Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Tapiola
Funky Burger Tapiola

Funky Burger Tapiola

hampurilaispaikka, amerikkalainen

Pääruoat maksavat noin13€

Kuva kohteesta Funky Burger Tapiola, Tapiola, Espoo
Funky Burger Tapiola ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Funky Burger Tapiola – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Funky Burger Tapiola

Funky Burger on urbaani sporttibaari ja laadukas koko perheen ruokaravintola, joka tarjoaa hyvää ruokaa ja mieletöntä fiilistä AINOA-kauppakeskuksessa Espoon Tapiolassa. Urheilunälkä talttuu lukuisilta screeneiltä näytettävällä huippu-urheilulla samalla kun vatsa täytyy keittiön valmistamalla loistosapuskalla. Kuuluisien burgereiden lisäksi tarjolla on kattava valikoima muita herkullisia ruokia kuten salaatteja, nachoja ja grilliherkkuja. Erityismaininnan ansaitsee harvinaisen monipuolinen lasten menu, joka takaa nautintoja myös perheen pienimmille. Funky Burger on ehdottomasti paras valinta Tapiolassa kaikille amerikkalaisen ruoan ja penkkiurheilun ystäville.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Funky Burger Tapiola pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Funky Burger Tapiola ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Funky Burger Tapiola hampurilaispaikka ruokaa?

Kyllä, ravintola Funky Burger Tapiola tarjoilee hampurilaispaikka ruokaa ja myös amerikkalainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Funky Burger Tapiola?

Jos perinteinen amerikkalainen ruoka ja urheilu ovat lähellä sydäntäsi, Funky Burger Espoon Tapiolassa on juuri sinua varten! Ravintola ei kuitenkaan ole niinkään perinteinen sporttibaari vaan Funky Burgerin kokonaisuus ruokatarjonnasta tunnelmaan rakentuu ohjenuorina toimineisiin käsitteisiin laatu ja urbaani, ja ravintolan kohderyhmä ovat urheilun ystävien lisäksi kaikki modernit kaupunkilaiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Keittiön väki valmistaa kaikki annokset lähialueilta saatavista raaka-aineista uniikkien reseptien mukaan käsin hampurilaisten pihvejä myöten. Päivittäin vaihtuva lounaslista tarjoaa modernilla otteella maustettua maukasta kotiruokaa ja illalla voi nauttia houkuttelevan ruokalistan lukuisista hampurilaisista, salaateista tai vaikka tulisista kanansiivistä. Ruokalistan lasten oma ja poikkeuksellisen laaja Kids Only -osio takaa makunautinnot koko perheelle.

Amerikkalaisen ruoan ohella toinen oleellinen osa Funky Burgerin konseptia on urheilu, josta voi nauttia useilta screeneiltä. Ravintola kannustaa vahvasti espoolaista urheilua ja onkin valloittanut paikallisten sydämet maistuvan ruoan lisäksi loistavalla urheilufiiliksellä. Kauppakeskus AINOA:ssa sijaitseva Funky Burger on avoinna joka päivä ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet katsomaan huippu-urheilua, nauttimaan vastustamattomista burgereista, maistuvista oluista, hyvän fiiliksen palvelusta ja rennon urbaanista tunnelmasta Tapiolassa.