Krog 16

Munkkisaariskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.4/6
13 arvostelua
Krog 16 Helsinki image 1
Krog 16 Helsinki image 2
Krog 16 Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Krog 16 – Tietoja

Helsingissä, Munkkisaarenkadulla sijatseva ravintola Krog 16 juontaa juurensa sanasta Krog, joka tarkoittaa skandinaavista bistroa. Tämä tunnelmallinen ravintola tarjoilee arkisin lounasta ja viikonloppuisin hyvää viiniä ja ruokaa rennolla otteella. Ravintolan keittiössä rakastetaan skandinaavista ruokaa, kuitenkin tuoden mukanaan pienen twistin mm. Ranskasta sekä Espanjasta. Tämän Munkkisaaressa, Munkkisaaren Telakan kyljessä sijaitsevan ravintolan tiloista löytyy lisäksi kaksi 75 m²:n kabinetti- ja juhlasalia, joissa onnistuu tapahtumien ja yksityistilaisuuksien järjestäminen jopa 200 hengelle.

Kaikki kuluvan päivän varaukset voit tehdä kätevästi soittamalla ravintolaan: +358 10 336 1570

Tervetuloa herkuttelemaan!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 13:30
Tuesday
11:00 - 13:30
Wednesday
11:00 - 13:30
Thursday
11:00 - 13:30
Friday
11:00 - 13:30

Osoite

Krog 16
Munkkisaarenkatu 16
00150 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

”KARLJOHAN”

Kermainen keitto herkkutateista, rapeaksi friteerattu metsäsienisieni-risottokroketti sekä salaatti kotimaisesta omenasta ja saksanpähkinöistä (L)
11,00 €

PUMPKIN & RICOTTA

Uunissa paahdettua myskikurpitsaa, kikhernettä, paistettua mustatorvisientä sekä hunajalla ja rosmariinilla maustettua ricottaa (L, G)
11,00 €

SALMON & AKVAVIT

Akvaviitilla aateloitua sokerisuolattua lohta, inkiväärillä maustettua pikkelikurkkua, krassia ja katajanmarjavinegretteä (L, G)
11,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Krog 16, Helsinki

Ravintola Krog 16 on moderni skandinaavinen bistro, joka avasi ovensa loppuvuodesta 2017 Helsingin Munkkisaaressa, Munkkisaarenkadulla. Keittiössä työskentelee ravintola-alan huippuja, muun muassa kaksi entistä Suomen kokkimaajoukkueen jäsentä, jotka luovat skandinaavisia klassikoita modernilla otteella. Ranskan ja Espanjan makumaalimat tuovat annoksiin omat vivahteensa, mikä tekee Krog 16:sta bistrotyylistä erityislaatuisen.

Keittiömestarin suunnittelemalla ruokalistalla annokset vaihtuvat sesongin mukaisesti, kunnioittaen aina kotimaisia raaka-aineita. Alkuruoat on tarkoitettu seurueen kesken jaettaviksi, joten annoskateudesta ei kannata olla huolissaan. Napakka valikoima pääruokia houkuttelee niin lihan- ja kalanystäviä kuin kasvisherkuistakin nautiskelevia. Osa annoksista kypsyy keittiön sydämessä hohkaavan puuhiiligrillin hiilloksessa tuoden niihin sävyisän, savuisen maun. Lopuksi aterian kruunaa tietenkin jokin suolaisista tai makeista jälkiruuista. Illallislista on tarjolla keskiviikosta lauantaihin.

Lounasta etsivät löytävät Krog 16:sta maittavat, niin ikään ravintolan tyyliin bistrohenkiset annokset maanantaista perjantaihin. Valittavana on muutama, houkutteleva annosvaihtoehto, joiden seuraan sisältyvät salaattipöydän antimet, tuoretta leipää sekä kahvi ja pieni makean pala.

Skandinaaviset klassikot Espanjan ja Ranskan vaikuttein nautitaan tunnelmallisessa ja viihtyisässä salissa, joka tarjoaa mahdollisuuden intiimiin kahden hengen illalliseen, hyvään arkilounasherkutteluun tai rentoon, isomman porukan illanviettoon. Krog 16:sta tiloissa on myös kaksi helposti muokattavissa olevaa kokous- ja juhlasalia, jotka voidaan yhdistää myös yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Kun vielä ruokasali liitetään mukaan, voi ravintolassa järjestää tapahtumia ja yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle. Tarjoilut voi tilata joko listalta tai ne voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaisesti.

13 Krog 16 arvostelua

Loistava
5.4/6
13 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Ohto P.19 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvää palvelua ja erinomaista ruokaa. Juuri sopivan kokoiset annokset, nälkä ei jää. Viihtyisä tila, mukava valaistus, ja bussilla pääsi keskustasta muutamassa minuutissa aivan oven eteen.

"Erinomainen"
6/6
Risto H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hieno palvelu ja ruoka ylitti kaikki odotukset. Viihtyisä ja tilava ravintola. Sijainti hieman syrjäinen mutta hyvät kulkuyhteydet. Ja ja ja jaa.. Voin suositella paikkaa lämpimästi

"Erinomainen"
6/6
Sanna S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä viihtyisä paikka, hyvä palvelu! Ruoka oli hyvää. Paikan näköalat kuitenkin kaipaisi parantamista. Tarjoilijat palvelu henkisiä ja kertoivat kovasti tilatusta ruoasta sisällöstä. Osasivat suositella sopivat viinit?!