Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kamppi
Haiku Sushi

Haiku Sushi

sushiravintola, japanilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin12€

Kuva kohteesta Haiku Sushi, Kamppi, Helsinki
Haiku Sushi ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Haiku Sushi – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Suljettu tänään
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Haiku Sushi

Kaunis ja valoisa, puunsävyin sisustettu Haiku Sushi sijaitsee oivallisella paikalla Lasipalatsissa Helsingin Mannerheimintiellä, aivan kauppakeskus Kampin kupeessa. Monipuolinen sushibuffet on tarjolla niin herkullista ja terveellistä lounasta kuin illallistakin etsiville. Perinteisempien nigirien ja makien lisäksi Haikusta saa muun muassa temakizushia, jossa raaka-aineet kääräistään merilevän sisään tötterölle ja täytteitä on pikku-sushipaloja runsaammin. Buffet vastaa hyvin myös erilaisiin ruokavalioihin, joten myös kasvis-, vegaani- ja gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy mukavasti. Sushibuffen lisäksi tarjolla on myös valmiita, eri kokoisia sushi-settejä sekä klassisia japanilaisia snacksejä, misokeittoa, wakame-salaattia ja edamame-papuja. Lisäksi Haikusta saa trendikkäitä poke bowleja – kasvisten, avokadon ja merilevän kera riisipedille koottuna joko lohella tai tofulla ja japanilaisella munakkaalla.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Haiku Sushi pöytiä ulkona?

Kyllä, ravintolassa Haiku Sushi on pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Haiku Sushi sushiravintola ruokaa?

Kyllä, ravintola Haiku Sushi tarjoilee sushiravintola ruokaa ja myös japanilainen, aasialainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Haiku Sushi?

Koska Haiku Sushi sijaitsee Lasipalatsissa Mannerheimintiellä, aivan Helsingin ydinkeskustassa, on sinne helppo saapua julkisilla ja kävellä herkuttelemaan vaikkapa keskustassa asioita hoitaessa, työpäivän aikana lounaalla tai shoppailupäivän päätteeksi illallisella. Lisäksi Haiku on auki joka päivä lounasajasta iltaan. Monipuolinen sushibuffet, tilaamista helpottavat valmiit sushisetit sekä maukkaat poke bowlit ovat Haikun erikoisalaa.

Tuoreen, käsintehdyn sushin raaka-aineina käytetään riisin lisäksi muun muassa erilaisia kaloja kuten merilohta, ankeriasta, surimipuikkoja, haimonnia, turskaa ja tonnikalaa; sekä kasvissyöjille sopivia avokadoa, tofua, inari-tofua, tamago-munakasta sekä wakame-merilevää. Sushilajeina ovat nigirit, erilaiset makit ja ovaalinmuotoiset gunkanit. Haikusta saa myös tötterölle käärittäviä, runsaita temaki-rullia, joita Helsingissä saa vain harvasta paikasta. Mikäli kaipaat gluteenittomia vaihtoehtoja, vain paneroidut sushit, surimit, unagi-kastike, miso-keitto ja inari-tofu ovat poissuljettuja vaihtoehtoja. Saatavilla on myös gluteenitonta soijaa. Mikäli valinnan vaikeus yllättää, on tarjolla myös sushisettejä moneen makuun.

Myös maukas vaihtoehto on valita listalta vaikkapa jokin japanilainen pikkuannos, kuten merisuolalla maustetut edamame-pavut ja raikas wakame-salaatti ja jatkaa sitten poke bowlilla. Näiden annoskulhojen pohjalle laitetaan ensin riisiä ja päälle kerrostetaan raikkaita kasviksia, avokadoa ja merilevää sekä valintasi mukaan joko tuoretta lohta tai inari-tofua ja japanilaista munakasta.