1 ravintola paikassa Tapiola, Espoo

Quandoo johdattaa tiesi Espoon Tapiolan kiinnostavimpiin ravintoloihin

Suomenlahden ja Laajalahden välissä sijaitseva Tapiola kuuluu Espoon tärkeimpiin keskuksiin niin kulttuurin kuin ruokakulttuurinkin osalta. Se yhdistelee värikkäällä tavalla urbaania kaupunkikulttuuria ja kansainvälistä ruokatarjontaa rauhalliseen espoolaiseen mentaliteettiin ja merellisen vehreään puutarhakaupunkitunnelmaan. Espoon Tapiolan ravintoloista voit löytää sekä skandinaavisia makuja, maailman kuuluisimpien keittiöiden klassikoita sekä jännittäviä fuusioruokia. Vietä hienostunut illallinen tuoreen kotimaisen kalaruoan ja hyvän viinin siivittämänä, nauti nopeaksi arkilounaaksi täyteläinen annos Aasian tai Amerikan makuja tai kokeile kiinnostavia erikoisuuksia, kuten suolaisia ja makeita portugalilaisia piiraita ja pääkaupunkiseudun kehutuimpiin kuuluvia pohjoisintialaisia annoksia. Quandoon avulla löydät helposti juuri omaan makuusi sopivan ravintolan Espoon Tapiolasta!

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Funky Burger Tapiola

Tapiola
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.6/619
Funky Burger Tapiola
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?
 1. 1.

  Nauti kulttuurista, arkkitehtuurista ja ravintoloista Espoon Tapiolassa

  Tapiola rakennettiin 1960-luvulla uudenlaiseksi puutarhakaupungiksi, jossa moderni arkkitehtuuri yhdistyy saumattomasti avariin puistomaisemiin. Suomen kansallismaisemien listallekin päässyt Tapiola on tänä päivänä Espoon tärkeimpiä keskuksia niin kulttuurin, liikunnan kuin palvelujenkin osalta. Espoon Tapiolan keskustassa sijaitseva monipuolinen kulttuurikeskus sekä monta museota yhteen tilaan kokoava WeeGee-talo vetävät alueelle runsaasti kulttuurin ystäviä. Aivan Tapiolan kupeessa sijaitsevat myös Suomen tärkeimpiin tiede- ja teknologiakeskuksiin kuuluva Otaniemi sekä kansainvälisten suuryritysten pääkonttoreiden asuttama Keilaniemi. Tapiolan ravintolat ovat tottuneet valmistamaan myös urheilijoiden nälän tyydyttävää tuhtia ruokaa, sillä alueen urheilupalveluihin kuuluvat muun muassa uimahalli, tennispuisto, keilahalli sekä jäähalli Espoo Metro Areena.
 2. 2.

  Espoon Tapiolan ravintolat tarjoilevat laaturuokaa läheltä ja kaukaa

  Espoon Tapiolan ravintoloista löydät helposti joka tilanteeseen ja budjettiin sopivaa ruokaa - mitä sinä tahtoisit kokeilla seuraavaksi? Kansainvälisten keittiöiden monipuoliset maut piristävät ihanasti niin arkea kuin juhlaa. Ne myös tarjoavat terveellistä, täyttävää ja kulinaristisesti korkeatasoista ruokaa edulliseen hintaan, tekipä mielesi sitten mausteisia nepalilaiskastikkeita, Lähi-idän meze-herkkuja, japanilaista sushia tai kiinalaisen keittiön erikoisuuksia. Kun tahdot herkutella astetta fiinimmissä fine dining -tunnelmissa, voit löytää alkupalaksi esimerkiksi liekitettyjä etanoita ja valita pääruoaksi pippuripihviä, paistettua lohta tai trendikästä nyhtökauraa. Tuhti ja tukeva jenkkiburger, kebab-rulla tai pizza on puolestaan oiva valinta viikonlopun hemmotteluhetkeen, illanvieton aloitukseksi tai vaikka täydelliseksi lohturuoaksi.
 3. 3.

  Varaa pöytäsi Espoon Tapiolan parhaista ravintoloista

  Espoon Tapiolan ravintoloiden asiakaskunta on varsin kirjava - siihen kuuluu sekä laatutietoista bisnesväkeä, budjettitietoisia opiskelijoita, espoolaisia perheitä että kulttuurista kiinnostuneita vierailijoita lähialueilta ja kaukomailta. Kulttuuri- ja ruokamatkalle Tapiolaan voi helposti lähteä kauempaakin, sillä alueelle on hyvät kulkuyhteydet niin Helsingin keskustasta kuin muualta Espoosta. Pöytävaraus Tapiolan ravintoloihin on suositeltavaa, mikäli olet liikkeellä suuremmalla seurueella tai viikonlopun vilkkaina hetkinä. Myös Tapiolan monet tapahtumat, kuten April Jazz -musiikkifestivaali, Espoo Ciné -elokuvafestivaali sekä Espoon Kaupunginteatterin vierailuesitykset voivat näkyä tungoksena ravintoloissa. Quandoo on paras työkalusi, kun tahdot tutustua Tapiolan ravintolatarjontaan, selata ruokalistoja ja varata helposti pöydän valitsemanasi ajankohtana!