Arvostelut: Fuku Helsinki

Loistava
5.0/6
19 arvostelua
Fuku Helsinki Helsinki image 1
Fuku Helsinki Helsinki image 2
Fuku Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

19 Fuku Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
19 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Alina X.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Awesome food. Even though there is not that much to choose, it was awesome, fresh and tasty. I will come back to that place. Definitely!

"Erinomainen"
6/6
Satu O.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää sekä tuoretta ja maukasta ja herkullisen näköistä. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Pöytävaraus toimi hyvin netissä. Paikka on viihtyisä, vaikkakin melko ahdas.

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Paras sushivalikoima helsingissä :) varsinki kasvisvaihtoehdot. Edelleen pysyy lempparipaikkana. On myös todella viihtyisä paikka. Ja mukava henkilökunta. Sijainti myös todella hyvä. Myös muut ruuat ovat todella hyviä!! Jälkiruuat olivat sanoinkuivailemattoman maukkaita :)

"Erinomainen"
6/6
Jere L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopeaa palvelua, siisti paikka. Ruoka oli herkullista. Missi-keitto, nam! Ainoa moite löytyi muutamista nigireistä. Riisi oli hieman kovaa. Jälkiruoat olivat myös lasten mieleen. Lisäkkeenä tarjottu tee tuoretta.

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Todella hyvää ruokaa ja todella hyvä palvelu :) suosittelen kyllä vahvasti muillekkin. Suomen parhast sushit, valikoima todella laaja! Ruoka on aina tuoretta. Buffetin hinta ehkä vaan liian suuri :)

"Upea"
5/6
Marika V.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erittäin maukasta, tuoretta ja hyvää ruokaa. Palvelua sai kohtuullisesti, ehkä juuri tarpeeksi. Tila voisi olla väljempi ruokailuviihtyvyyttä lisäämään. Monipuolinen valikoima laadun kärsimättä. Voin suositella sellaisellekin joka ei ennen ole sushia syönyt.

Uusi"Upea"
5/6
Raija K.päivä sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta erittäin ystävällistä, keskustelevaa ja tarvittaessa opastavaa. Ei kuitenkaan liian tungettelevaa Suupalat ehkä liian kookkaita pienempään suuhun Osa astioista (jotka olivat tyylikkäät) olivat kolhiintuneita Tulisin uudestaankin ja voin suositella ystäville

"Upea"
5/6
Tuomas K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Varsinainen ruoka (sushit ja wokit) Fuku Sushi Helsingissä oli hyvää. Ravintolan sijainti Forumin kupeessa, keskustassa oli erinomainen. Jälkiruokabuffetia ei kuulunut lounasaikaan, mutta keksit ja hedelmtä riittivät ihan hyvin. Hyvää joulua!

"Erinomainen"
6/6
Petri N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella monipuolinen buffa ja kokoajan täynnä... upea henkilökunta!! Pöydät pidetään siistinä. Oma olut oli positiivinen uusi tuttavuus... suosittelen lämpimästi kaikille sushin ystäville. Palaan ehdottomasti uudelleen

"Upea"
5/6
Sanna J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, hieman häiritsi ettei lautasia korjattu pois pöydistä vaikka ravintolassa oli vähän asiakkaita. Lämmintä ruokaa piti pyytää lisää kun astioissa ei ollut tarpeeksi, mutta sitä tuli nopeasti.