Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 8 arvostelua

Johans

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Johans

Upea historiallinen miljöö, Porvoon vanhan keskustan idyllinen tunnelma ja mainio kesäruoka kohtaavat ravintola Johansissa. Tämä ainoastaan kesäisin avoinna oleva ravintola tarjoilee suomalaiseen suveen loistavasti sopivia kansainvälisiä makuja ihanteellisissa maisemissa Porvoonjoen varrella Jokikadulla. Ruoan lisäksi Johansin pihaterassilla voi nauttia kulttuurista monien tapahtumien ansiosta. Laadukkaat live-esiintyjät viihdyttävät ruokailijoita musiikillaan joka viikko. Lisäksi ravintolan pihapiirissä voi aistia suomalaisen kulttuurihistorian havinaa, sillä kansallisrunoilija J. L. Runeberg asui aikoinaan samassa paikassa perheineen. Johansin keittiö noudattaa myös ruoanlaitossa rouva Fredrika Runebergin perinnön jalanjälkiä.

Aukioloajat

  • Maanantai 12:00 - 16:00
  • Tiistai 12:00 - 16:00
  • Keskiviikko 12:00 - 16:00
  • Torstai 12:00 - 16:00
  • Perjantai 12:00 - 20:00
  • Lauantai 12:00 - 20:00
  • Sunnutai 12:00 - 16:00
Johans, Jokikatu 8, 06100 Porvoo

Filosofia

Kesäravintola Johans tarjoaa perinteitä kunnioittavia, mutta modernisoituja versioita perinteisistä suomalaisista ruoista sekä parhaita kansainvälisiä Suomen kesään sopivia makuja Jokikadulla Porvoon vanhassa kaupungissa. Johansin päivä alkaa lounaalla ja päättyy herkulliseen à la carte -illalliseen. Lounaan ja päivällisen välisenä aikana tarjolla on suussasulavia kahvilatuotteita. Ravintolan hieno terassi on mitä upein paikka nauttia ruoista ja juomista kauniina kesäpäivänä. Johansin sijainti ja miljöö ovatkin jo itsessään riittävä syy saapua paikalle. Ravintolan jokirantaan laskeutuvan sisäpihan terassilta avautuu suorat näkymät idylliselle Porvoonjoelle ja terassilla on myös oma laituri, johon on mahdollista kiinnittyä omalla veneellä. Tässä toista sataa vuotta vanhassa ihanteellisessa pihapiirissä tuntuu, että aika olisi pysähtynyt ja ympäristössä voi aistia Runebergin ajan historiallista tunnelmaa.

Kulttuurinnälkään Johans tarjoilee laadukasta ohjelmaa läpi kesän. Tapahtumat sijoittuvat niin ikään ravintolan sisäpihalle. Vaikka piha onkin ravintolan sydän ja vetovoimaisin osa, myös ravintolan sisätilat ovat kokemisen ja näkemisen arvoiset. Vanhaan aittaan ja tallirakennukseen rakennetuissa neljässä erillisessä ravintolatilassa on kodikas tunnelma, ja sateisen sään sattuessa ne tarjoavat mainiot puitteet nautiskeluun. Johans tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoasta, juomasta ja kulttuurista Porvoon viehättävissä maisemissa vapusta alkaen niin pitkälle syyskuuhun kuin sää sallii.

8 arvostelua

5.1 /6 Loistava 8 arvostelua
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: herkullinen
Palvelu: loistava
4 6
3 5
0 4
0 3
1 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
25.10.2016 13:15

Hyvä ja iloinen palvelu ja asiakkaan toiveet otettiin huomioon erityisrn hyvin. Ruoka on vuosi vuoden jälkeen edelleen yhtä maittavaa ja annokset riittäviä. Ehdottomasti suositeltava paikka.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.08.2016 10:29

Miljöö ja tilat ainutlaatuiset ja hienot sekä palvelu ensiluokkaista. Ruoka oli oikein hyvää ja tarjolla olleet viinit sopivat hyvin ateriaan. Hintataso ehkä aavistuksen korkea ruoan tyyliin nähden. Kaiken kaikkiaan oikein myönteinen kokemus joka tapauksessa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
05.08.2016 16:02

Kaunis vanha miljöö, hyvä ruoka ja palvelu pelasi. Iltamme kruunasi Tessa Virta orkesteri Mikko Pettisen kanssa. Ulkona satoi välilllä kaatamalla, mutta se ei haitannut, koska esitys ja pöydät olivat sisätiloissa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.05.2016 09:05

Kiva ympäristö , hyvää palvelua , erittäin hyvää ruokaa ja lasten annos onnistui eikä tarvinnut odottaa ruokaa turhan kauan vaikka oli äitienpäivä eikä ollut pakko ottaa menu mutta pieni keitto olisi ollut kiva ja jotain muuta kun mutakakkua vaikka pelkkä jäätelö .

1 arvostelu tähän mennessä 5
30.08.2016 13:52

Kiva ilta elävän musiikin (Tessa Virta) parissa 26.8.2016 tunnelmallisessa Porvoon vanhan kaupungin miljöössä. Tarjoilu oli ystävällistä ja rivakkaa. Ruoka oli hyvää ja hinta-laatu-suhde hyvin kohdallaan. Menemme varmasti uudelleen ensi kesänä, kun tämä viehättävä kesäravintola taas avaa ovensa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.07.2016 09:25

Maalaissalaatti oli kokonaisuutena hieman rasvainen ja annoksessa ollutta pekonia ollut ehditty paistaa rapeaksi, vaan oli vetelä lörö. Ihanan rapeat krutongit. Mukava ja ystävällinen palvelu. ok.

1 arvostelu tähän mennessä 5
14.10.2016 19:21

Ihana tunnelma ja ystavallinen palvelu. Menu on suppea mutta hyva ruoka. Kiva kokemus ja menisin uudestaan. Kesalla loistava sijainti. Hinta oli aivan kohdallaan. Iloinen asiakas

1 arvostelu tähän mennessä 2
21.07.2016 09:24

Paikka on mukava, tarjoilu ystävällistä, mutta ruoka oli hinta-laatusuhteeltaan huonohko. Suhteellisen kallis hinta edellyttäisi erinomaista ruokaa. Sitä ei tällä kertaa saatu. Ravintoloitsijalla parannettavaa tältä osin.