Arvostelut: Johans

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

8 Johans arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Johans annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Mika L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja iloinen palvelu ja asiakkaan toiveet otettiin huomioon erityisrn hyvin. Ruoka on vuosi vuoden jälkeen edelleen yhtä maittavaa ja annokset riittäviä. Ehdottomasti suositeltava paikka.

"Erinomainen"
6/6
Jussi P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Miljöö ja tilat ainutlaatuiset ja hienot sekä palvelu ensiluokkaista. Ruoka oli oikein hyvää ja tarjolla olleet viinit sopivat hyvin ateriaan. Hintataso ehkä aavistuksen korkea ruoan tyyliin nähden. Kaiken kaikkiaan oikein myönteinen kokemus joka tapauksessa.

"Erinomainen"
6/6
Doris I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaunis vanha miljöö, hyvä ruoka ja palvelu pelasi. Iltamme kruunasi Tessa Virta orkesteri Mikko Pettisen kanssa. Ulkona satoi välilllä kaatamalla, mutta se ei haitannut, koska esitys ja pöydät olivat sisätiloissa.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kiva ympäristö , hyvää palvelua , erittäin hyvää ruokaa ja lasten annos onnistui eikä tarvinnut odottaa ruokaa turhan kauan vaikka oli äitienpäivä eikä ollut pakko ottaa menu mutta pieni keitto olisi ollut kiva ja jotain muuta kun mutakakkua vaikka pelkkä jäätelö .

"Upea"
5/6
Satu E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kiva ilta elävän musiikin (Tessa Virta) parissa 26.8.2016 tunnelmallisessa Porvoon vanhan kaupungin miljöössä. Tarjoilu oli ystävällistä ja rivakkaa. Ruoka oli hyvää ja hinta-laatu-suhde hyvin kohdallaan. Menemme varmasti uudelleen ensi kesänä, kun tämä viehättävä kesäravintola taas avaa ovensa.

"Upea"
5/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maalaissalaatti oli kokonaisuutena hieman rasvainen ja annoksessa ollutta pekonia ollut ehditty paistaa rapeaksi, vaan oli vetelä lörö. Ihanan rapeat krutongit. Mukava ja ystävällinen palvelu. ok.

"Upea"
5/6
tiina l.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihana tunnelma ja ystavallinen palvelu. Menu on suppea mutta hyva ruoka. Kiva kokemus ja menisin uudestaan. Kesalla loistava sijainti. Hinta oli aivan kohdallaan. Iloinen asiakas

"Huono"
2/6
Jan L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paikka on mukava, tarjoilu ystävällistä, mutta ruoka oli hinta-laatusuhteeltaan huonohko. Suhteellisen kallis hinta edellyttäisi erinomaista ruokaa. Sitä ei tällä kertaa saatu. Ravintoloitsijalla parannettavaa tältä osin.