Johans

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Johans – Tietoja

Upea historiallinen miljöö, Porvoon vanhan keskustan idyllinen tunnelma ja mainio kesäruoka kohtaavat ravintola Johansissa. Tämä ainoastaan kesäisin avoinna oleva ravintola tarjoilee suomalaiseen suveen loistavasti sopivia kansainvälisiä makuja ihanteellisissa maisemissa Porvoonjoen varrella Jokikadulla. Ruoan lisäksi Johansin pihaterassilla voi nauttia kulttuurista monien tapahtumien ansiosta. Laadukkaat live-esiintyjät viihdyttävät ruokailijoita musiikillaan joka viikko. Lisäksi ravintolan pihapiirissä voi aistia suomalaisen kulttuurihistorian havinaa, sillä kansallisrunoilija J. L. Runeberg asui aikoinaan samassa paikassa perheineen. Johansin keittiö noudattaa myös ruoanlaitossa rouva Fredrika Runebergin perinnön jalanjälkiä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
12:00 - 16:00
Wednesday
12:00 - 16:00
Thursday
12:00 - 16:00
Friday
12:00 - 20:00
Saturday
12:00 - 20:00
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
12:00 - 16:00

Osoite

Johans
Jokikatu 8
06100 Porvoo

Lisää kohteesta Johans, Porvoo

Kesäravintola Johans tarjoaa perinteitä kunnioittavia, mutta modernisoituja versioita perinteisistä suomalaisista ruoista sekä parhaita kansainvälisiä Suomen kesään sopivia makuja Jokikadulla Porvoon vanhassa kaupungissa. Johansin päivä alkaa lounaalla ja päättyy herkulliseen à la carte -illalliseen. Lounaan ja päivällisen välisenä aikana tarjolla on suussasulavia kahvilatuotteita. Ravintolan hieno terassi on mitä upein paikka nauttia ruoista ja juomista kauniina kesäpäivänä. Johansin sijainti ja miljöö ovatkin jo itsessään riittävä syy saapua paikalle. Ravintolan jokirantaan laskeutuvan sisäpihan terassilta avautuu suorat näkymät idylliselle Porvoonjoelle ja terassilla on myös oma laituri, johon on mahdollista kiinnittyä omalla veneellä. Tässä toista sataa vuotta vanhassa ihanteellisessa pihapiirissä tuntuu, että aika olisi pysähtynyt ja ympäristössä voi aistia Runebergin ajan historiallista tunnelmaa.

Kulttuurinnälkään Johans tarjoilee laadukasta ohjelmaa läpi kesän. Tapahtumat sijoittuvat niin ikään ravintolan sisäpihalle. Vaikka piha onkin ravintolan sydän ja vetovoimaisin osa, myös ravintolan sisätilat ovat kokemisen ja näkemisen arvoiset. Vanhaan aittaan ja tallirakennukseen rakennetuissa neljässä erillisessä ravintolatilassa on kodikas tunnelma, ja sateisen sään sattuessa ne tarjoavat mainiot puitteet nautiskeluun. Johans tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoasta, juomasta ja kulttuurista Porvoon viehättävissä maisemissa vapusta alkaen niin pitkälle syyskuuhun kuin sää sallii.

8 Johans arvostelua

Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
"Erinomainen"
6/6
Mika L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja iloinen palvelu ja asiakkaan toiveet otettiin huomioon erityisrn hyvin. Ruoka on vuosi vuoden jälkeen edelleen yhtä maittavaa ja annokset riittäviä. Ehdottomasti suositeltava paikka.

"Erinomainen"
6/6
Jussi P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Miljöö ja tilat ainutlaatuiset ja hienot sekä palvelu ensiluokkaista. Ruoka oli oikein hyvää ja tarjolla olleet viinit sopivat hyvin ateriaan. Hintataso ehkä aavistuksen korkea ruoan tyyliin nähden. Kaiken kaikkiaan oikein myönteinen kokemus joka tapauksessa.

"Erinomainen"
6/6
Doris I.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kaunis vanha miljöö, hyvä ruoka ja palvelu pelasi. Iltamme kruunasi Tessa Virta orkesteri Mikko Pettisen kanssa. Ulkona satoi välilllä kaatamalla, mutta se ei haitannut, koska esitys ja pöydät olivat sisätiloissa.