautta. Tee tiedustelu antamalla ensin hlöiden määrä (väh. 20 hlöä) ja lähetä sitten varauskysely halutusta ajankohdasta. Tämän jälkeen pääset sopimaan yksityiskohdista ravintolan kanssa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
Thursday
11:00 - 14:00
Friday
11:00 - 14:00
Saturday
Suljettu

Osoite

Krog 16
Munkkisaarenkatu 16
00150 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

”KARLJOHAN”

Kermainen keitto herkkutateista, rapeaksi friteerattu metsäsienisieni-risottokroketti sekä salaatti kotimaisesta omenasta ja saksanpähkinöistä (L)
11,00 €

PUMPKIN & RICOTTA

Uunissa paahdettua myskikurpitsaa, kikhernettä, paistettua mustatorvisientä sekä hunajalla ja rosmariinilla maustettua ricottaa (L, G)
11,00 €

SALMON & AKVAVIT

Akvaviitilla aateloitua sokerisuolattua lohta, inkiväärillä maustettua pikkelikurkkua, krassia ja katajanmarjavinegretteä (L, G)
11,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Krog 16, Helsinki

Ravintola Krog 16 on moderni skandinaavinen bistro Helsingin Munkkisaaressa, Munkkisaarenkadulla. Lähelle tuovat mm. raitiovaunut 1,2 ja 3 sekä bussit 14, 17 ja 18N. Krog 16:n keittiössä työskentelee ravintola-alan huippuja, jotka luovat skandinaavisia klassikoita modernilla otteella. Ranskan ja Espanjan makumaalimat tuovat annoksiin omat vivahteensa, mikä tekee Krog 16:sta bistrotyylistä erityislaatuisen.

Arkisin pöytiintarjoiltavissa, päivittäin vaihtuvissa lounasannoksissa noudatetaan sesonkeja ja suositaan kotimaisia raaka-aineita. Osa saa sävyisän savuisen makunsa keittiön sydämessä hohkaavassa puuhiiligrillissä. Listalla on vaihdellen niin tuoretta lihaa-, siipikarjaa kuin kalaakin sekä aina maukas kasvisannos. Peruslounaaseen kuuluu myös muutaman erilaisen ruokaisan ja raikkaan salaatin noutopöytä, makea jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Niin ikään herkullinen ja täysipainoinen kolmen ruokalajin päivämenu tarjoillaan, kun tulijoita on vähintään kymmenen ja teet pöytävarauksen netissä. Lounas- ja päivämenulistat löytyvät ravintolan omilta verkkosivuilta.

Illat Krog 16:ssa on varattu suurempien seurueiden illallisille ja yksityistilaisuuksille. Tyylikkään tunnelmallinen tila sopii niin 20–80 hlön illanviettoon kuin jopa 200 hengen tapahtumiin. Ravintolassa on myös kaksi, 75 neliömetrin kabinettia, jotka sopivat esimerkiksi kokoustarkoituksiin tai juhlatilaksi. Kabinetit voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit hoitaa toiveittesi mukaisen tilaisuuden suunnittelun alusta loppuun kätevästi Quandoon varauslomakkeen kautta. Valitse henkilömäärävalikosta kohta “Yli 8 henkilöä?”, jonka jälkeen sinut ohjataan kyselylomakkeelle tarkemman henkilömäärän ja ajankohdan valintaan.

Muutoin ilta-aikaan skandikeittiön herkkuja Helsingissä etsivien kannattaa aina välillä seurata Krog 16:n omia verkkosivuja, sillä silloin tällöin ravintolassa järjestetään kaiken kokoisille seurueille avoimia illallisia, jotka ovat varattavissa Quandoon kautta.

16 Krog 16 arvostelua

Loistava
5.4/6
16 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Jyrki H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka ja mukavan mutkaton palvelu. Menu ja kokonaisuus oli hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Ohto P.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvää palvelua ja erinomaista ruokaa. Juuri sopivan kokoiset annokset, nälkä ei jää. Viihtyisä tila, mukava valaistus, ja bussilla pääsi keskustasta muutamassa minuutissa aivan oven eteen.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja ruoka ylitti kaikki odotukset. Viihtyisä ja tilava ravintola. Sijainti hieman syrjäinen mutta hyvät kulkuyhteydet. Ja ja ja jaa.. Voin suositella paikkaa lämpimästi