Arvostelut: Fuku Helsinki

Loistava
4.9/6
34 arvostelua
Fuku Helsinki Helsinki image 1
Fuku Helsinki Helsinki image 2
Fuku Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

34 Fuku Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
34 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Alina X.neljä päivää sitten · 3 arvostelua

Perfectly ! Enjoyed the sushi again and can’t get over that good price they have for such a good sushi all you can eat buffet

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.14 päivää sitten · 3 arvostelua

Paras sushi valikoima helsingissä! Tällä kertaa lämminruoka ei ollut niin hyvää kuin edellisillä kerroilla ja ei ollut monipuolista.

"Erinomainen"
6/6
Tuomas K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Paras paikka mennä ikinä elämänsä rakkauden kanssa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ilmeisesti huomasivat jo "kilometrien" päähän, että siinä taitaa olla kaksi puuta, jotka ovat kuin vasta rakastuneet. Vilpitön kiitos myös tarjoomisista, jotka jäivät hänen rinnallaan nyt toisarvoiseksi :)

"Erinomainen"
6/6
Eerika R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Junamme oli myöhässä Helsingissä. Onneksi ihana työntekijä soitti ja kysyi olemmeko tulossa. Ja mehän olimme juuri asemalta kävelemässä, pöytää varattiin meille vielä. Ruoka oli todella hyvää. Äidilläni on keliakia. Työntekijät kertoivat tarkasti mitkä ruoat sopivat hänelle. Jälkiruoan suklaakakku oli gluteiiniton tästä iso plussa! Kiitos :)

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Paras sushivalikoima helsingissä :) varsinki kasvisvaihtoehdot. Edelleen pysyy lempparipaikkana. On myös todella viihtyisä paikka. Ja mukava henkilökunta. Sijainti myös todella hyvä. Myös muut ruuat ovat todella hyviä!! Jälkiruuat olivat sanoinkuivailemattoman maukkaita :)

"Hyvä"
4/6
Mikaela J.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka ja hyvää ruokaa. Sushibuffetti toimii todella hyvin ja tarjoiluastiat eivät ole koskaan tyhjiä; ruokaa ei tarvinnut missään vaiheessa odottaa. Paikka on melko pieni ja ruokapöydät ovat suht lähekkäin, joten kovin intiimit treffit eivät ehkä onnistu. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja he toteuttivat pöytävarauksen lisätoiveen kera.

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.viisi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Todella hyvää ruokaa ja todella hyvä palvelu :) suosittelen kyllä vahvasti muillekkin. Suomen parhast sushit, valikoima todella laaja! Ruoka on aina tuoretta. Buffetin hinta ehkä vaan liian suuri :)

"Erinomainen"
6/6
Jere L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopeaa palvelua, siisti paikka. Ruoka oli herkullista. Missi-keitto, nam! Ainoa moite löytyi muutamista nigireistä. Riisi oli hieman kovaa. Jälkiruoat olivat myös lasten mieleen. Lisäkkeenä tarjottu tee tuoretta.

"Upea"
5/6
Marika V.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erittäin maukasta, tuoretta ja hyvää ruokaa. Palvelua sai kohtuullisesti, ehkä juuri tarpeeksi. Tila voisi olla väljempi ruokailuviihtyvyyttä lisäämään. Monipuolinen valikoima laadun kärsimättä. Voin suositella sellaisellekin joka ei ennen ole sushia syönyt.

"Upea"
5/6
Ari T.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Sunnuntaina käytiin syömässä buffet ja palvelu sekä ruoka erinomaista. Paras Sushi lisukkseineen missä olen käynyt. Valikoima laaja ja seurueesta kaikki kolme olimme samaa mieltä ettei valittamista missään. Jälkiruokakin todella maistuvaa.