Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Hard Rock Cafe Helsinki
Hard Rock Cafe Helsinki Arvostelut

Arvostelut: Hard Rock Cafe Helsinki

Keskustaamerikkalainen, kansainvälinen
Loistava
4.8/6
12 arvostelua
Hard Rock Cafe Helsinki Helsinki image 1
Hard Rock Cafe Helsinki Helsinki image 2
Hard Rock Cafe Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

12 Hard Rock Cafe Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Hard Rock Cafe Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
12 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Юрий Б.11 päivää sitten · 1 arvostelu

All is good, thx very match. I will be back

"Erinomainen"
6/6
han w.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Very kind and good service. Staff provided unexpected surprise for my aunt birthday which brings her great pleasure. This is her wonderful memory during her first visit to Finland.

"Erinomainen"
6/6
Sofia S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli kivaa. Ravintola on viihtyisä ja tarjoilijat mukavia :) Tytär sai mieleisensä jäätelöannoksen juhlapäivänään. Varaus oli mutkatonta ja pöytä oli valmiina kun tulimme. Ruoka on aina ollut hyvää ja drinkit maukkaita. Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Liisa R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Meitä oli neljä henkeä ja olimme kaikki ensimmäistä kertaa Hard Rock Cafessa. Käynti oli miellyttävä kokemus. Palvelu erittäin hyvää. Palvelu englanniksi oli hauskaa. Hyvä ruoka. Kiva tunnelma. Ravintolan sijainti on erinomainen.

"Upea"
5/6
Kimmo K.kuusi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Yllätykseksemme varaus oli suunnattu baarin puolelle. Henkilökunta kuitenkin järjesti meille nopeasti todella hyvän pöydän. Ruoka oli hyvää, ei mitään fine dining ruokaa, mutta emme sitä odottaneetkaan. Lasten valikoima hyvä ja hinnat varsinkin lasten annoksissa edulliset. Paikka todella siisti ja mielenkiintoinen ympäristönsä puolesta.

"Upea"
5/6
Pirjo V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rento meininki ja hyvä ruoka. Palvelu ehkä hieman tökki. Eräs seurueestamme sai salaattinsa vasta kun me muut jo olimme lopettelemassa. Paperia myös jouduimme pyytämään naisten wc.n, kun oli kaikista kopeista loppu. Mutta tulemme kyllä uudelleen.

"Upea"
5/6
Tara H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

hyvät ruoat, mukavat tarjoilijat ja hieno paikka. ruoat olivat ehkä vähän kalliimmasta päästä, mutta rahansa arvoisia silti. mentiin isolla kaveriporukalla ilman ongelmia ja ruoka tuli mukavan nopeasti

"Huono"
2/6
Jari Y.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tilaamani ruoka Fish & Chips oli tosi huono. Siinä ei ollut mitään sellaista kuin OIKEAN Fish & Chips-annoksen kuuluisi olla. Kalaa oli paistettu liian kauan, kastike oli liian kitkerää. Ranskalaiset ja salaatti menetteli. En syö toista kertaa samaa annosta enkä aio suositella sitä muillekaan. Syömäni annos saa minut miettimään kannattaako tulla ravintolaan toisen kerran syömään. Bändi Drink Floyd oli loistava. Siitä pisteet 10 ravintolalle.

"Upea"
5/6
Kari T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Irish Coffee on surkea. Liikaa kahvia ja huono maku. Muuten kaikin puolin kiva paikka. Kevyempiä annoksia voisi ehkä olla enemmän. Suosittelen mielelläni muillekin ihmisille. Kiitos.

"Upea"
5/6
Ulf N.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu oli tosi hyvä ja ruoka maistui koko kuuden hengen porukalle.