Haiku Sushi

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Haiku Sushi Helsinki image 1
Haiku Sushi Helsinki image 2
Haiku Sushi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Haiku Sushi – Tietoja

Kaunis ja valoisa, puunsävyin sisustettu Haiku Sushi sijaitsee oivallisella paikalla Lasipalatsissa Helsingin Mannerheimintiellä, aivan kauppakeskus Kampin kupeessa. Monipuolinen sushibuffet on tarjolla niin herkullista ja terveellistä lounasta kuin illallistakin etsiville. Perinteisempien nigirien ja makien lisäksi Haikusta saa muun muassa temakizushia, jossa raaka-aineet kääräistään merilevän sisään tötterölle ja täytteitä on pikku-sushipaloja runsaammin. Buffet vastaa hyvin myös erilaisiin ruokavalioihin, joten myös kasvis-, vegaani- ja gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy mukavasti. Sushibuffen lisäksi tarjolla on myös valmiita, eri kokoisia sushi-settejä sekä klassisia japanilaisia snacksejä, misokeittoa, wakame-salaattia ja edamame-papuja. Lisäksi Haikusta saa trendikkäitä poke bowleja – kasvisten, avokadon ja merilevän kera riisipedille koottuna joko lohella tai tofulla ja japanilaisella munakkaalla.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Haiku Sushi
Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki

5 Haiku Sushi arvostelua

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
"Upea"
5/6
Sari M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli Erittäin ystävällistä, sushi tili tosi nupeasti ja se oli erittäin maukasta ja tuoretta. Haiku on hyvällä paikalla ja sen sisustus on hyvin harmoninen ja rauhallinen.

"Upea"
5/6
Raili B.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Haiku-ravintola on loistavalla paikalla ja ruoka on hyvää. Tosin susheja oli vähän vaikea syödä puikoilla, koska ne olivat isoja ja hajoavia. Tulen toisenkin kerran syömään.

"Erinomainen"
6/6
Juuli L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja laadukasta tuoretta sushia. Paljon eri vaihtoehtoja saatavilla ja kokoajan tuli lisää

Lisää kohteesta Haiku Sushi, Helsinki

Koska Haiku Sushi sijaitsee Lasipalatsissa Mannerheimintiellä, aivan Helsingin ydinkeskustassa, on sinne helppo saapua julkisilla ja kävellä herkuttelemaan vaikkapa keskustassa asioita hoitaessa, työpäivän aikana lounaalla tai shoppailupäivän päätteeksi illallisella. Lisäksi Haiku on auki joka päivä lounasajasta iltaan. Monipuolinen sushibuffet, tilaamista helpottavat valmiit sushisetit sekä maukkaat poke bowlit ovat Haikun erikoisalaa.

Tuoreen, käsintehdyn sushin raaka-aineina käytetään riisin lisäksi muun muassa erilaisia kaloja kuten merilohta, ankeriasta, surimipuikkoja, haimonnia, turskaa ja tonnikalaa; sekä kasvissyöjille sopivia avokadoa, tofua, inari-tofua, tamago-munakasta sekä wakame-merilevää. Sushilajeina ovat nigirit, erilaiset makit ja ovaalinmuotoiset gunkanit. Haikusta saa myös tötterölle käärittäviä, runsaita temaki-rullia, joita Helsingissä saa vain harvasta paikasta. Mikäli kaipaat gluteenittomia vaihtoehtoja, vain paneroidut sushit, surimit, unagi-kastike, miso-keitto ja inari-tofu ovat poissuljettuja vaihtoehtoja. Saatavilla on myös gluteenitonta soijaa. Mikäli valinnan vaikeus yllättää, on tarjolla myös sushisettejä moneen makuun.

Myös maukas vaihtoehto on valita listalta vaikkapa jokin japanilainen pikkuannos, kuten merisuolalla maustetut edamame-pavut ja raikas wakame-salaatti ja jatkaa sitten poke bowlilla. Näiden annoskulhojen pohjalle laitetaan ensin riisiä ja päälle kerrostetaan raikkaita kasviksia, avokadoa ja merilevää sekä valintasi mukaan joko tuoretta lohta tai inari-tofua ja japanilaista munakasta.