Ravintolat
Espoo
Espoo
Tapiola
Funky Burger Tapiola
Funky Burger Tapiola Arvostelut

Arvostelut: Funky Burger Tapiola

TapiolaHampurilainen, Amerikkalainen
Erittäin hyvä
4.4/6
13 arvostelua
Funky Burger Tapiola Espoo image 1
Funky Burger Tapiola Espoo image 2
Funky Burger Tapiola Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

13 Funky Burger Tapiola arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Funky Burger Tapiola annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.4/6
13 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Patrick P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen palvelu, maukkaita burgereita ja päälle laaja valikoima hyviä oluita. Miellyttävä ja rento fiilis, myös lasten mieleen!

"Erinomainen"
6/6
Teija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Espoon parhaat hampparit, kiva kun voi jättää myös leivän halutessaan pois tai vaihtaa ruisleipään. Suuret annokset, ei varmasti jää nälkä. Kohtelias ja mukava henkilökunta. Kivasti vaihtoehtoja.

"Upea"
5/6
Hanna N.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava ilta kavereiden kanssa! teidän tarjoilija tytöt olivat TOSI mukavia ja pirteitä! :) loivat hyvin tervetulleen olon :) ruoka oli tosi hyvää ja saatiin kaikki annoksety samoihin aikoihin joka oli kiva

"Upea"
5/6
Simo H.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, BBq burgeri oli todella hyvä. Ravintolan viihtyisyys 3/5

"Upea"
5/6
Allison K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea ja ystävälllinen palvelu. Olen edelleen sitä mietä, että funky burgerinne on yksi pk-seudun parhaimmista burgereista! Ainoa kehitys olisi, että se void olla aavistksen isompi mutta double on taas liian iso!

"Upea"
5/6
Paula v.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea palvelu, oikein herkulliset burgerit. Miljöö hieman kolkko, mutta sporttiravintolana kauppakeskuksessa sen kyllä ymmärtää. Plussaa lasten nurkkauksesta, tosin leffassa saisi olla vähän ääntä. varmaan sen pyydettässä olisikin saanut kovemmalle :)

"Upea"
5/6
Anni T.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tosi maukkaat burgerit. Tiskillä jono voi venyä varsinkin näin juhlapäivän (isänpäivä) aikaan. Keittiö kuitenkin nopea, eikä lapsikaan päässyt pitkästymään. Kahvi olis maistunut loppuun, mutta jonon takia se jäi juomatta.

"Upea"
5/6
Riikka K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Italian burgeri oli taas kerran superhyvä, ranskikset hieman kuivia. Voisin ottaa viereen muutakin vaikkapa coleslawta tms. Kuin ne "pakolliset" ranskikset. Ensi kerralla sitten. Palvelu oli erinomaista!

"Hyvä"
4/6
Miia L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli hyvää. Medium pihvi jäi liian raaáksi. Sisustus oli keskeneräisen näköistä. Muuten pidimme kokonaisuudesta. Annokset olivat tarpeeksi runsaita ja nälkä lähti. Voisin suositella.

"Okei"
3/6
Sanna F.vuosi sitten · 1 arvostelu

Melko hintava paikka hampurilaisravintolaksi, kahden aikuisen ateriat ja limut yli 50 e. Alkunachot oli kuorrutettu isolla kasalla kahta eri soosia, ei hyvä. Dippausmeininki olisi toiminut paljon paremmin nachoille.