Krog 16 – Tietoja

Helsingissä, Munkkisaarenkadulla sijatseva ravintola Krog 16 juontaa juurensa sanasta Krog, joka tarkoittaa skandinaavista bistroa. Tämä tunnelmallinen ravintola tarjoilee arkisin lounasta ja viikonloppuisin hyvää viiniä ja ruokaa rennolla otteella. Ravintolan keittiössä rakastetaan skandinaavista ruokaa, kuitenkin tuoden mukanaan pienen twistin mm. Ranskasta sekä Espanjasta. Tämän Munkkisaaressa, Munkkisaaren Telakan kyljessä sijaitsevan ravintolan tiloista löytyy lisäksi kaksi 75 m²:n kabinetti- ja juhlasalia, joissa onnistuu tapahtumien ja yksityistilaisuuksien järjestäminen jopa 200 hengelle.

Kaikki kuluvan päivän varaukset voit tehdä kätevästi soittamalla ravintolaan: +358 10 336 1570

Tervetuloa herkuttelemaan!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 13:30
18:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 13:30
18:00 - 00:00
lauantai
18:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 13:30
tiistai
11:00 - 13:30
keskiviikko
11:00 - 13:30
18:00 - 23:00

Osoite

Krog 16
Munkkisaarenkatu 16
00150 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

CEVICHE

Ohueksi leikattua tuoretta lohta, lime-punasipuli vinegretteä, vihreää omenaa ja mallasta
8,00 €

TOAST

Grillattua leipää, siianmätiä, punasipulia, vaahdotettua smetanaa ja tuoretta tilliä
8,00 €

CHARCUTERIE

Bruschettaa, ilmakuivattua ibericoa, salamia ja parmankinkkua
8,00 €

Lisää kohteesta Krog 16, Helsinki

Ravintola Krog 16 on moderni skandinaavinen bistro, joka avasi ovensa loppuvuodesta 2017 Helsingin Munkkisaaressa, Munkkisaarenkadulla. Keittiössä työskentelee ravintola-alan huippuja, muun muassa kaksi entistä Suomen kokkimaajoukkueen jäsentä, jotka luovat skandinaavisia klassikoita modernilla otteella. Ranskan ja Espanjan makumaalimat tuovat annoksiin omat vivahteensa, mikä tekee Krog 16:sta bistrotyylistä erityislaatuisen.

Keittiömestarin suunnittelemalla ruokalistalla annokset vaihtuvat sesongin mukaisesti, kunnioittaen aina kotimaisia raaka-aineita. Alkuruoat on tarkoitettu seurueen kesken jaettaviksi, joten annoskateudesta ei kannata olla huolissaan. Napakka valikoima pääruokia houkuttelee niin lihan- ja kalanystäviä kuin kasvisherkuistakin nautiskelevia. Osa annoksista kypsyy keittiön sydämessä hohkaavan puuhiiligrillin hiilloksessa tuoden niihin sävyisän, savuisen maun. Lopuksi aterian kruunaa tietenkin jokin suolaisista tai makeista jälkiruuista. Illallislista on tarjolla keskiviikosta lauantaihin.

Lounasta etsivät löytävät Krog 16:sta maittavat, niin ikään ravintolan tyyliin bistrohenkiset annokset maanantaista perjantaihin. Valittavana on muutama, houkutteleva annosvaihtoehto, joiden seuraan sisältyvät salaattipöydän antimet, tuoretta leipää sekä kahvi ja pieni makean pala.

Skandinaaviset klassikot Espanjan ja Ranskan vaikuttein nautitaan tunnelmallisessa ja viihtyisässä salissa, joka tarjoaa mahdollisuuden intiimiin kahden hengen illalliseen, hyvään arkilounasherkutteluun tai rentoon, isomman porukan illanviettoon. Krog 16:sta tiloissa on myös kaksi helposti muokattavissa olevaa kokous- ja juhlasalia, jotka voidaan yhdistää myös yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Kun vielä ruokasali liitetään mukaan, voi ravintolassa järjestää tapahtumia ja yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle. Tarjoilut voi tilata joko listalta tai ne voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaisesti.

3 Krog 16 arvostelua

Mahtava
5.7/6
3 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
"Upea"5/6
Toni L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto ravintolaan oli todella miellyttävä. Vastaanottava naishenkilö oli erittäin ystävällinen ja avulias. Ravintolan yleisilme on tyylikäs ja miellyttävä. Ruoka oli hyvää. Muutama yksittäinen ok maku, muuten oikein onnistunut ruokailu kokemus. Hintataso hieman kallis, siksi 5/6 arvostelu.

"Erinomainen"6/6
Teemu M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli erittäin tyylikäs ja avara. Tarjoilija oli ystävällinen sekä rento ja sai seurueemme viihtymään. Ruoka oli ihan omaa luokkaansa! Todella maukasta ja annokset olivat kauniisti laitettu esille. Suosittelen!

"Erinomainen"6/6
Alina U.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Vastaanotto oli ystävällinen ja ruoka oli todella herkullista ja tunnelma oli ihana ❤️