Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Matinkylä
Fuku Iso Omena

Fuku Iso Omena

Kuva kohteesta Fuku Iso Omena, Matinkylä, Espoo
Fuku Iso Omena ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Fuku Iso Omena – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Fuku Iso Omena

Fuku Iso Omena on valoisa ja kauniisti sisustettu sushibuffet- ja japanilainen ravintola Espoon Matinkylässä, Iso Omenan kauppakeskuksessa, Piispansillalla. Ravintola on löytänyt nopeasti uskollisen asiakaskuntansa, joka ylistää paikan sitoumusta tuoreisiin raaka-aineisiin, laadukkaaseen asiakaspalveluun ja miellyttävään atmosfääriin. Fuku Iso Omena kattaa runsaan buffetpöytänsä arkisin kaksi kertaa päivässä, lounaalla ja illallisaikaan. Lauantaista sunnuntaihin on tarjolla viikonloppubuffet. Sushivalikoima on laaja – noutopöydästä löydät niin futomakit, uramakit, californiamakit, gunkanmakit ja hosomakit kuin nigiritkin mitä moninaisimmista aineksista. Lämmintä ruokaa mieliville on tarjolla myös muita japanilaisia ruokia noutopöydästä. Mikä olisikaan japanilaisen ruuan ystävälle parempaa kuin piipahtaa lounaalla tai illallisella paikassa, jossa voi nautiskella laadukkaasta sushista ja muista japanilaisia herkuista juuri niin paljon kuin maittaa, kaikessa rauhassa, hyvin palveltuna!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Fuku Iso Omena?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Apple Pay, Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Tarjoileeko ravintola Fuku Iso Omena japanilainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Fuku Iso Omena tarjoilee japanilainen ruokaa ja myös aasialainen, sushiravintola ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Fuku Iso Omena?

Miksi kohteesta Fuku Iso Omena puhutaan niin paljon? Erinomainen japanilainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Fuku Iso Omena. Fuku Iso Omena sijaitsee alueella Matinkylä, Espoo, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen, sushiravintola. Katso, miten Fuku Iso Omena erottuu muista kaupungin Espoo paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.