Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Tapiola
Funky Burger Tapiola
Funky Burger Tapiola Arvostelut

Arvostelut: Funky Burger Tapiola

Erittäin hyvä
4.4/6
17 arvostelua
Funky Burger Tapiola Espoo image 1
Funky Burger Tapiola Espoo image 2
Funky Burger Tapiola Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

17 Funky Burger Tapiola arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Funky Burger Tapiola annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.4/6
17 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Riitta H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Burger buffet on loistoidea! Tarjolla oli laaja valikoima eri täytteitä ja bataattirankalaiset olivat herkkua. Ystävällinen henkilökunta kruunasi kokemuksen! Hyvä sijainti Ainoan 3 krsessa. Ehdottomasti voin mennä uudestaankin.

"Erinomainen"
6/6
patrick p.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen palvelu, maukkaita burgereita ja päälle laaja valikoima hyviä oluita. Miellyttävä ja rento fiilis, myös lasten mieleen!

"Erinomainen"
6/6
Teija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Espoon parhaat hampparit, kiva kun voi jättää myös leivän halutessaan pois tai vaihtaa ruisleipään. Suuret annokset, ei varmasti jää nälkä. Kohtelias ja mukava henkilökunta. Kivasti vaihtoehtoja.

"Upea"
5/6
Andrea R.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Tasty burger and nice atmosphere make this place a safe bet. Nice the hockey jerseys in the wall.

"Okei"
3/6
Jonna T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tarjolla oli runsaasti itämaisia tahnoja joita en hampurilaisen väliin laittaisi. Majoneesit olivat reunoilta kuivuneet. Mietitytti tuleeko ruokamyrkytys että kauan olivat olleet seisomassa pöydällä. Pihvit olivat aika kylmiä ja sämpylät kuivia ja kovia. Amerikan pannukakut kuivia, onneksi oli pihviveitsi. Karkkibuffassa 3 eri karkkia. Paksu omenakakku joka oli otettu pakkasesta oli sisältä vielä jääkylmä. Kiva yllätys oli bataatti ranskalaiset ja maalais ranet. Tohon hintaan luulis kuuluvan hanalimu hintaan kun ei se kovin hintava ole.

"Upea"
5/6
Allison K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea ja ystävälllinen palvelu. Olen edelleen sitä mietä, että funky burgerinne on yksi pk-seudun parhaimmista burgereista! Ainoa kehitys olisi, että se void olla aavistksen isompi mutta double on taas liian iso!

"Upea"
5/6
Hanna N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ilta kavereiden kanssa! teidän tarjoilija tytöt olivat TOSI mukavia ja pirteitä! :) loivat hyvin tervetulleen olon :) ruoka oli tosi hyvää ja saatiin kaikki annoksety samoihin aikoihin joka oli kiva

"Upea"
5/6
Paula v.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nopea palvelu, oikein herkulliset burgerit. Miljöö hieman kolkko, mutta sporttiravintolana kauppakeskuksessa sen kyllä ymmärtää. Plussaa lasten nurkkauksesta, tosin leffassa saisi olla vähän ääntä. varmaan sen pyydettässä olisikin saanut kovemmalle :)

"Upea"
5/6
Anni T.vuosi sitten · 3 arvostelua

Tosi maukkaat burgerit. Tiskillä jono voi venyä varsinkin näin juhlapäivän (isänpäivä) aikaan. Keittiö kuitenkin nopea, eikä lapsikaan päässyt pitkästymään. Kahvi olis maistunut loppuun, mutta jonon takia se jäi juomatta.

"Upea"
5/6
Riikka K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Italian burgeri oli taas kerran superhyvä, ranskikset hieman kuivia. Voisin ottaa viereen muutakin vaikkapa coleslawta tms. Kuin ne "pakolliset" ranskikset. Ensi kerralla sitten. Palvelu oli erinomaista!