Arvostelut: Kratae Thai Cuisine

Keskustathaimaalainen, aasialainen
Mahtava
5.6/6
9 arvostelua
Kratae Thai Cuisine Turku image 1
Kratae Thai Cuisine Turku image 2
Kratae Thai Cuisine Turku image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

9 Kratae Thai Cuisine arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kratae Thai Cuisine annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.6/6
9 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Pirkka-Pekka R.neljä päivää sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli hyvää ja aika tulistakin, kun otin kaikista tulisimman annoksen. Taustalla soi ihan miellyttävä musiikki ja tarjoilija oli tosi iloinen ja ystävällinen. Annokset olivat hyvän kokoisia.

"Erinomainen"
6/6
Jukka N.18 päivää sitten · 4 arvostelua

Mukava ja ystävällinen palvelu. Hyvä tunnelma, lämminhenkiset tarjoilijat. Suosittelen kokeilemaan, on sitten lounas tai illallinen. Hienoa, että tällaisia pieniä yrittäjävetoisia paikkoja on olemassa. Hyvää Uutta Vuotta.

"Erinomainen"
6/6
Olli M.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Excellent buffet with fresh ingredients.Place was almost full when we arrived at lunchtime but our table was reserved. Cosy atmosphere and friendly staff, highly recommended.

"Erinomainen"
6/6
Rami W.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli maukasta ja henkilökunta ystävällistä, Ravintolaan oli pyritty luomaan thaimaalaista tunnelmaa. Ruuan tulisuudet oli mielestäni hyvin merkitty ruokalistaan. Itselläni oli mieto vaihtoehto, mutta mausteisempaan makuunkin löytyi vaihtoehtoja. Henkilökunta pyrki myös seuraamaan asiakkaita ja tiedusteli esimerkiksi "tulisuudesta"

"Erinomainen"
6/6
Sirkka S.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Koko neljän hengen seuruemme oli tyytyväinen ravintolaan. Ruoka oli maukasta, sopivasti maustettua, ei liian tulista. Hinnat olivat hyvin eduliset. Ravintola oli siisti ja tyylikäs. Palvelu oli hyvää ja nopeaa.

"Upea"
5/6
Satu H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka hyvää ja annokset kookkaita. Erityistoiveet huomioitiin ja palvelu ystävällistä vaikka oli hiljainen ilta ravintolassa meidät palveltiin loppuun saakka hyvin eikä tullut tunnetta että olisivat lähteneet mieluummin kotiin, kuten joissain muissa paikoissa on käynyt.

"Erinomainen"
6/6
Iidaliisa P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa ja todella ystävällinen palvelu. Isompikin seurue saa ruuat nopeasti, ja listalta löytyy tulisempaa ja vähemmän tulista, useampaan makuun. Vihreä curry erityisen hyvää!

"Upea"
5/6
Saija S.kolme kuukautta sitten · 6 arvostelua

Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka! Hinta-laatusuhde oikein hyvä ja sen huomaa asiakasmäärästä, koko ajan lähes täyttä kun olimme lounaalla sunnuntaina iltapäivällä. Kiinnostaisi kokeilla myös lounasaikaan!

"Hyvä"
4/6
Heidi H.vuosi sitten · 5 arvostelua

Sunnuntaina iltapäivällä olimme paikan ainoat asiakkaat. Ruoka oli hyvää, ei moittimista joskaan ei myöskään mikään ihmeellinen makuelämys. Tilat olivat siistit, arkiset. Suosittelisin lähinnä arkilounaspaikkana, viikonloppuna kaipaisin jotain vähän enemmän.